RE: چرا پسران با خواسته های معقول نمی توانند دختران همنوع خود را بیا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط BABY
سورناي عزيز
بله زندگي هاي خوب. مگه شما چه انتظاري از زندگي مشترک داري. ايده آلي نبايد فکر کرد. مشکل اينجاست که ما فکر مي کنيم وقتي زندگي مشترک شروع شد هيچ بحثي، اختلاف نظري، اختلاف عقيده اي ، هيچ توقع وانتظاري و... نبايد باشه درحاليکه اينها يعني زندگي.
مگه ساير فعاليتهاي اجتماعي، يا اقتصادي بدون يه بخشي استرس ونگراني انجام شدنيه؟
چرا مي خواي مسئوليت زندگي رو تنهائي بدوش بگيري. بخشي از مسوليت زندگي به عهده شماست بخشي ديگه بعهده همسر (ايشالله) تونه. اما دوتائي حتما ازعهدش برميائيد چون (حالا نگم خيلي ) اقلن بعضي از خانواده ها هستن که زندگي خوبي دارن واز عهده امورات زندگي براومدن.
بهر حال دخترهائي رو با طرز فکر بالا که اشاره کرديد هم وقتي با واقعيات زندگي مواجه شدن از خواب وخيال ورويا ميان بيرون.
انتظار رهن کردن يه خونه بنظر شما انتظار زياديه؟
اگه قدري با مسوليتهاي خانمها آشنا تر بشيد - بدون تعصب- مي بينيد که مسئوليتهاي اونها هم کم نيست.
بابا انقدر از ازدواج نترسين ونترسونين. يه کم شوخي بگيرين اين قضايا رو. Take it easy
مثل شنا کردنه . هي لبه استخر وايسادين ميگين آبش سرده ،عمقش زياده ، آبش کثيفه و...
بابا بپرين اون تو فوقش يه کم آب مي خورين ودست وپا ميزنين. اگه خواستين غرق بشين ناجي غريق مياد!!
بيشتر به زندگي خودت فکر کن.
متاسفم از این طرز فکر ساده انگارانه. واقعا متاسفم. چیز دیگری جز تاسف ندارم بگویم. آمار طلاق را دیده اید؟ اینکه پیش بینی می شود از هر 2 ازدواج در 5 سال آینده یکی به طلاق منجر شود؟ اینکه در بقیه ازدواجها نیز طلاق عاطفی دور از دسترس نیست!!
بعد شما می گویید اون تو فوقش یه کم آب می خورین و دست و پا می زنین. مگه بازی بچگانه است ازدواج؟!!
جمله بندی مرا بخوانید! در شرایطی چنان دشوار، اینکه همسر من گوشه ای از بار شروع زندگی را بر دوش بکشد خیلی توقع بزرگیست!!؟
من نمی فهمم چرا همه می گویند خود مردها باید توقع خود را کم کنند. برادر عزیز من، بنده تحصیلات عالیه دارم. (فوق لیسانس مهندسی یکی از دانشگاههای معتبر تهران و احتمالا در آینده نزدیک دانشجوی دکترای مهندسی همین دانشگاه)، چهره ای معمولی دارم( برای یک مرد بالاتر از معمولی این فیدبکی است که از محیط اطراف گرفتم)، نه مشروب می خورم، نه کار خلافی تاکنون کرده ام، نه رفیق بازم، نه سیگار می کشم، نه بیکار و بی عارم، خانواده متوسطی دارم، درآمد دارم، آیا توقع بودن با یک دختر در همین حد یا حتی اندکی پایین تر(از لحاظ تحصیلی- کاری- درآمدی و خانوادگی) بدون اینکه او توقع داشته باشد من برایش زندگی را بسازم و وارد زندگی کنم او را توقع زیادیست؟
نیافته ام. دروغ که ندارم بگویم. نمی خواهم از این سوال شود که تو چه درامدی داری. شرایط ازدواج را داری(همان شرایطی که لیست می شود)؟ این توهین به من است. مگر من از درآمد او می پرسم؟ دوستان من کسی که کار می کند را می خواهم انتخاب کنم. برای اینکه زندگی را با هم بسازیم. یک دختر لوس و بی عرضه را نمی خواهم برای زندگی خودم انتخاب کنم. کسی که انتظار داشته باشد فرهادش بیاید و قلبش را به ارمغان بدهد. این دختر ارزونی کسانی که او را طلب می کنند. این توقع زیادیست. حتی به چهره معمولی او نیز راضی هستم. به همین که کار کند و بداند سختی زندگی را راضی هستم.
به خانواده از نظر اقتصادی بسییار پایین او نیز راضی هستم. تنها بدانم دختر سالمیست و خانواده بافرهنگی دارد برایم کافیست.
من از شرایط اقتصادی هراسی ندارم. از مسئولیت نمی ترسم. برایم تحمل مشکلات مسئله ساز نیست. من یک همراه می خواهم . در تمامی این مراحل. نه یک متوقع!! کسی که برای زندگیش تلاش کند و از حاصل زندگی مشترک متوقع باشد از آن چیزی که نتیجه کار ماست و نه از من!!!
اینها توقعات بزرگیست!!؟
سورنای عزیز نه تنها توقع زیادی ندارید بلکه به نظرم شما زندگی مشترک به معنای واقعی رو تعریف کردید. موفق باشید دوست عزیز.
به هر حال من نیافتم چنین دختری رو. نه در محیط کار، نه در اقوام و نه در دانشگاه!!
دنبال اینم نیستم که تو خیابون دنبال دختر بیفتم!!
با سلام
یه جا اقای نقاب گفتن که این جور دخترا 10 درصد رو تشکیل میدن ، حالا من از شما سوال دارم در این جامعه که شما بیشتر در بین پسرا هستین به من بگین که چند درصد پسرای این جامعه مناسب ازدواج هستن ایا 100 درصد رو مناسب میدونین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خودتون بهتر از من در بین پسرا هستین بگین؟
امار اعتیاد و رابطه پسرا با دخترا و این جامعه الوده و...رو میدونین
من میگم خدا برای اون 10 درصد خوب یه 10 درصد خوبی رو قرار داده
پس ما باید اول سعی کنیم که جزء اون 10 درصد بشیم
و بعدش تازه مشکل شروع میشه که چجوری اون 10 درصد خوب رو پیدا کنیم
اما اینکه ما نمیتونیم که پیدا کنیم دلیل نمیشه که بگیم نیست و کلا خودمون رو خلاص کنیم
چرا نگاهی به مشکل فرهنگی کشومون نمیندازیم
چرا نمیگیم که اخه تو جمهوری اسلامی ایران چنین محیطایی که 2 نفر همو محک بزنن نیست
چرا فقط داریم مشکل رو به اون یکی نسبت میدیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کاترین عزیز بحث بر سر توقعات است و نه خوبی یا بدی دختر. منصفانه نگاه کنیم. آیا دختران متوقع تر نشده اند؟ حتی اگر نسبت به پسران در نظر بگیریم.
از همه دوستانی که لطف کردند و نظر دادند ممنون
همه حرفهای شما درست , تا انقلاب رو از درون خودمون شروع نکنیم نباید از دیگران توقع شروع انقلاب را داشته باشیم
فرض کنید ما تحول از درون خودمون شروع کردیم که فکر میکنم خیلی ها این کارو خیلی وقته که انجام دادن وشاید جستجوهامون را تو محیط اطراف انجام داده باشیم( حتی من به عنوان یه دختر که عملا حق انتخاب ندارم و باید اول انتخاب بشم ) چطوری میتونیم اتهام اینکه انسانهای متوقعی هستیم و از بین پیغمبرها فقط بدنبال جرجیس هستیمو از خودمون رفع کنیم ؟ کجا باید چشممون رو باز کنیم (فرض من اینه که الان ما معتقدیم که دختران و پسران نرمال با توقعات منطقی و بجا وجود دارن ما نمیبینیم) ؟ کجا باید این فریاد رو برآورم که من به عنوان یه دختر , من به عنوان یه پسر دنبال شریکم واسه زندگیم شریک واسه روحم شریک واسه فکرم و شریک واسه جسمو مادیاتم ؟
باور نمیکنید ولی منم به عنوان یه دختر خسته شم از بس که اطرافیان از روی دلسوزی و خیرخواهی و ... تو معرفی هاشون همش دارن میگن پسره خونه داره ها و پسره ماشین داره ها و باباش یه عالمه ارث واسش میذاره ها , من اگه خونه ماشین ارث نخوام , بخوام زندگیمو با دستای خودم بسازم باید به کی بگم ؟
اگه هنوزم مشکل از منه نوعیه , مشکلو بگین , راه حلشم بگین ؟
بازم ممنون که صبوری میکنید
سورنا اما من احساس میکنم که سوال صبا این هست که حالا یه دختر متوقع نیست چه جوری باید انتخاب بشه؟
اما سورنا سوال شما که چرا دختر متوقع هستن ؟
اگه دلیل این توقع رو بخوای بدونی من میگم به خاطر چشم و هم چشمی ها هست
و فرهنگ مزخرف جامعه کنونی ما در این موارد
تجمل گرایی بسیاری از افراد
و این به شدت نگران کننده هست
مثلا نگاه کن یکی از همین اقایون این سایت من به جا خوندم که نوشته بود که دختری که با پسری معمولی که حقوقش کمتر از 600 تومن باش ه اگه ازدواج کنه معلومه دختره چیزی نبوده!!!!!!!!!!!
حالا خودت قضاوت کن
بابا فرهنگ و باورهای ما از ریشه مشکل داره
همون مهریه یادت هست یه جا یکی از خانومای تالار گفته بود که بابام گفته دست بالا بگیر
بعد دختره مخالف بوده بابا هه گفته که من یه چیزایی میدونم که تو حالا متوجه نمیشی
البته همون خانم بعدها کارش به درخواست جدایی کشید
ببینین من میگم که ما به جای اینکه فرصت شناخت رو به طرفین بدیم اومدیم مهریه رو به عنوان یه سپر گذاشتیم جلو
به خدا خیلی زشته
من میگم این فرهنگ ما هست که مشکل داره
در مورد توقع هم راستش من میگم که همه جورش هست باید گشت و پیدا کرد
به خدا من اطرافم همه جور ادم دیدم همه جور دختر متوقع و غیر متوقع
باید ادما همدیگر را امتحان کنند
دختری که تمام دغدغه زندگیش پول و خرید و... باشه رو شما میتونین راحت تشخیص بدین و خیلی زود خودتون رو از رابطه بکشین بیرون
باور کنین تشخیص این مسئله خیلی راحت هست
مگ اینکه با یه ادم دروغگو طرف ششین:302: (داغ دلم تازه شد)
سورنا جان من مثالای زیادی دارم از کم توقعی دخترا که به خدا همش مال اطرافیانم بوده اکه بخوای میگم (اون دخترا هم که میگم نه هیچکدوم مال روستا بودن نه زشت بودن و نه بی سواد)بلکه درکشون از زندکی درست بوده
فقط همین:72:
کاترین دختری با این شرایطی که من گفتم وجود داره؟ واقعا خیلی امیدوارم می کنی اگه بگی آره. شرایطی که من گفتم رو ممنون می شم بخونی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sorena_arman
جمله بندی مرا بخوانید! در شرایطی چنان دشوار، اینکه همسر من گوشه ای از بار شروع زندگی را بر دوش بکشد خیلی توقع بزرگیست!!؟
من نمی فهمم چرا همه می گویند خود مردها باید توقع خود را کم کنند. برادر عزیز من، بنده تحصیلات عالیه دارم. (فوق لیسانس مهندسی یکی از دانشگاههای معتبر تهران و احتمالا در آینده نزدیک دانشجوی دکترای مهندسی همین دانشگاه)، چهره ای معمولی دارم( برای یک مرد بالاتر از معمولی این فیدبکی است که از محیط اطراف گرفتم)، نه مشروب می خورم، نه کار خلافی تاکنون کرده ام، نه رفیق بازم، نه سیگار می کشم، نه بیکار و بی عارم، خانواده متوسطی دارم، درآمد دارم، آیا توقع بودن با یک دختر در همین حد یا حتی اندکی پایین تر(از لحاظ تحصیلی- کاری- درآمدی و خانوادگی) بدون اینکه او توقع داشته باشد من برایش زندگی را بسازم و وارد زندگی کنم او را توقع زیادیست؟
نیافته ام. دروغ که ندارم بگویم. نمی خواهم از این سوال شود که تو چه درامدی داری. شرایط ازدواج را داری(همان شرایطی که لیست می شود)؟ این توهین به من است. مگر من از درآمد او می پرسم؟ دوستان من کسی که کار می کند را می خواهم انتخاب کنم. برای اینکه زندگی را با هم بسازیم. یک دختر لوس و بی عرضه را نمی خواهم برای زندگی خودم انتخاب کنم. کسی که انتظار داشته باشد فرهادش بیاید و قلبش را به ارمغان بدهد. این دختر ارزونی کسانی که او را طلب می کنند. این توقع زیادیست. حتی به چهره معمولی او نیز راضی هستم. به همین که کار کند و بداند سختی زندگی را راضی هستم.
به خانواده از نظر اقتصادی بسییار پایین او نیز راضی هستم. تنها بدانم دختر سالمیست و خانواده بافرهنگی دارد برایم کافیست.
من از شرایط اقتصادی هراسی ندارم. از مسئولیت نمی ترسم. برایم تحمل مشکلات مسئله ساز نیست. من یک همراه می خواهم . در تمامی این مراحل. نه یک متوقع!! کسی که برای زندگیش تلاش کند و از حاصل زندگی مشترک متوقع باشد از آن چیزی که نتیجه کار ماست و نه از من!!!
اینها توقعات بزرگیست!!؟
سلام...
"کاترین" عزیز و گرامی می فرمایند مشکل از فرهنگ ماست.....کاترین جان مگر این فرهنگ را چه کسانی می سازند ..من و شما...ایا جز این است؟؟؟
در ایشان نوشته اند>>خودتون بهتر از من در بین پسرا هستین بگین؟
امار اعتیاد و رابطه پسرا با دخترا و این جامعه الوده و...رو میدونین
من میگم خدا برای اون 10 درصد خوب یه 10 درصد خوبی رو قرار داده
پس ما باید اول سعی کنیم که جزء اون 10 درصد بشیم
و بعدش تازه مشکل شروع میشه که چجوری اون 10 درصد خوب رو پیدا کنیم
اما اینکه ما نمیتونیم که پیدا کنیم دلیل نمیشه که بگیم نیست و کلا خودمون رو خلاص کنیم
پاسخ>>>>اگر بنده و دوستان دیگر جز ان به قول شما 10درصد نبودیم هرگز به دنبال 10 درصد همانند خود نبودیم.....و مانند اغلب افراد ازدواج را تنها در ارضای نیاز و رسیدن به بعضی از امتیازاتش می دیدیم....
بله اعتیاد وجود دارد...رابطه هم وجود دارد....اما این عوامل چرخه ای دارند..همان گونه که پسری رابطه ای نامشروع یا بدی با دختری دارد قطعا دختری هم وجود داشته و دارد که به این رابطه دامن می زند....
ما هم نمی گوییم دختران کم توقع وجود ندارند اما تعدادشان بسیار اندک است زیرا باورشان کم رنگ است.....
شما نوشته اید>>>سورنا جان من مثالای زیادی دارم از کم توقعی دخترا که به خدا همش مال اطرافیانم بوده اکه بخوای میگم (اون دخترا هم که میگم نه هیچکدوم مال روستا بودن نه زشت بودن و نه بی سواد)بلکه درکشون از زندکی درست بوده
پاسخ>>>>خب مشکل شما همین است که اطرافتان را تنها ملاک قرار می دهید.... مگر خود نمی دانید شناخت ما از اطراف فقط بسته به یک نگاه است ...انهم نگاهی همراه با خطاهای شناختی....پس ملاک نمی تواند اطرافیان و محیط اطراف باشد...
ما سخن از اکثریت می کنیم.....یعنی بسیاری از دخترانی که ازدواج را این گونه تعریف می کنند و می پندارند:::
ازدواج یعنی رسیدن به کاخ ارزوها.....راه رفتن با همان لباس زیبا....رهایی از فشار خانواده.. پناه بردن به فردی از درد خانواده.....توقع داشتن آزادیی که در دوران مجردی از آن محروم بود...
نگاه کردن به شوهر همانند یک فردی که باید تمام تلاشش را انجام دهد تا مبادا در زندگی مشترک چیزی کم داشته باشند....در واقع بعضی از دختران مردان را همانند ماشین هایی می پندارند که باید یکی از آنان را برگزینند اما از یک طرف خواستار رانندگی با بهترین های آنها هستند و از طرف دیگر از پرداخت مبلغ لازم (تلاش و صبرو همر
من از همه دوستان معذرت میخوام ... ولی این بحث تکرار مکرراته ... که اخرش هم مثل بقیه بحثهای مشابه ، به هیچ نتیجه ای نمیرسه...