به: اولویت شما در انتخاب همسر چیست ؟
سلام دوست عزیزم ممنون از لطف شما راستش با خودم فکر کردم دیدم ذکر معیارها و اولویت های من در اینجا شاید هیچ فایده ای نداشته باشه، چون یه عالمم معیار داشتم. اما یه تاپیک درست کردم از معيارهاي انتخاب همسر از منظر اهل بيت که شاید مورد استفاده دوستان عزیز هم قرار بگیره لطف کنید یه سری به این تاپیک هم بزنید
1-اخلاق و رفتار و منش و انسانیت فرد
2- شغل
3- مسئولیت پذیری در قبال خونواده
4- خوانواده
5-ظاهر
1-خدا ترس و به دل بشینه
2-اخلاق
3-خانواده
4-شغل و تحصیلات
سلام دوستان
معیار من برای انتخاب همسر
1- زیبایی سیرت و انسانیت
2- هم روحیه باشیم
3- خانواده دوست
4- احساساتش رو به زبان بیاره
4-شوخ و شاد وپرانرژی
5- شغل آبرو مند
6-مستقل باشه دستش تو جیب باباش نباشه
7-رفیق باز نباشه
8-چشم چرون نباشه
9-و در آخر مرد زندگی باشه و بهش افتخار کنم واز جون براش مایه بزارم.
سلام به دوستان
معيارهاي من خوب شايد نتونم علمي اش را بنويسم البته مي تونم اينو بگم كه طي سالهاي متفاوت تغيير مي كنه كه دوستمون هم گفته بودند .
1- اخلاق و ايمان و رفتار شايسته
2- دوستم داشته باشه و دوستش داشته باشم و توانايي بيان احساسش را داشته باشه (دوستدار همسر و خانواده )
3- شغل و ميزان تحصيلات و درك و فهمش
4- اعتماد به نفس لازم را براي اداره يه زندگي داشته باشه و براي آينده اش برنامه داشته باشه
5- اهل ورزش و تفريح باشه
6- از نظر اخلاقي و روحي در يك سطح باشيم
7- از نظر سطح فرهنگي و اجتماعي خانوادگي در يك سطح باشيم
6- مهربان و پايبند به اصول خانواده باشه و توجه به اون براش در اولويت باشه
7- با وفا و نجيب اما نه ساكت و خاموش(شاد و سرزنده )
سلام
معیارهای من هم از ابتدا و تاکنون اینگونه بوده :
1-ایمان ( یعنی اولا" که هم مذهب باشیم و بعد واجباتش رو انجام بده و تا حدی اهل مستحبات هم باشه )
2-اخلاق (خصوصیات اخلاقی خوب و اسلامی داشته باشه مثلا" نجابت داشته باشه، مهربان باشه، شجاع = مدافع حقوق خودش و دیگران باشه،محجوب باشه ، چشم پاک باشه ، و بد دهن و فحاش و دارای سوء ظن نباشه و ...)
3-شغل مناسب داشته باشه و درآمدحلال ( ترجیحا" دولتی باشه )
4-شرافت خانوادگی داشته باشه .
5-جذاب باشه (نه زیبا چون زیبایی نسبیه و ممکنه کسی به نظر من زیبا باشه اما به نظر دیگران نه .پس طوری باشه که برای شخص من جذاب باشه)
6-از لحاظ قد و چاقی و لاغری به من بیاد
7-تحصیلات زیاد برام مهم نیست اما خیلی زیاد هم فاصله نداشته باشیم (مثلا" من لیسانسم اون کمتر از دیپلم دیگه نباشه)
RE: اولویت شما در انتخاب همسر چیست ؟
با سلام به همه دوستان
منم مثل بیشتر شماها یه لیست طولانی دارم از اولویت هام مثل تحصیلات و شغل و ایمان واقعی و خانواده و...
ولی وقتی خوب فکر کردم و روایات و ... در زمینه انتخاب همسر خوندم فقط به 2 تا معیار رسیدم
1- طرف مسلمون باشه *
2- سطح رفاهی و فرهنگی خانواده ها به هم نزدیک باشه
*(آخه مگه ما تو قرآن نمی خونیم که انسان خلیفه ا... و مسلمون کسی هست که تسلیم حق باشه
کسی که تلاش میکنه جانشین خدا تو زمین باشه آدم کم سواد و سطح پایینی نیست و نمیتونه هم آدم سرباری باشه و خودشو به شرایط پست و پایین اجتماعی قانع کنه مدام در حال تلاشه که صفات پاکی و بخشندگی و کریمیو ... خدا رو تو خودش تقویت کنه و خیلی چیزای دیگه که هم کاملا باهاش آشنا هستن)
پس به نظر من اینکه طرف واقعا مسلمون باشه و جهت فکریش به سمت مسلمون واقعی شدن باشه برای یه ازدواج موفق کفایت میکنه
سلام به همگی
اخلاق و برخورد اجتماعی
مسئولیت پذیری
زیبایی ظاهری
شغل و موقعیت اجتماعی
موفق باشین :72:
سلام
من معيارهايم را در اين تاپيك نوشتم
يک کار گروهی : معيار های ازدواج ( دختر و پسر)
http://www.hamdardi.net/showthread.php?tid=4941&pid=70769#pid70769
سلام
اولین چیزی که من به ان اهمیت میدم اینکه به دل بشینه نه اینکه زیبا باشه حالا به هر نحو به دل بشینه
2 صداقت و نجابت
3- چشم پاک باشه
4- خوش قولی
5- تعصبی نباشه
6- مهربان باشد