RE: اگه یکی مشکل حرف زدن داشته باشه باید چی کار کنه ؟
دوست خوبم
به نظر من":
از مهمترین عوامل موفقیت اخلاقی وکلامی و شخصیتی هر کس سامانی است که در مجموعه روابط و ارتباطا تش بر قرار کرده نابسامانی و ناهما هنگی ارتباطات انسان ابتدا او را ازار میدهد بعد تنش های روحی و روانی به وجود می اورد.
عزیزم
اول باید نیروی بزگ بینی را در وجودت تقویت کنی .این خیلی بد که حتی با وجود همسر نتونی با او ارتباط برقرار کنی تمرین کن مثلا یک اینه بردار اول با اون صحبت کن یا تلفنی با کسایی که میشناسیی صحبت کن.سعی کن اصلا به این قضیه فکر نکنی. در ضمن از یک راهنما ی خوب هم می تونی کمک بگیری.
نوشتنت خیلی عالی سعی کن بیشتر تو سایت بیای و با دوستان هم کلام وهمفکر شوی.
با درود فراوان
RE: اگه یکی مشکل حرف زدن داشته باشه باید چی کار کنه ؟
سلام پرسا و الماس جونم :72::72:
نباید این قدر رفتار دیگران روی شما تاثیر بگذاره شما برای خودتون زندگی می کنید و دیگران اصلا مهم نیستند تنها کافیه خودت از خودت راضی باشی دیگران هیچ اهمیتی ندارند مثلا اگر دیگران در مورد شما فکر بدی کنند یا به شما توجه نکنند چی می شه؟ وقتی خودت از خودت راضی باشی یه حس خیلی خوبی به آدم دست می ده . مطمئن می شی رفتار و کار یا حرفی که زدی درست بوده. چون روی رفتارتون حساس می شید باعث می شه که هول کنید و تپق بزنید یا حرفتون یادتون بره.
به نظر من قبل از ایجاد یک ارتباط نباید خودتون رو پایین تر از فرد مقابلتون ببینید . شما هیچ چیزی کمتر از بقیه ندارید. بقیه فکر نمی کنند و فقط حرف می زنند ولی عیب و شاید حسن شما اینه که قبل از صحبت کردن خیلی روی اون حرفتون حساس می شید و این استرس ایجادمی کنه ..(فکر قبل از صحبت کردن خوبه ولی نه زیاد از حد) پس بی خیال باشید . از یک جایی شروع کنید . شاید سخت باشه ولی کم کم به مرور با کم کردن اشتباهات اعتماد به نفس از دست رفتتون رو باز می یابید .
من شنیدم ترفند آدم های حراف اینه که اصلا در مورد صحبتشون فکر نمی کنند و همین طوری از یک جا شروع به حرف زدن می کنند تا فقط حرف بزنند و فکر طرف مقابل اصلا براشون اهمیت نداره . تعارفات معمول رو هم می شه از بقیه یاد گرفت و گفت . توی جمع ها شرکت کنید در ابتدا فقط گوشنده باشید رفته رفته از محیط جمع خوشتون میاد و از موضوع یا بحثی که سر در می آورید اظهار نظر می کنید.