به: آیا پیشنهاد خواستگاری از طرف دختر صحیح است؟؟
سلام دوست عزیز :72:
به نظر من هر چی بیشتر این ارتباط رو بدون اطلاع خونواده ها ادامه بدین هم وابستگی تون به همدیگه بیشتر میشه و هم اینکه انگیزه ایشون برای خواستگاری رسمی کمتر میشه و این طوری ایشون نگاهشون به شما به عنوان ازدواج ممکنه تغییر کنه !
شما خودتون بهشون بگید که نمی تونین بیشتر از این بلا تکلیف بمونین و باید خونواده تون رو در جریان بذارین چون شما دختر هستین شاید کس دیگه قصد داشته باشه ازتون خواستگاری کنه اما به خاطر ایشون پا پیش نذاره یا اگر هم پیش بیاد شما توی دو دلی و انتخاب دو نفر گیر می کنین و این به ضرر شماست!
اگه با نظر شما موافق بود که معلومه جدی هست اما اگه بهونه آورد که فعلا" نه و ... بدونین ممکنه ریگی تو کفشش باشه و باید بهش شک کنین!شاید ایشون به این شکل فقط خواستن با شما طرح دوستی بریزن که البته فکر نمی کنم اینطور باشه چون شما همکار هستین و بین دو همکار خیلی کم چنین اتفاقی می افته اما به هر حال شما باید سعی کنین هر چه زودتر این قضیه رو روشن کنین.
ان شاء الله خداوند هر چه خیر و صلاح کار شماست رو براتون پیش بیاره.:203:
به: آیا پیشنهاد خواستگاری از طرف دختر صحیح است؟؟
با سلام.
دوست عزیزمm.mouod، به خاطر کمکتون بسیار ممنونم. بله.با نظرتون موافقم. فقط کمی میترسیدم. اما دیگه حالا مصمم شدم..
منم براتون آرزوی توفیق دارم.
RE: آیا پیشنهاد خواستگاری از طرف دختر صحیح است؟؟
عزیزم خیلی ساده و واضح موضوع رو مطرح کن بدون هیچ پیچ و تابی ،چون از اول قرار بر همین بوده. به سرما و گرمای ایشونم کاری نداشته باش .
بهش توضیح بده که لازمه زیر نظر خانواده ها ادامه پیدا کنه و خواستگاری ایشون از شما لزوماً به معنی ازدواج نیست ،بلکه خواستگاری یعنی من تمایل دارم بیشتر آشنا بشم ، همین. یعنی در ادامه ،هم شما اختیار ِ دادنِ جواب منفی داری و هم ایشون.
اگر طفره رفت ، بگو خداحافظ ،هر وقت تصمیمتو گرفتی با خانوادت بیا.لطفاً انقدر هم این موضوع غرور رو بزرگ نکن.
یادت باشه ،هیچ چیز به اندازه ی رک صحبت کردن راه رو به روی دوز و کلک نمی بنده.
سلام نادیای عزیز
از پاسخت و توجهت ممنونم.
به من لطف کردی.
موفق باشی.
سلام دوستان عزیز.
من امشب موضوع خواستگاری را مطرح کردم اما ایشان واکنش مناسبی نشان نداد. با وجودیکه در این مدت بر سر بسیاری از مسایل به توافق رسیده بودیم، از آمدن به خانه ما طفره رفت و گفت چند ماه بعد..
خیلی ناراحتم..
به نظرتون باید چی کار کنم؟؟
خواهش میکنم پاسخ بدید..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط سارا5
سلام دوستان عزیز.
من امشب موضوع خواستگاری را مطرح کردم اما ایشان واکنش مناسبی نشان نداد. با وجودیکه در این مدت بر سر بسیاری از مسایل به توافق رسیده بودیم، از آمدن به خانه ما طفره رفت و گفت چند ماه بعد..
خیلی ناراحتم..
به نظرتون باید چی کار کنم؟؟
خواهش میکنم پاسخ بدید..
سلام
ناراحت نباشید . بهترین کار را کردید .
خواستگاری رسمی آمدن کوچکترین قدمی است که یک فرد میتواند بردارد و اگر اینکار را نکند ...
دلیل طفره رفتنش چه بود ؟ ( احتمالا یکی از این بهانه های رایج : الان آمادگی اش را ندارم ، مشکلی دارم که باید حل شود ، باید بیشتر آشنا شویم و ... )
بنظر من شما اولا در ذهن خود اصلا روی این رابطه حسابی باز نکنید ( تا در صورتی که ایشان تو زرد از آب درآمد احساساتتان جریحه دار نشود )
ثانیا سطح رابطه را تا وقتی که ایشان به همراه خانواده به خواستگاری نیامده اند کم کنید .
اگر قصدشان جدی باشد حتما اقدام خواهند کرد .
موفق باشید .
دیجیتال من عزیز، ممنون.
مثل همیشه اولین کسی بودید که کمک کردید.
بله گفت ما هنوز شناخت کافی از هم نداریم. در ضمن من (یعنی اون آقا) امتحانی دارم(مرداد ماه) که تا آن زمان نمیتونم درگیر بشم.
رابطه ما بیشتر تلفنی بود. به نظرتون کلا تلفن ها رو تموم کنم؟
خیلی برام عجیبه....خیلی ناراحتم.....ایشون تقریبا مطمئن بود.....اصلا تصور نمیکردم چنین عکس العملی نشون بده...
سلام سارا جان
به نظر من اگه واقعا قصدشون جدی بود میتونستن بگن مانعی نداره ادامه فرآیند شناخت با اطلاع خانواده ها باشه و...
ولی الآن شما ارتباطتتون رو تموم کنید و اصلا بهشون فکر نکنید و به اطلاعشون برسونید که تنها در صورت رسمی شدن رابطه حاضر به ادامه ارتباط هستین (لطفا نگین منتظرتون میمونم تا شرایط درست بشه)
اگه واقعا جدی باشند شاید این روش تلنگری واسشون باشه والا ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط سارا5
دیجیتال من عزیز، ممنون.
مثل همیشه اولین کسی بودید که کمک کردید.
بله گفت ما هنوز شناخت کافی از هم نداریم. در ضمن من (یعنی اون آقا) امتحانی دارم(مرداد ماه) که تا آن زمان نمیتونم درگیر بشم.
رابطه ما بیشتر تلفنی بود. به نظرتون کلا تلفن ها رو تموم کنم؟
خیلی برام عجیبه....خیلی ناراحتم.....ایشون تقریبا مطمئن بود.....اصلا تصور نمیکردم چنین عکس العملی نشون بده...
تعجبی ندارد اینروز ها این موارد بسیار فراوان رخ میدن
خوب همونطور که قابل پیشبینی بود دو دلیل از دلایل رایج را بهانه کرده اند .
لازم نیست کلا تلفن ها تمام کنید . بلکه خیلی کمشان کنید ( مثلا هفته ای یکی دوبار ) و مدت تلفن را هم کم کنید و سطح رابطه هم همین باشد تا وقتی ایشان قدم جدی ( حتی خواستگاری هم خیلی جدی نیست ) برنداشته اند ادامه رابطه لزومی ندارد . تا این مرحله همین میزان شناخت کافی است .
ضمنا معمولا اینجور مواقع بعضی ها شروع میکنند به ابراز علاقه . مراقب باشید . اگر الان بجای قدم برداشتن و عمل کردن شروع کرد به ابراز علاقه و حرافی ، باید شک کرد که نیت ایشان از رابطه چه بوده .
ممنونم دیجیتال من و صبای عزیز..........
""من اناری را میکنم دانه به خود میگویم..خوب بود این مردم...دانه های دلشان پیدا بود....""