RE: ايرانسلي ها كمك كنن !! اس ام اس اشتباهي ممكنه ؟
امکان وقوع چنین موردی از هر خط و هر گوشی امکان دارد, راهش هم نصب نرم افزارهای جاسوسی روی گوشی ایشون هستش که از طریق بلوتوث (اگر قبول کند) یا بدست آوردن گوشی ایشون برای چند ساعت براحتی انجام میشه. بعد از نصب نرم افزار هم ارسال هر اس ام اس یا مطلبی توسط شخص ثالث از روی گوشی ایشون به تعداد و زمان نامحدود امکان پذیره.
دوستان عزیز خیلی خیلی ممنونم
ولی آیا امکان این اتفاق بدون هک کردن ممکنه یا نه ؟
یعنی اگه گوشی هک نشده باشه ، ممکنه ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط melina_007
چند وقت پیش من با دوستم بیرون بودم که یهو یه اس ام اس از طرفه خواهرش برام اومد...جالب بود چون اصلا خواهر دوستم شماره منو نداره!
متن اس ام اس رو که خوندم یه متن خیلی قدیمی بود که دوستم حدود یه سال پیش از همون خط واسم فرستاده بود و البته من اصلا یادم نبود....چون انگار به دسته من نرسیده بوده!
و در ضمن خواهر دوستم تازه گوشیشو عوض کرده و احتمال نداشته که این اس ام اس تو ارسالی ها بوده باشه!
یعنی بعد از یه سال یه اس ام اس فرستاده شده!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خط من 912 و خط خواهر دوستم ایرانسل!
چنین موردی رو بنده هم دیدم ، تایید میشه ... :)
دوستان عزیز
دوست من ، حدود یک هفته پیش ، گوشی اش رو دزدیدن
خطش هم که ایرانسل بود و ترجیح داد یه خط دیگه بگیره تا اینکه بخواد بره سیم کارتشو بسوزونه و ....و گوشی اش هم که از دستش رفت
این خطی که الان داره یک خط ایرانسله که به تازگی از یکی از دوستاش خریده( یعنی خطش برای کس دیگه بوده ) و گوشی ای هم که الان داره از کسی گرفته و اصلا فکر هم نمیکنم که بلوتوث داشته باشه ، چون اینطور که میگه گوشی اش خیلی قدیمی و درو و داغونه و به صورت قرضی از کسی گرفته!!
با این توصیفات آیا باز هم ممکنه؟
اين مسئله خيلي حاد نيست كه اينقدر نگران كننده باشد. در اين دوره و زمانه هيچ چيزي بعيد نيست و از ديدن و شنيدن هيچ چيزي نبايد تعجب كرد.
سلام
آره دانه خانم
شما درست ميگين ، شايد الان ديگه مهم نباشه ، ديگه بي خيالش شدم
ولي از نظر فني هم كه شده ميخواستم بدونم آيا ممكنه يا نه ، كه اونم فكر نميكنم كسي بتونه بهم جوابي بده
ممنونم از همگي شما دوستان عزيز كه راهنمايي كردين:72: