کیه کیه در میزنه درو بلندتر میزنه
منم منم در میزنم نقاب همدردیه
اگر نقابتو بر داری و چهره واقعیتو نشون بدی شاید درو باز کنم
نه بابا چهره واقعی تو این بود ای دادو بیداد نه شوخی کردم بچه بدی نیستی ای نیمه مثبتی
بفرما داخل دم در بد
نمایش نسخه قابل چاپ
کیه کیه در میزنه درو بلندتر میزنه
منم منم در میزنم نقاب همدردیه
اگر نقابتو بر داری و چهره واقعیتو نشون بدی شاید درو باز کنم
نه بابا چهره واقعی تو این بود ای دادو بیداد نه شوخی کردم بچه بدی نیستی ای نیمه مثبتی
بفرما داخل دم در بد
صداي زنگ خونه بلند ميشه
- بله
- منم مينا
-کدوم مينا؟
- مينا22
- ببخشيد من تا ميناي 20 رو بجا ميارم شما احتمالا اشتباهي اومديد. خب بفرمائيد تو بيشتر باهم آشنا ميشيم.
از اونجایی که من دخترخانم مودب و مهمون نوازی هستم.:) هر کدوم از این اعضای تالار زنگ در خونمو زدن . درو به روشون باز می کنم و دعوتشون می کنم بیان تو:228::43:. البته همه رو برای ناهار نگه نمی دارم.:81: از جمله آرمان 26 160: دلیلش هم این بوده که دعوتم نکرده بیام تو و تازه برا ناهار هم نگهم نداشته. خب حالا گریه نکن:302: بذار ببینم چی میشه؟ شاید تصمیمم عوض شد و یه نون پنیری بهت دادم.:D:P:227:
زينگگگگگ (صداي زنگه ها) : از جايم بلند مي شوم و با بي حوصلگي خاصي به سوي حياط مي روم !!
درب را باز مي كنم و سپس چهره دخترك جواني آشنا را مي بينم !!!
سلااااام آقا آرمان :D
عليك سلام خانم رز باز شما؟!!!
اره مگه چه اشكالي داره ؟!!:302:
نه هيچ اشكالي نداره بفرماييد تو :shy:
البته نمي خوام به گريه بندازمت اين تعارف كردنم هم به خاطر اون نون وپنيريه كه با هم خورديم ها :43:
مرسييييييي مممنون حالا بياااااام :72:
بيام نه بفرماييد http://www.pix2pix.org/my_unzip/123290843331.gif
زنگ درو می زنن. به آرامی سراغ آیفون تصویری می رم. باورتون نمیشه چه کسی رو میبینم.
- بله، بفرمایید؟
_ سلام..
- به به آقای آرمان .. حالتون چطوره؟ کاری داشتین؟
- چه زود منو شناختین؟
_ من برعکس شما که هیشکی رو نمی شناسین ، همه اعضا تالار رو خوب می شناسم. در ضمن انگار نون وپنیری رو که با هم خوردیم یادتون رفته؟ چهره شما مخصوصا خوب به خاطرم مونده.
- می تونم چند لحظه وقتتونو بگیرم
- کار خاصی داشتین؟
- نه.. فقط اومده بودم تشکر کنم بابت اون روز که لطف کردین و خانمی کردین ومنو راه دادین تو ویه نون پنیری بهم دادین.. راستش من خیلی شرمنده شدم. شما خیلی متواضع ومهربان هستید خانم رز.:72:
- خواهش می کنم. قابلی نداشت.
- من دیگه مزاحمتون نمیشم. با اجازه تون دیگه میرم.
_ بفرمایید تو یه نون و پیازی در خدمتتون باشیم.
_ یعنی می تونم بیام تو؟
(ای بابا.. روشو برم هی.. دست بردار هم نیستا..:161:)
دینگ دینگ
- یعنی کی میتونه باشه؟ کیه؟
- سلام منم رز.
- رز؟
- از بچه های تالار همدردی دیگه!
- ا وا این جا رو از کجا پیدا کردی؟
- قضیه اش مفصله ... نمی خواهی دعوتم کنی بیام تو بعد واست تعریف کنم؟
- چرا که نه؟ بفرمایید بااین که من و شما زیاد همدیگر رو نمیشناسیم اما خوب اعضا تالار هستی دیگه کاری نمیشه کرد... بفرمایید. این جوری یکم بیشتر آشنا میشیم. بشین تا یه چایی واست بریزم ... خوب چه خبر؟ . . . .
:P
ای بابا کیه زنگ سوخت دستتو از روی زنگ بردار اومدم دیگه چیکار کتم امکانات نیست آیفون مایفون نداریم خودم باید بیام دروباز کنم
جانم بگو عزیزم با کی کار داشتی
با خودت
من!
شما؟
مثل من
باید بشناسمت
بابا از اعضای تالارم
تالار؟
تالار همدردی دیگه
اهان سلام علیکم خوب هستین؟( ماااادر جان)
بفرمایید تو دم در بد
دینگ دانگ دینگ دانگ
از پشت آیفون تصویری یک خان میبینم که نمی شناسم !!
بدون اینکه به خودم بیارم منتظر میشم تا هر چی میخواهد زنگ بزند
دینگ دانگ دینگ دانگ ............!!!
وای دیگه کیه داره زنگ می زنه ... حتما باز همسایمونه حوصله اش سر رفته من باید سرگرمش کنم.. بابا یکی نیست به این خانم محترم بگه من دوست دارم دوساعتی که خونه هستم تنها باشم واستراحت کنم:160::160:
باز کنم باز نکنم نه زشته شاید بدونه خونه هستم آبروم بره...:302:
باز می کنم یه جوری دست به سرش می کنم
کیه؟
شما؟
امید
چشمام درشت شد ما که امید نداشتیم:shy:
دررو باز می کنم
ببخشید به جا نمیارم
امید تالار همدردی
خدای من آدرس من رو از کجا پیدا کردید :33:
دوربین مخفیه:16:
خیلی خیلی خوشحال شدم دیدمتون دارم از تعجب شاخ در میارم!!!
تعارفش می کنم بیاد تو ولی زیاد اصرار نمی کنم تا جدی نگیره (چون مامانم تالار رو روی سرم خراب می کنه) . چرا تنهااومدیدبا خونواده محترمتون تشریف می آوردید واینکه چه جوری آدرسم رو گیرآورده (توی دلم می ترسم از اینکه نکنه با خرزوخان یا یه چیزهای ترسناک دیگه رابطه داشته باشه)
تروخدا فردا توی تالار کلی ازم تعریف کن اگه بخوای یواشکی بهت زیر میزی هم میدم ... قول می دم
چقدر میدی؟
نمی دونم ولی کمتر حساب کن مشتری شیم.
دم در بده تروخدا بیاید تو..
خیلی از دیدنتون خوشحال شدم
باز هم ازاین کارها بکنید
سلام برسونید
خداحافظ
دینگ دانگ دینگ دانگ
ببینم کیه ؟نکنه احتیاج به کمک داره !ای بابا همون خانم shila است که ما را کلی دم خونشون سر کار گذاشت آخرش هم یه لیوان آب خنک هم نداد!!ولی خوب من در باز میکنم بفرمایید خانم این ورا!راه گم کردید ؟بفرمایید تو.
shilaخانم:نه دم در خوبه
omed:نه بابا دم در بده مردم چی میگن .
shila :نه فقط اومدم احوالپرسی مزاحم نمیشم
......اگه قدرت تخیلتان خوب باشد ....چند ساعت بعد ...
شب شد بالاخره میایید تو یا میروید ؟؟
shila:(مثل اکثر خانمها خصوصا" وقت تلفن زدن )بابا فقط اومدم یه احوالی بپرسم خوب دیگه چه خبر !!!!