RE: قبل از اینکه به من خیانت کند, فهمیدم و .. به فکر طلاقم
سلام خانم مهرناز
ببينيد من يك احتمال ميدم..آنهم اينه كه بعضي آقايون موقعي كه به اصطلاح با هم صميمي ميشن،هر حرفي به زبونشون ميرسه ميگن،حرفهاي مختلف و ركيك،درخواست رابطه ......و...
اين چيزها مخصوصا موقعي كه دور از چشم كسي هستن رو زياد به هم ميگن.
من هم با نظر ديگر دوستان موافقم،اگر در تهرانيد پيش يك مشاور زبده بريد(نظر من خانم دكتر سيما فردوسي)البته شماره اش رو ندارم اما مي تونيد از 118 تلفن و آدرسشو بگيريد.
عزیزم خیلی کیس عجیبی داری بیشتر به شوخی یا اشتباه شبیه تا واقعیت نمی دونم چقدر به این مساله اطمینان داری ولی اگه واقعا چنین چیزی وجود خارجی داشته باشه صد در صد مشکلیه که ریشه دار بوده و احتمالا چیزی نیست که برای اولین بار اتفاق افتاده باشه به هر حال چیزی که برای من عجیبه مشکل شوهرت نیست این نگرانیه که شما از جدایی داری از حرفاتون معلومه که هم تحصیلکرده اید و هم شاغل و در درجه دوم خدا رو شکر کنید که فرزندی ندارین اینا خودش بزرگ ترین هدیه هایی است که خدا به شما داده ظاهرا شما فقط کمبودها را می بینید و از اینهمه نعمت های خدا غافلید.
عزیزم برادر و بچه و........خیلی مهم نیستند اولا که کی گفته شما تو سنین بالاتر بچه دار نمی شین؟؟؟خدا رو شکر الان دیگه پیشرفت های پزشکی همه چی رو ممکن کرده همین الان دکتر زنانی که من همیشه پیشش می رم تو سن 39 سالگی بچه دار شده خدا رو شکر که بچه اش هم کاملا سالمه و ازدواج دوم هم داشته.......
این از مورد اول در مورد برادرتون عزیزم برادر هیچ نقشی تو زندگی خواهر نداره تازه الان خوبه وقتی ازدواج کنه که عملا تمام وقت و انرژیش مال خانوادشه این کاملا طبیعیه و اگه شما اینو نپذیری به مشکل بر می خوری پس فکر کمک همه رو کاملا از سرت بیرون کن ....
عزیز دلم یه کم زود داری تصمیم می گیری هر تصمیمی نیاز به زمان مناسب خودش داره این اصل مدیریته پس عجله نکن شما فرصت داری که مقدمات کارتو فراهم کنی امیدوارم تونسته باشم منظورمو به شما بفهمونم.........
من احساس می کنم یه کم نیاز داری اعتماد به نفستو تقویت کنی من راهشو نمی دونم چون روانشناس نیستم خودت برو دنبالش عزیزم..
ببخشید پر حرفی کردم امیدوارم زندگیت هر چه زودتر روال عادیشو پیدا کنه
سلام عزیزم متاسفم از اتفاقی که برات افتاده این شماره دکتر چگینی فکر می کنم بتونه بهت کمک کنه موفق باشی-88966861-88820247شماره تلفنی که در دانشگاه شهید بهشتی ویزیت میکنه نمیدونم کدوم یکی از اینهاست اما هزینش ارزونتر امیدوارم بتونی بهترین راهو انتخاب کنی
خانم مهرناز احتمالي كه دادم رو در نظر بگيريد.
چون واقعا تو اين دوره زمونه پسرهاي نوجوان هم اين چيزا رو خيلي عادي و بي منظور به هم ميگن چه برسه به بزرگترها.
اگر غلط بود مراجعه به روانشناس فراموش نشه
مهرناز عزیز
همانطور که سایر دوستان گفتند شما باید اول به ارتباط شوهرتان مطمئن بشید.از کجا می دانید طرف زن نیست و مرده؟شما نباید موبایل شوهرتون را مخفی می کردید.با این کار صورت مساله را پاک کردید.اگه ایشون دنبال این مسایل باشند به راحتی می توانند ارتباط جدیدی برقرار کنند.
به نظر من شما باید موبایل ایشون رو در اختیارشون قرار بدید و کنترلشون کنید ببینید چه می کنند.هنوز ارتباط دارند یا قرار می گذارند؟
ثانیا خودتون با اون شماره تماس بگیرید و فقط ببینید واقعا طرف مرده یا زن؟البته چه مرد باشه چه زن اقدام به جدایی کاملا اشتباهه.شما باید اول همه سعیتونو در حفظ زندگیتون بکار ببرید .اگه دیگه هیچ راهی نبود به طلاق به عنوان آخرین گزینه فکر کنید.
بعد از کسب اطمینان از رابطه شوهرتان با مشاور زبده ای مشورت کنید.انشا الله مشکلتان حل می شود.به خدا توکل کنید
ما رو هم در جریان بگذارید