تشکر از جناب sorena_arman که ضرورت تشخیص انواع ورژن ها رو یاد آوری کردن.نقل قول:
نوشته اصلی توسط sorena_arman
نمایش نسخه قابل چاپ
تشکر از جناب sorena_arman که ضرورت تشخیص انواع ورژن ها رو یاد آوری کردن.نقل قول:
نوشته اصلی توسط sorena_arman
آره. البته ورژن جدیدش می گه شبیه اتوبان می مونه.به موازات تو خیلیای دیگه توش هستند. نمی تونی توش وایسیو باید عبور کنی. مسیر رو هم تو مشخص نمی کنی . اون مشخص می کنه. هر چقدر عوارض بیشتری بدی(یعنی بیشتر هزینه کنی) امکان عبورت
بیشتره و امکان موندنت هم بیشتر!!
[/quote]
خيلي ببخشيد جناب سورنا ولي اين صحبت شما يه اهانت خيلي زشت به دختر خانمها بود چطور اسم خودتون را گذاشتيد فرد آزاد انديش متفكر و داريد همه را با يه چوب مي رونيد...
به دوست عزيزي كه كمك خواستيد و راهنمايي
اگر اين دختر واقعا شما را دوست داره ازش بخواهيد كه با خانواده صحبت كنه و نظر مثبت خودش را اعلام كنه و براي رسيدن به هدفش و شما به شما كمك كنه و البته اگر پدر ايشون فقط روي كار شما مشكل داره سريعا كاري را كه مي گيد اوكي هست شروع كنيد و باز ببينيد كه ايشون بهانه ديگري داره يا نه ... و اصلا با اين خانم مطرح كرديد كه آيا مي خواد با شما ازداج كنه يا نه ؟ چرا از خودش نمي پرسيد اينطور سريع به جواب مي رسيد چون اگر واقعا اين رو نخواد دلايل مختلف مي آره و بهانه و خلاصه هزار و يك دليل كه فعلا زوده و شايد پشيمون بشيم و من نمي تونم با خانواده ام بجنگم و از اين جور بهانه ها و يا اينكه ما با هم دوستاي خوبي هستيم و مثل خواهر و برادريم و از اين حرفها در اينصورت يعني شما يكي از افرادي هستيد كه ممكنه توي ليست خواسته هاش باشيد و داره روتون بحث مي شه ببخشيد اينطور گفتم ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sayehhaye_mah
خب حقیقت خیلی تلخه:300:........اگه یه کم فک کنین و توی زمانه سیر کنین......میفهمین که.....:160:
*****اول از همه از دوست عزيزم asheqh عذر ميخوام كه اين صحبت ها رو در اين تاپيك مينويسم .........واقعا معذرت ميخوام***** ولي...
^^^^^^^^^^^^
ديگه "بعضي" آقاييون دارن تو تالار از حد معمول عبور ميكنن..........توهين و بد و بيراه گفتن هم حدي داره والا ............تا وقتي كه ديدگاه شما نسبت به خانوما اينه و با حرفهاي ضد و نقيض هم مرتب جملات قصار خودتونو به شكل هاي مختلف توجيح ميكنين كاريش نميشه كرد
تا وقتي كه به خانوم ها به چشم يك وسيله براي ارضاي جنسي خود نگاه ميكنين چه انتظاري دارين كه اون خانوما به شما به چشم ديگري جز معذرت ميخوام بازم معذرت ميخوام و بازم معذرت ميخوام ماشين توليد پول نگاه نكنن............مشكل در خلقت خدا نيست بلكه مشكل اساسي در ديدگاه عهد عتيق شماست.........ديدگاهي كه مردان عصر هجر و غار نشين داشتن............. وقتي شما "خودتان" ارزشي براي "خودتان" قائل نيستين و به اشتباه فكر ميكنين كه خانوما شما رو فقط براي پولتون ميخوان (كه انشا الله اون پول بخوره تو سر من كه صد سال سياه هم نميخوام همسرم چنين پولي رو با منت بياره خونه) انتظار دارين اون خانوما با چه ديدي به شما نگاه كنن؟؟!! .........
شما حتي حاضر نيستين از نيرو و قدرتي كه خدا در جسم و جانتون به وديعه گذاشته استفاده كنين........شما اصلا فراموش كردين كه زن و مرد مكمل هم هستن.اگه قرار بود وظايف و حقوق زن و مرد "كاملا مشابه" باشه ("*"تاكيد ميكنم لغت "مشابه" رو به كار بردم نه لغت "مساوي" رو (البته كه وظايف و حقوق مساوي و نه مشابه دارن) "*") كه ديگه براي هم جذابيتي نداشتن و اونجا بود كه ازدواج معنايي پيدا نميكرد.چون اونها در اين صورت بايد نياز فردي رو برطرف ميكردن كه در واقع نياز خودشونم هست و بيشتر از ديگري به اون محتاجن.........
واي خداي من..........ديگه "بعضي" آقاييون دارن تو تالار از حد معمول عبور ميكنن..........توهين و بد و بيراه گفتن هم حدي داره والا ............تا وقتي كه ديدگاه شما نسبت به خانوما اينه و با حرفهاي ضد و نقيض هم مرتب جملات قصار خودتونو به شكل هاي مختلف توجيح ميكنين كاريش نميشه كرد
تا وقتي كه به خانوم ها به چشم يك وسيله براي ارضاي جنسي خود نگاه ميكنين چه انتظاري دارين كه اون خانوما به شما به چشم ديگري جز معذرت ميخوام بازم معذرت ميخوام و بازم معذرت ميخوام ماشين توليد پول نگاه نكنن............مشكل در خلقت خدا نيست بلكه مشكل اساسي در ديدگاه عهد عتيق شماست.........ديدگاهي كه مردان عصر هجر و غار نشين داشتن............. وقتي شما "خودتان" ارزشي براي "خودتان" قائل نيستين و به اشتباه فكر ميكنين كه خانوما شما رو فقط براي پولتون ميخوان (كه انشا الله اون پول بخوره تو سر من كه صد سال سياه هم نميخوام همسرم چنين پولي رو با منت بياره خونه) انتظار دارين اون خانوما با چه ديدي به شما نگاه كنن؟؟!! .........
شما حتي حاضر نيستين از نيرو و قدرتي كه خدا در جسم و جانتون به وديعه گذاشته استفاده كنين........شما اصلا فراموش كردين كه زن و مرد مكمل هم هستن.اگه قرار بود وظايف و حقوق زن و مرد "كاملا مشابه" باشه ("*"تاكيد ميكنم لغت "مشابه" رو به كار بردم نه لغت "مساوي" رو (البته كه وظايف و حقوق مساوي و نه مشابه دارن) "*") كه ديگه براي هم جذابيتي نداشتن و اونجا بود كه ازدواج معنايي پيدا نميكرد.چون اونها در اين صورت بايد نياز فردي رو برطرف ميكردن كه در واقع نياز خودشونم هست و بيشتر از ديگري به اون محتاجن.........
واي خداي من..........ديگه "بعضي" آقاييون دارن تو تالار از حد معمول عبور ميكنن..........توهين و بد و بيراه گفتن هم حدي داره والا ............تا وقتي كه ديدگاه شما نسبت به خانوما اينه و با حرفهاي ضد و نقيض هم مرتب جملات قصار خودتونو به شكل هاي مختلف توجيح ميكنين كاريش نميشه كرد
دوست عزیز من سلام
به نظر من با امتحان و تست نمیتونی به چیزی پی ببری اخه هر کسی با ادم دیکه فرق میکنه
اما بعد اینهمه مدت که با هم بودین شما باید تا حدی به این نکته پی برده باشین که ایا این خانم چقدر قابل اعتماد هستن و چقد میتونی به حرفشون اعتماد کنی (اهل دروغ هست یا نه)
به نظر من بهتره که بری بشینی کنارش و ارام و خونسرد باهاش حرف بزنی و با یه لحن ارام ولی مطمئن بگی که دوسش داری و میخوای که بدونی که نظرش چیه ایا اون میلی داره واسه اینکه این رابطه به شکل جدی ادامه پیدا کنه یا نه
بعد باید به عکس العملش نگاه کنی که با چه لحنی به شما جواب میده و چقدر حرفش قابل اعتماد است(توجه کنین که رفتار شما هم باید کاملا جدی و در عین حال حالت خونسردی داشته باشه )
من معتقدم که فهمیدن عشق و علاقه طرف مقابل حس کردنی است و باید که کاملا هوشیار بود و رفتار او را در طول این رابطه سنجید که تا چه اندازه علاقه داشته است
مثلا اگه شما بهش زنگ نزنی او چقدر طاقت میاره و به شما زنگ نمیزنه ایا در مقابل تغییر رفتار شما به هم میریزه یا نه تفاوت چندانی در رفتار او حس نمیکنی
البته خوب نقش خانواده رو هم نمیشه که نادیده گرفت در نرسیدن دو طرف به هم
مثلا من نمیدونم که الان عکس العمل این خانم در مقابل اینکه باباش مخالفه چیه ؟؟؟ایا خیلی از این رفتار باباش ناراحت است و شما این ناراحتی رو متوجه میشین از رقتارش یا نه؟
و شما از میزان صمیمیت خود با این خانم نگفتین قطعا اگه با هم خیلی صمیمی و مثه دو دوست واقعی باشین این خانم باید از احساس خود در مقابل این رفتار پدرش با شما صحبت کنه و این خیلی چیزا رو دستتون میاره
در نهایت امیدوارم که همه ما کنار کسی باشیم که بتونیم بهش یه اعتماد نسبی داشته باشیم این باعث یه ارامش خیلی لذت بخش است:72:
موفق باشین
جناب كامران 007
اگر اينطور باشه ما هم بايد فكر كنيم كه همه آقايان افراد بي بند و بار و بي قيد و بندي هستند و طبق آخرين تاپيكي كه كلي سرش بحث بود افرادي خيانتكار به همسر و فرزندانشون مي تونند باشن اونوقت شما خوشتون مي آيد ... و از همه مهمتر شما مو بيني و ما پيچش مو اگر واقعا اينطور فكر مي كنيد تا به حال علت اصلي اين قضيه را جستجو كرديد در رفتار هاي خودتون تعمق كرديد ... كه شايد اين رفتار نشأت گرفته از اعمالي است كه خود شما انجام مي ديد ولي به نظر خودتون نمي آيد بهر حال اين يه اهانت كاملا مستقيم بود ... اگر هر كسي اعمال و رفتار خودشون را كنترل كنند و مراقب باشند چطور رفتار مي كنند و چه اثراتي روي اعمال ديگران مي گذاره اونوقت ديگه همچين مشكلاتي اصلا نبود ...
سورنا آرمان عزیز و کامران007 محترم حق با شماس و ورژن های جدید با گذشته تفاوت دارن .
این یه واقعیته که وجود داره و به قول شما "کامران 007" حقیقت تلخه
ولی یه خواهشی دارم اینقدر همه رو با یه چوب نزنین و همه رو با یه دید نگاه نکنین شما با این حرفاتون به همون حداقل خوب توهین بزرگی می کنین . حرفتونو بزنین چون آزادی بیان و اندیشه مطرحه و در مواردی هم میشه بهتون حق داد ولی نه اینقدر جامع و کلی .ضمن اینکه یادمون نره برای این مدل دخترا پسرایی شبیه خودشون زیاده با سابقه ی طولانی تر.
واقعا که:300:....چه بی ادبانه!!!.........نقل قول:
نوشته اصلی توسط sayehhaye_mah
به چه دلیل باید در رفتارهای خودم تعمق کنیم؟؟؟........چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است.......لازم به تعمق نیست....تنها با نیم نگاهی به اکثریت!(نه همه) همجنسان عزیز شما بسیاری از حقایق دستگیرمان میشود.........حتی نمونش رو هم درتاپیک های اخیر فروم میشه مشاهده کرد......این ویژگی اخیر همجنسان شما ربطی به کنترل اعمال و رفتار ما نداره......
در ضمن بهتره مودب باشین.....
ممنون.ما هم نگفتیم همه......بله تا حدی درسته!نقل قول:
نوشته اصلی توسط poune
دوستان گلم بهتر نیست به جای بحثهای بیهوده با همدیگر که اصل جایش هم در این تاپیک نیست(با توجه به موضوعی که صاحب تاپیک مطرح کردن و اینکه یک بار هم ایشون تذکر دادن)وقت گرانبهامون رو روی کمک به این دوست و دیگر دوستانمان بذاریم
و یه مقدار به هم احترام بذاریم
موفق باشین:72:
دوست گرامی
چرا احساس میکنی باید از کسی که دوستش داری تست بگیری؟
مگه تمام جوانب و در نظر نگرفتی که بعد رفتی خواستگاری؟
به نظر من کسی که یک نفر را دوست داره فقط از عمق چشمای طرف مقابل{عشق. صداقت................}می تونه بفهمه.
در ضمن یک مقدار هم من به پدر اون خانم حق می دم.اون از دوستی شما با خبر شده وبرای خوشبخت شدن دخترش می خواهد سنجیده تر عمل کند.