به: مرد 34 ساله : انتخاب همسر دوم
من كاملا با نظر مدير موافقم
ما اينجاييم كه درد هم را درمان كنيم نه اينكه بمباران هسته اي كنيم ... مگه تمام مشكلاتي كه تا الان مطرح شده همه شون خيلي عادي بودند كه اين يكي خيلي عجيب به نظر بياد خوب ايشون هم مشكل داشته به جاي راهنمايي ايشون همه شروع كرديم به تحقير كردن يه شخصيت ... اگر اين آقاي مواردي كه خواسته شده را توضيح بدن فكر كنم خيلي هاي ديگه هم ممكنه براشون مفيد باشه
RE: مرد 34 ساله : انتخاب همسر دوم
آقای محترم شما مطمئن هستید که حالتون خوبه ؟ مرد حسابی مگه زن خودت چی کم داره که یه زنه دیگه اونو بیشتر داره ؟ واقعا که ....
بچسب به زن و زندگیت از این فکرها هم نکن
شاید یکمی تند رفتم اما قبول کنید اینطور بی مقدمه یکی بیاد و بگه میخوام تجدید فراش کنم انسان عصبی نمیشه بدون هیچ مشکلی این آقا هیچی از گذشته حال زندگیش به ما نگفته فقط گفته همسرم چجور بفرستم خواستگاری خداییش کدوم زنی برای شوهرش پا پیش میزاره که این اقا توقع داره خانومش مجاب بشه برای همچین کاری ازدواج مجدد درزمان خودش و بجا اشکالی نداره
اما کسی که ادعا راضی بودن از زندگیشو داره چطور قصد همچین کاری رو داره
می خواهم بگوییم وقتی نظر دوستان را قبل از نظر مدیر می خواندم....بسیار خوشنود بودم...اما بعد از نظر مدیر..کمی ناخشنود.
نوعی تغییر عقیده 180درجه ای...فقط تابع نظر مدیر...نه؟به هر حال نظر همه محترم است و باید روی نظرات خود تاکید کنیم.
بله این آقا با ایجاد تاپیکی....گردوخاک بسیاری به راه انداختند...که دودش به چشم بسیاری از اعضا رفت...اغلب آنان دستی بر چشم بردنند و مشتومالی دادند و اغلب دیگر هم از پشت همان تیرگی ها به موضوع نگریستند.
به هر حال منتظر توضیحات بیشترberooz خواهیم ماند....ولی به گمانم باید برسیم به همان سخن ""گرد آفرید" عزیز..
سلام
ايشون يك پست تلگرفي 2 خطي دادن و.....
ما كه نفهميديم،انتظار داريد زنتان برود براي شما خواستگاري؟
شايد بهتره به صحبتهاي "گردآفريد" و "نقاب" عزيز بيشتر توجه كنيم و تا ايشان پستهاي بعد را نزدند و حرفشان را كامل نكردند از ارسال پست خودداري كنيم.
شما درست مي گيد جناب نقاب عزيز
ولي شايد بهتره همه ما وقتي چيزي را مي شنويم يا مي بينيم قبل از اينكه روش سريع و بدون تفكر پيش داوري و قضاوت كنيم دليلش را جويا بشيم و علت اون را خواهان باشيم تا اينقدر به قولي حزب بادنباشيم ، هر چند شنيدن خبرهاي ناگهاني آدم را شوكه مي كنه ولي اينجا اگر نتونيم حتي تا حدودي ناراحتي خودمون را كنترل كنيم چطور مي تونيم قضاوت درست يا راه حل مناسبي به كسي ارائه كنيم
واقعا اگر اينقدر سريع همه تحت تأثير احساسات صحبت مي كنند مي شه به راه حلهايي كه براي مشكلات هم مي ديم اعتماد كنيم و مفيد بدونيم و دائم صحبت از اين بكنيم كه افراد منطقي هستيم ؟