-
RE: دلم ميخواد حرف بزنم
فرياد كردم با صداي بي صدايم
حرف زدم نه با زبان سر با زبان دل كسي نشنيد
اشك ريختم كسي اشكم را نديد
در خلوت دل تنها ماندم كسي دستم نگرفت
كسي نپرسيد كه چرا اينگونه تنهايي
كسي نخواست بداند دلي كه براي هر دلي روزي دلتنگ و گريان بود و كارش شاد كردن بود حال چرا غمگين و سنگين است
اينهمه درد چيست
اين دردها از آن كيست
چرا توان سخن گفتنم نيست
اين بغض از چه چيز در گلويم مانده
اين بار سنگين چرا بر دوشم نشسته
هر چيز توانم گفت الا درد دل كه در سينه ام نهفته است زبان ياري نمي كند
نه دست طاقت نوشتن دارد
راستي اين درد سنگين و اين دلتنگي از آن روزهاي زيباي شاد بهار است ولي چرا
سايه هاي _ ماه
-
دوست عزیزم هر چی فکر کردم چطور دلداریت بدم نتونستم چون منم دلم گرفته خسته ام از این همه نامردی و نامردمی خوش به حال تو که میتونی بهش فکر نکنی من که نزدیکترین فرد زندگیم پدر بچه هام بهم دلمو میشکنه باید چکار کنم منم دلم گرفته ولی از هیچی نمیتونم فرار کنم بعضی وقتها آنقدر دلم میخواد با یکی حرف بزنم ولی هر چی می گردم هیچ کس پیدا نمیشه امیدوارم آقا امام رضا به همه مون کمک کنه و آرامش رو به دلهامون برگردونه
-
ان شاالله خدا بخواد وامام رضا لطفي كنه شايد دلهاي خسته و شكسته درمان بشه
آرامشي دوباره به همه دلها بده و باز اميدهامونو توي دلهامون زنده كنه هر چند هنوز سرشار از اميدم ولي فقط دلگيرم و دلشكسته و اگر واقعا اونطور كه گفتيد مي تونستم از ته قلبم همه چيز را فراموش كنم ولي فقط نفرتها و كدورت و كينه را از دلم پاك مي كنم تا هر چي مي مونه دوست داشتن و عشق باشه ولي واقعا نمي دونم چرا هيچ كس را قابل اعتماد حرف زدن نمي بينم و تا ميخوام حرفي بزنم پشيمون مي شم
ولي واقعا از ته دل از خدا مي خوام كه به همه آرامش بده و غصه ها را از دلهامون پاك كنه خدايا به دلهاي بي قرار احساس شادماني بده خدايا به همه صبر و شكيبايي بده تا بپذيريم هر آنچه كه نمي توانيم تغيير دهيم خدايا فقط تو مانده اي و جز تو كسي را نداريم
-
به: دلم ميخواد حرف بزنم
سلام دوستان. خوش بحالتون كه گناه نكردين دلتون ميگره. من از بس گناهكارم بخاطر اين گناهام هميشه اسمون دلم ابريه. اميدوارم خدا همه رو كمك كنه . همينطور شما دوستان پاك و معصوم رو. ما كه غير خدا كسي رو نداريم پس بايد از خودش بخوايم كمكمون كنه.
-
وقتی دلت می گیرد وهیچ دلیلی نمی یابی
خوب بنگر شاید دلی در همین نزدیکی رنجی سنگین به دوش می کشد
و پیغامی دارد بر یک دل درد فهم که دعایش کند
یا شاید از غم زمانه است از این همه نامهربانی آدمها به هم که سهمی هم به تو رسیده
و یا شاید وجودت آبستن حقیقتی است که به زودی می خواهد بر دامان درک تو متولد شود
آخر گاه حقایق آنقدر عمیقند که درد زاییده شدن آنها از دل بر درک را باید چشید
می دانی چیست ...
فقط با همین درد صفحات وجودت را ورق بزن ببین جای کدام تکه از پازل وقایع خالیست و این دلتنگی را آنجا قرار بده ب
بین تکمیل می شود پازل
اگر چنین شد سبب درد را یافته ای و اگر جای هیچ تکه ای را در این جستجو خالی ندیدی یا با هیچ کدام از جاهای خالی مچ نشد
باور کن درد زائیدن یک حقیقت است که از راه دل به آغوش درک می افتد
برای آنکه شاید ترا راهی در پیش است که به این حقیقت نیاز داری تا راه را درست بروی و بیراهه ترا فریب ندهد ...
بنگر که کدام است
آنوقت آرام خواهی گرفت
باور کن حتی به شنیدن همین هایی که گفتم هم آرام خواهی گرفت
آخر اینهایی که گفتم خود حقیقتی است که روزی زائیده شده
با دردی شیرین
این هم دلنوشته ای در پاسخ شما از این حقیر بپذیر
دلت شاد و سرت سبز باد جاوید
-
من از نعمتي برخوردارم كه قدرشو نميدونم. من از نعمت همسايگي با امام رضا كه هر كي ارزوشو داره برخوردارم. تازگيها هفته اي يه بار به حرم ميرم و درددلامو به خودش ميگم ولي قبلا خيلي خوب بود گاهي هفته اي 3بار هم ميشد كه ميرفتم حرم. صبحها كه ميرفتم اينقدر خلوت بود فكر مي كردي فقط خودتي و اقات . هرچي بگي گوش ميده. خودش ميدونه چقدر دوسش دارم. ولي با اين گناهام روم نميشه چيزي ازش بخوام. موندم وقتي امام زمان بياد چطوري بهش نگاه كنم؟ بهش چي بگم؟ چقدر دلش از دستم خونه.ميگه اينم بندست كه خدا داره. خجالت ميكشم براي خودم از خدا چيزي بخوام فقط براي ديگران و اطرافيانم دعا مي كنم. فقط ازش مي خوام هرچه بيشتر به خودش و ائمه نزديك بشم همين..............
-
خوش به حالت که اینقدر نزدیکی به امام رضا
تو رو خدا هر وقت حرم میری منم دعا کن
امام رضا خیلی بهم محبت داشته و داره
همیشه شرمندشم
خیلی التماس دعا
:203::203::203:
-
از همه شما دوستان ممنونم
راستش حقيقتي كه گفتي در كدامين قطعه گمشده پازلم بگذارم چون اينقدر تعدادش زياد هست كه باز جاهاي خالي متعددي باقي مي ماند ولي باز خدا را شكر ... دوست عزيزي كه همجوار امام رضايي باز خوشا به حال تو كه ما بايد از اين راه دور با چشمهاي بسته با صدايي از ته گلو از ته دل صداش كنيم و آرزو كنيم تا شايد رسيدن به حرمش نصيبمون بشه و بدان همينقدر كه از كرده ات پشيماني و براي ديگران دعا مي كني باز هم نشان مي ده كه دلت پاكه و البته كه همه ما گناهكاريم زماني كه به گفته هاي خدا عمل نمي كنيم زماني كه صداشو نمي شنويم و به آنچه خودمان مي خوايم عمل مي كنيم
از خدا مي خوام كه همه بنده هاشو بخاطر اشتباهاتشون ببخشه آخه اون اينقدر بزرگ و بخشنده است كه حتي در فكر ما نمي گنجه كه هر بار هم اگر ازش بخواي باز اجابت مي كنه ...
خدايا به عظمت كبريايي ات دلهاي بنده هايت را پاك بگردان و مجالي ده تا از اشتباهاتي كه كرده ايم اظهار ندامت كنيم خدايا .... چطور مي تونم ازت بخوام بهم آرامش بدي و يا اصلا سرم را بالا بگيرم شرمسارم از رويت ولي تو بزرگي
صدبار صدا كردمت جوابي نشنيدم به گمانم رسيد كه صدايم را نمي شنوي نمي دانستم كه من لالم به گفتن
-
سلام
گاهی اوقات نوشتن آدم را خیلی سبک می کنه ، مهم نیست کسی بخونه یا نه ، توی وبلاگ بنویسید یا توی همدردی یا توی دفتر شخصی یا حتی روی یک تکه کاغذ پاره ، مهم اینه که به خودتان اجازه می دین که حرف هایی که نمی تونید بگید را بنویسید و این خیلی آرام بخشه .
یه تجربه :
توی تلخ ترین خاطره ام وقتی که حسابی قاطی کرده بودم بلیط مشهد را گرفتم و رفتم مشهد ، توی مسجد گوهر شاد روبروی گنبد زرد آقا امام رضا نشستم و درد دل کردم. بعدش هم قرآن را باز کردم تا یه دفعه تمام ناراحتی هایم گم شوند ، این آیه اومد :
عسی ان تکرهوا شيئا و هو خير لکم و عسی ان تحبوا شيئا و هو شر لکم .و الله يعلم و انتم لا تعلمون بقره ٢١٦
حالا نمی دونم اون خاطره تلخی بود یا شیرینی ؟ !!!
دوستان عزیز اگه نمی تونید برید زیارت ، قرآن خوندن و دعا خوندن توصیه ایه که همیشه از هزاران قرص و دارو و مشاور بهتر جواب می ده .
یا علی
-
سلام
آقای خسته ممنون از یادآوری تون .شما چه دل پاکی داشتین و دارین که خدا اینجوری جوابتون رو داده .:72:
این حقیقت داره که ما صلاح کار خودمون رو نمی دونیم و عادت کردیم هرچی رو که می خوایم بی چون و چرا به دست بیاریم حالا چه مصلحت باشه چه نباشه ! و اگه حکیم قادر هم همیشه حرف ما رو گوش می کرد و تموم خواسته هامون رو میداد چی میشد؟!
چه بسا با داشتن همین خواسته هامون به ورطه نابودی کشیده می شدیم اما خدا خودش می دونه چی کار کنه .قربونش برم. :43: