RE: نيازهاي اساسي زنان و مردان
سلام
البته من هم حق میدهم که اقایون بخوان در مورد این مقاله موضع بگیرن
دقت کنین تو این مقاله اومده 20 تا نیاز وواسه خانوما گفته و 7 تا نیاز واسه اقایون
که به نظر من خیلی از نیاز هایی که جزئ اون بیست تا است میتونه که نیاز هر دو باشه که میشه گفت نیاز یه انسانه (بدون توجه به جنسیت)
مثلا مسلمه که اگه زنی بخواد که مردش پدر خوبی واسه بچش باشه این دقیقا بالعکس هم صادقه یعنی پسر هم میخواد که دختر مادر خوبی واسه بچش بشه
من در اینگونه موارد افراد رو به خوندن کتابای خیلی خوب با توضیحات بسیار مفصل در این گونه زمینه ها توصیه میکنم که دیگه اینگونه بحثها رو به وجود نمیاره
و تمام نیاز ها و تفاوتها با توضیحات مروبط به انها امده است
با سلام.
من بسیار مشتاقم تا بیاموزم نیاز واقعی مردان واقعا چیست.
آیا مردی هست که به این سوال پاسخ دهد؟
من مشتاقانه خواهان دانستن این سوالم. چون میدانم که اگر بدانم نیاز همسرم چیست، تمام تلاشم را در بر آوردن این نیاز خواهم کرد.. و تنها در آن صورت میتوانم انتظار برآورده شدن خواسته هایم را داشته باشم.
ممنون میشم آقایون عزیز بنده را راهنمایی بفرمایند.
با تشکر.
سورنا جان وقتی این تاپیک رو باز کردم مطمئن بودم اولین نفری که پست خواهد گذاشت شمایید و چه خواهید گفت. گفته نشده که این مقاله مطلق و غیر قابل تغییره پس نیازهای مردان هم میتونه تغییر کنه و هم افزایش پیداکنه. اصلا اگه ناراحت هستید برید نیازهاتون رو افزایش بدید (شوخی کردم میدونم الان چی جوابمو میدی). شاید هم شما مردها چون نیازتون رو بروز نمیدید کمتر دیده میشه و در این جا هم کمتر ذکر شده. قبول کنید که معمولا تمامی موارد نیاز زنان که ذکر شد یک جا در یک نفر پیدا نمیشه و فکر میکنم اگرچه نیاز زنان بیشتر است اما وقت زیادی نمیگیره و میتونید به راحتی به اونها پاسخ بدید و نتیجه اش را هم ببینید. با کاترین عزیز هم موافقم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط نقاب
خوب ""سورنا جان"" من از مثل من عزیز تشکر می کنم که این مقاله را در تالار گذاشته اند چرا؟؟ >>>خوب بازهم معلوم شد بعضی از زنان بسیار ضعیف هستند..... و نیازمند حمایت دیگران....این را از تعداد نیازهای آنان می شود فهمید..(20 نیاز در مقابل 7 نیاز)سوء گیری!
نقاب جان این یعنی چی؟ مگه همه مردان بی نیاز و بی نقص هستند؟ هم زنان و مردان شایسته و جود دارند و هم زنان و مردان نیازمند و به قول شما ضعیف. اگر نیاز مردان بیشتر از زنان ذکر شده بود آنوقت هم میگفتید: کی به نیاز مردان توجه میکنه؟ کی گفته نیاز زنان کمتره؟ یا به به عجب مقاله ای!!! اصلا خیلی جاها شما مردان مانع رفع نیاز زنان میشوید. مثال میزنم: وقتی میخواستیم وارد دانشگاه بشیم پدر دوستم گفت فقط باید تهران قبول بشی و حتی اطراف تهران هم نه! خوب اون بنده خدا هم تهران قبول نشد که نشد الان هم نمیزاره بره سر کار خوب پس فردا که ازدواج کنه مجبوره دستش رو جلوی شوهرش دراز کنه دیگه، اونوقت شما این رو ضعف و نیازمندی و عیب میخوانید در حالی که خودتون باعث شدید!. اصلا من نمیدونم شما مردان جوان کجا زندگی میکنید که دور و اطرافتون پر شده از زنهایی که محتاجند و ضعیف و فقط قصد سوء استفاده از مردان را دارند و شما این چنین بد بین شده اید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط سارا5
با سلام.
من بسیار مشتاقم تا بیاموزم نیاز واقعی مردان واقعا چیست.
آیا مردی هست که به این سوال پاسخ دهد؟
من مشتاقانه خواهان دانستن این سوالم. چون میدانم که اگر بدانم نیاز همسرم چیست، تمام تلاشم را در بر آوردن این نیاز خواهم کرد.. و تنها در آن صورت میتوانم انتظار برآورده شدن خواسته هایم را داشته باشم.
ممنون میشم آقایون عزیز بنده را راهنمایی بفرمایند.
با تشکر.
عزیزم این تاپیک میتونه کمت کنه. آقایون تالار لطفا نظر بدین
شما دچار مغلطه هستید مثل من عزیز. مغلطه هم توهین نیست!! مغلطه یعنی شما به غلط چیزی را متوجه شوید، تفسیر کنید و یا برداشت نمایید یا سواستفاده کنید.
نقاب گفته است که وقتی این حد نیاز برای دختران اعلام می شود نشانه ضعف آنهاست!! نه اینکه دختری بیرون منزل نمی رود نشانه ضعف اوست!!! پس منظور ایشان متفاوت با برداشت شماست.
بله اگر شما به طور مثال 7 نیاز برای مردان و 9 نیاز برای زنان ذکر می کردید خب کسی اعتراضی نمی کرد. ولی وقتی تعداد نیازهایی که برای زنان برشمردید و بنابراین کوتاهی نباید در آنها کرد 3 برابر نیازهایی است که برای مردان بر می شمارید باید دید پشت این نگاه شما چه چیزی شما را به آوردن این مقاله سوق داده. نگویید اینطور نیست که هر کسی که این نسبت را ببیند چنین تصوری را می کند.
در ضمن این شما باید باشید که "قبول کنید که معمولا تمامی موارد نیاز زنان که ذکر شد یک جا در یک نفر پیدا نمیشه" ]چنین مقالاتی برای زنان توقع به بار می آورد.
شما می فرمایید مردان نیاز خود را کمتر به زبان می آورند. اگر این مقاله علمیست و دارای اندکی اعتبار و نه از روی اینکه یه حرفی زده بشه، باید نیازهای مردان رو شناسایی کرده باشه نه اینکه چون اونا حرف نمی زنن پس تا حالا کسی نفهمیده نیازهای مردان چیه؟!!!!
خودتون یه بار توجیه هایی که کردید رو بخونید. اگر به جای من بودید کدوم از اونا رو قبول می کردید/
این پست توسط مدیر همدردی حذف گردید و نویسنده اخطار گرفت.
حاجی فیروز جان یخورده مراعات کنید دوست عزیز . خیلی دیگه افراطی کلمات رو استفاده می کنید.
وقتی این مقاله را خواندم من هم متوجه تعداد نیازها شدم و چیزی که باعث شد من این مقاله را بیاورم این بود که نظرات مختلف و دیدگاه اعضا را نیز بدانم. نه این که سطح توقعات رو بالا ببرم.
معلومه که یک مرد نمیتونه تمام نیازهای یک زن رو به طور کامل برطرف کنه و از طرفی هم تمام نیازها در یک زن به یک اندازه پر رنگ نیست (و برعکس). من که از خوندن این مقاله چیزی به توقعاتم اضافه نشد باور کن به بخش نیاز مردان بیشتر توجه کردم. هر کس از این مقاله میتونه برداشت خودش رو داشته باشه کسی که میاد این مقاله رو میخونه و به جای توجه به نیازهای همسرش میره نیازهای خودش رو میخونه و توقعاتش رو بالا میبره ازش چه توقعی میشه داشت؟ اون بدون خواندن این مقاله هم میتونه کاری که میخواد بکنه.
در مورد این که مردها نیاز خودشون رو کمتر نشون میدند این نظر شخصیه من بود پس به مقاله ربطی نداره. اگر هم تعداد نیاز مردان کامل نیست من که نویسنده نیستم و از دل مردان هم به طور کامل با خبر نیستم که ببینم این مقاله کامله یا نه؟ پس باید از کارشناسش انتقاد کنید. در هر حال میخواستم هر کس با خوندن این مقاله با نیازهای جنس مخالفش تا حدودی آشنا بشه.
[quote=sorena_arman]
نقاب گفته است که وقتی این حد نیاز برای دختران اعلام می شود نشانه ضعف آنهاست!! نه اینکه دختری بیرون منزل نمی رود نشانه ضعف اوست!!! پس منظور ایشان متفاوت با برداشت شماست.
quote]
مثل من عزیز..سورنا عزیز منظور مرا واضح و کامل شرح دادند..خواهشا برداشت اشتباه نفرمایید دوست عزیز..
يه چيزي كه خيلي باعث اشتباه ميشه اينه كه ما فراموش مي كنيم زن و مرد " انسان " هستند. مگه مردان به يك زن داراي اعتماد بنس نياز ندارن؟ يا زنان به يك همسر جذاب؟
به نظر من اين نيازها كاملا مشتركه (با اندكي تفاوت در اولويتها!) و جدا كردن اونا كار درستي نيست.