خانم ani عزيز،از اينكه لحن بيانم گستاخانه و بي ادبانه بود من رو ببخشيد:72:
حق با شماست،اين قضيه سوء تفاهم بود.
نمایش نسخه قابل چاپ
خانم ani عزيز،از اينكه لحن بيانم گستاخانه و بي ادبانه بود من رو ببخشيد:72:
حق با شماست،اين قضيه سوء تفاهم بود.
شاید مدتی بعد از ازدواج به یکدیگر خیانت نکنند اما خیلی ها بعد از یک سال زندگی مشترک برای هم عادی می شوند دیگه اون شور اولیه رو ندارند .در دوران عقد یا اوایل زندگی مرتب همدیگر رو می بخشند و کوتاه میاند اما یه مدت که گذشت توقعاتشون از هم زیاد میشه اگر چه بیشتر همو شناختند اما خیلی ها احساس می کنند برای هم عادی شده اندو همدیگر رو آنقدر دوست ندارند!
به نظر شما چه کار کنیم که اینجوری نشه چه برسه به اینکه کار به خیانت بکشه !
به نظر من هیچ مرد و یا زنی به طور خو به خود از طرف مقابلش سرد نمیشه مگر اینکه کم کاری از طرف مقابل باشه !
یکی از دلایل سردی اینه که زن و مرد نقش خودشون رو گم میکنن. نیاز در وجود مردان باعث کشش به طرف زن است و ناز در زن است که میتونه مرد رو به سمت زن جذب کنه واگر ناز و نیاز جاش تغییر کنه باعث سردرگمی احساس بخصوص در مردان میشه مرد دوست داره که غالب باشه ونازبکشه و درنهایت پیروزمندانه به آنچه که میخواهد برسد ولی بعضی از خانمها داوطلبانه وحتی نا آگاهانه دراغلب مسائل احساسی و عاطفی پیش قدم میشن وجایی برای ابراز احساسات برای آقایون نمیذارن. وبرعکس این موضوع مردانی هستند که به جای ناز کشیدن ناز میکنند و و اونوقته که همسران چنین مردانی به دنبال کسی میگردند که نازشونو خریدار باشه :305:
خوشبخت باشید
زندگي مشترک رو بايد يه مسير دونست ونه يه هدف ، که ازدواج هم نقطه شروع اين مسيره. اگه ديدمون نسبت به زندگي مشترک جور ديگه اي باشه دلسردي وخيانت و... هم لازمه اون ديد هست.
مثل اينه که بگيم چرا بعضيا افسرده اند ، افسردگي برا کسي که توو زندگيش هدف داره ، بافکر و سعي وتلاش هدفش رو دنبال مي کنه معني داره؟
خيلي عالي ، آفريننقل قول:
نوشته اصلی توسط شهامت1
نمي تونم برات دست بزنم ، ايشالله اين مشکل تالار هم حل ميشه
مردها پس از ازدواج بي عاطفه نمي شوند محبت همسر در عمق قلبشان آرام مينشيند و خيالشان راحت مي شود كه به پيشرفت فكر كنند.البته در كل مردها زياد ابراز احساسات را بلد نيستند و نوع محبتشان از راه كلام كمتر است.اين يك واقعيت در مورد مردهاست كاري كه مي شه كرد اينه كه زن ها به آنها ياد دهند كه گفتن از عشق و عاشقي فقط مربوط به دوران نامزدي و اوائل ازدواج نيست
من تصور مي کنم ، بي عاطفي بعضي از مردان ريشه اش در وجود خودشونه و در بعضي مواقع ، تحريک اين احساس ، از طرف همسرشونه !! زن و شوهري که تو مدت يکسال از زندگي مشترک هنوز معناي اشتراک رو نهفهميدن ، هنوز به درستي روابط با همسرش پي نبردن ، هنوز درک صحيحي از واژه زندگي ندارن ، هنوز بلد نيستن چه طور محيط خونه رو پر کنن از عشق و دوستي ، چه طور به هم عشق بورزن ، چه طور عاشق هم باشن ، نتيجه اش ميشه دلزدگي از هم و روتين شدن زندگي شون !!! که بدنبال اون بي عاطفي مردان و خيانت زنان !!؟
چرا چون زندگيشون اون طور که بايد راضي شون نکرده و ارضا شدنشون از زندگي رو فقط با کس ديگري و در محيط ديگري مي طلبن !!! غافل از اينکه چه طور حرمت زندگي و ارزش يک پيوند مقدس رو با اين رفتارهاشون دارن زير پا ميذارن .
با سلام خدمته دوست خوبم درخت سبز ضمن تشکر از نظر شما درباره ی این مسئله ولی فکر میکنم نظرتون درباره ی بی عاطفگی همه ی مردان رو تصحیح کنیدواین نظر رو تعمیم ندهید با تشکر
البته نظر شما محترمه . ولی برای این قضایای زنان ناز می کنند و مردان به عشق دیدن ناز زنان زندگی می کنند یه هزار سالی گذشته!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط شهامت1
من به شخصه زنی که با نازش منو جذب کنه رو به پشیزی ارزش قائل نیستم. البته این نظر منه. زندگی مشترک ناز کشییدن و ناز گرفتن و... نیست که. ابراز احساسات درست و عاقلانه. هر زمانیی که احساس شد طرف مقابلش همچنین نیازی داره.
من معتقدم مرد و زن به اينکه زن بايد ناز کنه و مرد نازکشي معتقدن ، اما يه زن چقدر ميتونه به آقا فرصت بدن که حالا هر وقت حال ابراز احساسات بهش دست داد از همسرش طلب کنه ؟؟؟!!! صبر ميکنه تا زنش بياد نازشو بکشه ... زنه بيچاره چه گناهي کرده آخه ؟؟؟
من ميگم به قول آقاي سورنا ، زندگي به ناز کشيدن و ناز گرفتن نيست که ؛ عاقلانه رفتار کردن در روابط ، طوري که پيشقدم شدن زن در روابط به احساساتش لطمه نزنه مانعي نداره ،
يه زن اگه به روابط با همسرش آشنايي داشته باشه ، مي تونه همسرش رو نه با ناز کشيدن که با احترام به روابط ، اونو جذب کنه . ديگه اين اون معني غرور له شده رو نميده .
جناب سورنا فرمودن البته نظر شما محترمه . ولی برای این قضایای زنان ناز می کنند و مردان به عشق دیدن ناز زنان زندگی می کنند یه هزار سالی گذشته!!!
من به شخصه زنی که با نازش منو جذب کنه رو به پشیزی ارزش قائل نیستم. البته این نظر منه. زندگی مشترک ناز کشییدن و ناز گرفتن و... نیست که. ابراز احساسات درست و عاقلانه. هر زمانیی که احساس شد طرف مقابلش همچنین نیازی داره.
[/quote]
من هرگز نگفتم که مردان به عشق دیدن ناز زنان زندگی میکنند . بحث من در مورد گم کردن نقش ها توی زندگی مشترک بود. شما منظور منو از ناز بودن زن ونیاز بودن مرد درک نکردید .اگر نوشته منو یک بار دیگه بدون جانبداری بخونید متوجه میشید منظور من چی بوده