سلام دوست عزيز
فكر كنم ديگه الان ديگه مشكلي نداريد ... اميدوارم كه بهتر شده باشيد
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوست عزيز
فكر كنم ديگه الان ديگه مشكلي نداريد ... اميدوارم كه بهتر شده باشيد
صد درصد تا حالا خوب شده ايد و فقط لكه هاي اون مونده و احتمالا يكي دو تا جاي جوش من پارسال آبله مرغان گرفتم توي 29 سالگي با داشتن شوهر و بچه خودم از خودم بدم مي اومد 2 هفته تب و لرز شديد داشتم و دو سه ماه لكه ها موند و بعد هم آهسته آهسته كم رنگ و بعد هم محو شدن البته من جاي لك روي پوستم نمي مونه داروي خاصي هم مصرف نكردم اما خيلي بد بود اون دوران از شوهرم خجالت مي كشيدم و اون طفلي مدام دلداري ام مي داد كه بابا يه دنيا دارن سالها با جوش و صورت هاي لك دار زندگي مي كنن و كلي هم خوشن و پدر اعتماد به نفسن اين دوره كه زود گذره ....
به هر حال خدا رو شكر كن كه زونا نگرفتي زونا بدن متورم و تاول دار مي شه اما فقط يه طرف بدن مبتلا مي شه و تب و درد هم از آبله مرغان بيشتره.
خیلی جالب بود من بچه بودم گرفتم و خیلی حال داد ببنیند چه دنیای جالبیه کودکی اون زمان من از قیافه خودم عشق می کردم و خوشحال بودم که می تونم همه رو بترسونم و همه ازم فرار می کنن که نگیرن !!!!وقتی بزرگ می شیم خجالت می کشیم که اون شکلی شدیم!!!!!!البته مامانم همش داد می زد که جوشاتو نکن جاش می مونه واقعا هم جاشون موند اون زمان انگار خفیف تره.....
امیدوارم تو نکنده باشی!!!!!