RE: خواهشا کمک کنید خیلی مهمه
عزیز دلم به تجربه بهت می گم ، اگر پسری زیر 27 سال دیدی و حرف ازدواج باهات زد بهش لبخند بزن و بگو خداحافظ.
ممکنه از حرفای من دلگیر بشی ولی بذار واقعیت رو بهت بگم:
1- ایشون هیچ علاقه ای به شما نداره
2- دروغگو و سوء استفاده گره
3-به هیچ عنوان با شما ازدواج نمی کنه ، مطمئن باش که اصلاً از اول به همچین چیزی فکر نمی کرده
4- فوق العاده فرد خطرناکیه و اگر جلو بری این دفعه اون کاری رو که نباید باهات انجام می ده
5- در نهایت با بهانه ای بی خود ترکت می کنه
عزیزم بیشتر مطالعه کن، اینا رو از من داشته باش ، این تجربیات طلاست چون برای خودم اتفاق افتاده، پسری که دوستت داره هیچ وقت پیش از ازدواج با تو س ک س نمی کنه ، حتی اگر راضی نباشی دستت رو هم نمی گیره تا تو دلگیر نشی (به خدا قسم حقیقته). حتی ازش صحبت هم نمی کنه ،اون طور که تو دلت بخواد باهات راه میاد و به خاطر رسیدن بهت اگه شده آسمون و زمین رو هم به هم می دوزه تا بهت برسه .به تو وخواسته هات احترام می گذاره ، به خانوادت احترام می گذاره ، هیچ رابطه ی پنهانی برقرار نمی کنه می دونی چرا؟ تا از طرف خانواده ی دختر طرد نشه و یه موقع به عشقش نرسه! مدام کمک می کنه و همیشه در دسترسه که مبادا چیزی بخوای و اون نباشه . شرایط ازدواج رو فراهم می کنه ، اگه نداشته باشه چند شیفت کار می کنه و از جونش مایه می ذاره تا عشقش رو ثابت کنه و محبوبش رو خوشبخت. عزیزم اینا خواب و رویا نیست و من شعار نمی دم، عین این آدم رو در زندگیم داشتم.
اینو بدون اونایی که مدام بهانه ی الکی میارن ، قهر می کنن ، ناز می کنن ، تصمیم قاطع نمی گیرن ، دروغ می گن ، نسبت به شما و احساساتتون بی تفاوت و براتون احترام قائل نیستن دنبال هوسن. نگو اون دنبال هوس نبوده آیا س ک س خارج از حیطه ی ازدواج ، هوس نیست؟
اون داره از سادگی شما نهایت استفاده رو می کنه .
کمی بگرد دنبال مطالبی مثل تفاوت عشق و هوس ، مطالعه کن و مقایسه . اگر بی طرفانه نگاه کنی حقیقت رو می فهمی. جلوتر نرو ،شاید باور نکنی ولی اگر لازم بود دست و پاتو می بستم که جلوتر نری!!! عجله نکن ، اگر می خواد بره بزار بره ،اون آدم ناجوریه! یه روز به تمام این نتایج می رسی
برو تاپیک هایی رو ببین که پسرهایی که عاشق شدن چطور با عشقشون برخورد کردن اونوقت می فهمی
برات دعا می کنم
البته برای من جالبه که خود شما رابطه رو به اون پیشنهاد دادیدو این حرف رو پیش کشیدید. چون خود ازابتدا مخالف رابطه بودید.
یک نکته مهم
برای پسران دختری که تن به از دست دادن بکارتش دهد یک دختر ساده به نظر میاد که شاید با او ازدواج هم کنند!!ولی دختری که تن به رابطه جنسی (مثلا از ناحیه غیر از ناحیه تناسلی) بدهد واقعا در چشم پسر فرو می ریزد. به ویژه اگر دختر این حرف را پیش بکشد. البته این حرف مرا بد نگیرید. هر کسی (من جمله شما)مختار زندگی خود هستید. ولی عمده پسرها تصور می کنند که این دختر حتما رابطه قبلی هم داشته است و چون می ترسد که بکارتش گرفته شود تن به رابطه اصلی نمی دهد. ایشان قطع به یقین به سمت شما برای ازدواج بر نمی گردند. من پسرم و پسرها را بیشتر از شما می شناسم.
درود خانوم نادیا در مورد مسئله س ک س حرف شما رو تایید می کنم. ولی در مورد مسئله تامین شرایط منصفانه نگاه کنید. خانوم بت نیستند که برای بتمان خودمان را قربانی کنیم. چند شیفت کار کنیم،عذاب بکشیم تا به عشق برسیم. چقدر تصویر شما رویایی و عجیب است از زندگی. آیا عشق دوطرفه هست یا خیر؟
دوستان عزیز این گوشه ای از توقعاتی بود که یک دختر دارد. چرا؟ نمی دانم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط baran_alone
.قرار گذاشتیم صیغه کنیم تا با هم راحت تر باشیم چون هردو نمیخواستیم و اعتقادمون اجازه نمیداد که محرم نباشیم. (البته هیچ کدوم از دو خانواده اطلاع نداشت نه از رابطه نه صیغه)
مگر دختر باکره بدون اذن پدر می تواند صیغه بشود شما براساس کدام فتوا عمل کردید؟؟؟؟
سلام باران
حالا که اون دیگه بهت توجهی نداره فکر می کنم یک در بروت باز باشه ، رهاش کن، نگو سخته می تونی ، یه روز خودم تو یه منجلاب افتادم یدفعه تصمیم گرفتم همه چی رو تموم کنم ، یکی نجاتم داد ، اونی که اون بالاست کمکت می کنه ، منم با دوستی مشکل ندارم اما نه این طوری . فکر می کنم سکس قبل از ازدواج رابطه دوست داشتن رو از بین می بره ، این رابطه از هوس سخن میگه ، ناراحت نشی حتی قسمتی از وابستگی تو هم از هوس نشات میگره ، سعی کن فراموش کنی و اگه می خوای رابطه دوستی با کسی داشته باشی ، یک رابطه سالم پایدار می مونه ، دوستی دارم که چهار ساله رابطه دوستی داره اما سالم ، اونها واقعا دارن آینده رو می سازند ، حرف نمی زنند عمل می کنند .
باران من عشق و هوس رو تجربه کردم ، شاید تو هوس رو احساس نکنی ، فکر کنی این عشقه اما اون تو رو نابود می کنه. این رو کسی داره بهت می گه که حالا واقعا کسی رو دوست داره ، عشق بدون هوس رو تجربه می کنه ، شاید کسی که دوسش دارم هیچ وقت نفهمه ، اما قشنگی این عشق اینه که من به دنبال هوس نیستم .
باران فراموشش کن ، خودت رو آزاد کن ، هنوز دیر نیست زمان رو دریاب که چقدر زود می گذره ، پس نزار هدر بره تو که هنوز سنی نداره که خودت رو در گیر کردی .
فکر میکنم اگه دوست داشت ، تو هیچ وقت درمونده نمی شدی.
شاید این حرفا هیچ فایده ای نداشته باشه چون در این مواقع اون طرف بهترینه و هیچ ایرادی بهش وارد نیست . امیدوارم مشکلت حل شه .
سلام
باران گلم میگی ام سوءاستفاده نکرده خوب میشه ازت بخوام س.ءاستفاده رو برام معنی کنی؟ایا سوءاستفاده یعنی اینکه کسی تو رو تیکه پاره کنه
البته چون که تو خودت این رابطه رو پیشنهاد دادی این دیگه اسمسش سوءاستفاده نیست بلکه استفاده است و نمیشه که اون اقا رو مقصر کرد
خانم خوب تو تو این رابطه چی به دست اوردی ؟
ایا تا کنون ارامش داشتی کنارش ؟
ایا این اضطراب و عدم اعتماد به ایشون کافی نیست
ایا اینکه ایشون شما رو بازی دادن کافی نیست
ایا این همه تحقیری که شدی دلیل کافی برای قطع رابطه نیست
و یه سوال کوچیک دیکه هم دارم
غیر از علاقه دیگه واقعا به جه چیزی در این پسر دلخوش کردی برای ادامه رابطه
ازت میخوام که بری تو همین قسمت سوالات ارتباط دختر و پسر و یه مروری بکنی شاید یه نتیجه ای خودت بگیری
موفق باشی:72:
لطفاً کامل بخونید بعد جواب بدید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط *nadia*
... مدام کمک می کنه و همیشه در دسترسه که مبادا چیزی بخوای و اون نباشه . شرایط ازدواج رو فراهم می کنه ، اگه نداشته باشه چند شیفت کار می کنه و از جونش مایه می ذاره تا عشقش رو ثابت کنه و محبوبش رو خوشبخت. عزیزم اینا خواب و رویا نیست و من شعار نمی دم، عین این آدم رو در زندگیم داشتم.
و حالا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sorena_arman
چقدر تصویر شما رویایی و عجیب است از زندگی. آیا عشق دوطرفه هست یا خیر؟
دوستان عزیز این گوشه ای از توقعاتی بود که یک دختر دارد. چرا؟ نمی دانم.
اینها تصاویر رویایی نبودن ، اگر با دقت می خوندید می دیدید که نوشتم "عین این آدم رو در زندگیم داشتم" و این توقع نیست در یک رابطه ی دو طرفه که عشق وجود داره ، این حالات به وجود میاد
شما دیدید!!!! اینکه شخصی که شما را می خواسته حاضر بوده زمین و زمان را به هم بدوزه تا به شما برسه به شما مربوط می شه. همین و بس. نباید در دختران دیگر این انتظار را ایجاد کنید که چنین پسرانی را جستجو کنند. همان طور که پسران به دنبال چنین دخترانی نیستند!!! که از همه چیزشان بگذرند که به عشقشان برسد. پس ما پسران نیز گوشه ای می نشینیم تا دختر تلاش کنه، چند شیفت کار کنه و از جونش مایه بذاره تا عشقش رو ثابت کنه. من چنین دختر وپسری را انگل می نامم!! این تصویر من از دخترو پسرییست که حاضره عزیزش تا به این حد زجر بکشه.
عشق در درجه اول از خود شخص شروع می شود و نه از انتظار عشق ورزیدن.
سلام دوست خوبم .
واقعا تعجب آوره كه شما اين قدر خوش خيالين!!!!!!!!!!!!!!
البته من فكر ميكنم كه مشكل اصلي اينه كه پدر و برادرهاي شما انسانهاي خيلي صادقي هستند .يا قشر مذكري كه شما از بچگي باهاشون رابطه داشتيد ، انسانهاي خيلي صادقي بودند كه شما الان اينجوري فكر مي كني .
دختر خوب تمومش كن ،اون باهات ازدواج نميكنه ، اگرم " هنوز " دوست داشته باشه ، مطمئن باش مادرش كه هيچ ، هركسي رو فكر كني راضي ميكنه ...البته با توجه به اين جرياناتي كه پيش اومده .......؟؟؟؟؟؟؟؟
ببين دختر خوب ..تو اون جذابيتي رو كه پيش اون داشتي ، ديگه نداري ...روانشناسها ميگن حتي دوران عقد هم نبايد زياد طول بكشه ( بخاطر طبيعت تنوع طلبي پسر ها ) ، اون وقت تو ......واقعا كه.......برادرانه بهت ميگم ، زياد روشنفكرانه با مسايل برخورد نكن ....
سلام omid 24
چقدر سخن جورج آلن زیباست . اما فکر کنم توی جامعه ما یه دختر نمی تونه این راه رو بره ، ای کاش این جمله رو نمی نوشتی .
مرسی از همه کمکهاتون دوستان عزیز
من باهاش تماس گرفتم و گفتم برای شروع دوستی هر دو طرف راضی بودیم حالا هم من حق دارم دلیل تموم کردنو بدونم آخرش گفت ازت بدم میاد گفتم چرا؟ گفت همینطوری دلیل نمیخواد گفتم دوست داشتنت دلیل داشت گفت:بخاطر حرف دختر دایت ازت بدم میاد بخاطر دادی که زدی ازت بدم میاد بخاطر اینکه قبلا با یه پسر دیگه بودی ازت بدم میاد(من قبلا 1 سال پیش با یکی دوست بودم ولی فقط چتی گاهی هم تلی هیچ وقتم همدیگرو ندیدیم اینو میدونست خودم گفته بودم قبل دوستی هیچ مشکلی هم نداشت)بهش گفتم تو که میدونستی از اول و خداحافظی کردم فکر کردم آدمی که الان این حرفو بهم میزنه بعدا چه جوری میتونم اعتماد کنم که بهم شک نمیکنه و فردا سر هر چیزی اینو نمیگه
به حرفهای شما دوستان خوبم خیلی فکر کردم و به این نتیجه رسیدم اگه مهم باشم برمیگرده اگه من حتی اصرار کنم و بمونه ترحمه که نمیخوام و به زودی هم میره پس بهتره خودش بخواد
دلیل اینکه میخوام برگرده اینه که دوستش دارم و ...نمیدونم خودم چند روز دنبال جوابشم نمیدونم
اگه برید سایت آیت الله روحانی میبینید که صیغه دختر باکره از دید ایشون اذن پدر نمیخواد و من مقلد ایشونم
من بهش پیشنهاد ندادم وقتی گفت باشه تا شب عروسی دیگه هیچی نمیگم من اون موقع راضی شدم شاید اسمشو باید گذاشت خریت نمیدونم
در هر حال بخاطر حرفی که زد دیگه طرفش نمیرم چون دیدش نسبت بهم اشتباهه و چنین مردی رو هرگز نمیتونم بپذیرم الان داغونم ولی تموم کردنش بهتر از اینه که بیشتر از این له بشم اگه ارز داشته باشم بر میگرده چون تل 3 تا از دوستانم رو هم داره و حتی تل خونه و پدرم رو
باز هم راهنمایی های همه تون ممنونم دوستان خوبم برام دعا کنید مرسی