به: یک تجربه تلخ و نیازمند به کمک دوستان (دارم داغون میشم.)
میشه به شما عاشق گفت نه بی غیرت.چرا که معشوقتون که به دلایلی با شما همراه نبود را رها کردین و البته در این بین به خودتون فشار زیادی وارد شد...
ولی به هر حال این نیز بگذرد...
زندگیتو بارها و بارها مرور کن تا به همه ی اشتباهاتت پی ببری اینجوری وقتی با آدم دیگه ای برخورد کنی میدونی که هر اشتباهی چه نتیجه ای داره و دیگه تکرارش نمیکنی.
برای خودت وقت بیشتری بذار تا بتونی زودتر این دوره رو پشت سر بذاری
برات دعا میکنم
به: یک تجربه تلخ و نیازمند به کمک دوستان (دارم داغون میشم.)
دوست خوب سلام
شما وقتی ازدواج کردید نباید همسر جوان خود را در اوایل ازدواج تنها میگذاشتی و البته هیچگاه و به هیچ وجه ، تنها ماندن همسرتان و دوری ایشان از شما دلیل بر خیانت ایشان نمی باشد ... وقتی یک زن ( چون خودم مونث هستم از جانب خانمها مینویسم ) با همسرش پیمان زناشویی میببند باید تمام افکار و احساس خود را معطوف به همسرش کند حتی اگر قبل از ازدواج نیز به فرد دیگری علاقه داشته باشد باید فراموش کند چون به هر حال شوهر ش را برای ادامه زندگی در کنار خود انتخاب کرده و حق ندارد با زندگی و اینده دیگری بازی کند ... به نظرم همسر شما دختر پخته ای نبوده و نتوانسته با واقعیت زندگی و احساسات گذشته به خوبی کنار بیاید ... و البته شما خوب با ایشان مدارا کردید و به نظرم اگر یکبار به همین دلیل با همسرتان توافقی از هم جدا شدین یعنی همسرتان فرد سوم و عشق قدیمی را به شما ترجیح داده . بهتره به دنبال اینده و همسر مناسب با احساس و عواطف خود باشید و ایشان را فراموش کنید .
RE: یک تجربه تلخ و نیازمند به کمک دوستان (دارم داغون میشم.)
سلام دوست عزیز بهترین کار برای تو در حال حاضر صبر وخونسردی وبه خدا توکل کردن تو باید با اون اقا صحبت کنی که چرا دوباره وارد زندگی شما شده شاید از خانم شما اصلا جدا نبودند وبا هم در ارتباط بودند ولی شما باید با خانمتون صحبت کنید ودلیل این کارشو ازش بپرسید در ثانی اگر هم این خانم شما را نمی خواست باید از اول می گفت وشما هم قبول می کردید همان طور که به شما گفت باکسی در ارتباط بوده شما باید اون مسئله رو جدی می گرفتید ولی حالا که کار از کار گذشته باید با تفریح و سینما سرگرم بشی وفکر گذشته رو نکنی موفق باشی
با سلام
این خانمی که شما ازش گفتید باید خیلی احمق و ساده لوح باشه که دوباره رفته به طرف کسی که یکبار بهش نارو زده. ولی با این حرفها بهش یک فرصت بدین تا خودش پیدا کنه اگر هم تلاق رسمی گرفتین بگردید دنبال زنی باشید که عاشق شما و زندگیش باشه نه یک نفر دیگه. موفق باشید
سلام
دوست گرامی خیلی متاسفم ؛؛؛
اما همسر شما قصد ازدواج با اون آقا رو داره ؟
چند وقته طلاق گرفتند ؟ و ببخشید این سوال رو می کنم اگر یه روزی برگرده قبولش می کنید ؟ یا اصلا فکر می کنی پشیمون بشه و برگرده ؟ کار خوبی کردید که نگذاشتید کسی متوجه این موضوع بشه چون شاید سرشون به سنگ خورد و برگشتند .
به هر حال انشا الله خدا هدایتش کنه .