راستی اگه خواستی واقعاً تصمیم گرفتی که مردونه بری جلو و نمی دونستی چه حرفهایی بزنی لطفاً بهم اطلاع بده در حد بضاعتم یه جملاتی رو یادت میدم شاید به دردت بخوره.
نمایش نسخه قابل چاپ
راستی اگه خواستی واقعاً تصمیم گرفتی که مردونه بری جلو و نمی دونستی چه حرفهایی بزنی لطفاً بهم اطلاع بده در حد بضاعتم یه جملاتی رو یادت میدم شاید به دردت بخوره.
من با wintersun77 موافقم. دوست عزیز این دختر با حرکاتش معلومه که اگه دوستت هم نداشته باشه حداقل ازت بدش نمیاد. شما سنتون کمه اگه نمیتونین از طریق خانواده اقدام کنین پس برین بهش بگین نکنه منتظرین اون بیاد و بهتون بگه که دوستتون داره!!!!!!!!!!
در بین دوستهام زیاد دیدم که به پسری علاقمند هستند و منتظرن که اقا پسر بیاد جلو و حتی گاهی دیدم که پسر مورد نظر هم به نحوی به همان دختر تمایل دارد ولی انگار آقا پسرها همیشه نسبت به گفتن و ابراز علاقه تردید دارند...چرا؟؟؟؟
سلام
ممنون از همگي شما
ايشان اينجوري هم نيست كه با ديگران سرد برخورد كنه ولي حداقل فكر مي كنم برخوردش بهتره ... شايد هم مثل خيلي هاي ديگه به من به چشم يه برادر نگاه ميكنه ... نمي دونم
يه كم ديگه صبر ميكنم و با چند نفر ديگه هم مشورت مي كنم كه يه وقت احساساتي عمل نكرده باشم بعدش ان شاالله ميرم طرفشون ... فقط يه سوال: من رسما خواستگاري كنم؟
دل مي رود ز دستم صاحبدلان خدا را
دردا كه راز پنهان خواهد شد آشكارا
اين ترديد به خاطر ترسه ... يا ميترسن شكست بخورن يا آبروريزي يا مثل من مي ترسن معشوق و ناراحت كنن
راستي جناب /wintersun77/ من شاگردم شما ياد بديد...
ياحق
آقای "من و خودم " یعنی دخترها اینقدر ترسناک هستند؟؟؟؟( شوخی ) ...چرا ناراحت بشه؟ البته احتیاط و صبر همیشه خوبه و لی به اندازه و به جا
...من یه دخترم و با توجه به شناخت دخترها و احساساتشون و البته تجربه اطرافیان ، اگه یک پسر ایراد اخلاقی نداشته باشه و خیلی محترمانه و مودبانه برخود کنه و کلا دختر خانم از پسر بدش نیاد...بعد از ابراز علاقه پسر ها به انها 100 درصد نباشه به اندازه نود درصد بعد از شنیدن و آگاهی از علاقه پسرها به انها علاقمند میشن.
دوست عزیز واقع بینانه تر عمل کنید. دختران در واکنشهای اولیه خود بویژه اگر نیاز به ایجاد ارتباط عاطفی داشته باشند فوق العاده احساسی برخورد می کنند. پس تصمیم آنها بسیار سست و غیر استوار است. در این تالار بگردید ببینید چطور می توان دختری را که ادعا می کند در تب عشق کسی می سوزد در چندین جلسه رفت و آمد در تالار می خندد و معشوق خود را نفرین می کند!! و او را نالایق می داند.
عمیق فکر کنید. همین
جناب آگرين خانم خدا كنه همينجوري باشه ... دارم به نتيجه ميرسم برام دعا كنيد
جناب sorena_arman معشوق ما از اون دسته نيست ... البت ايشون هنوز احساساتي به اون معنا به من نشون ندادن ... شما هم دعا كنيد
آقای" من و خودم " همه جوانب را با توجه به شرایط خود و دختر مورد نظرتان در نظر بگیرید ...نه خیلی شتابزده عمل کنید و نه خیلی کند و محتاط که به قول معروف کار از کار بگذره ... من قبلا به پسری علاقه داشتم در دلم اروز داشتم بیاد بهم ابراز علاقه کنه و یا حتی بهم نگاه کنه ... خیلی وقتها به طرفم میامد و خیره بهم نگاه میکرد و حتی چند بار خیلی با تردید میخواست صحبت کنه ولی نمیدونم ، چرا وقتی می دیدمش یا به طرفم میامد طوری برخورد میکردم که انگار اصلاااااااا برام مهم نیست یا خیلی سرد برخورد میکردم ...در صورتی همون لحظه در دلم غوغایی بود ...الان بعد از گذشت 2 سال هنوز نمیدونم چرا ان کار ها میکردم(حتی ایشان تمام معیارهایی که برای همسر اینده ام در نظر گرفته بودم را داشت )... ... ولی پیش خودم فکر میکردم اگه واقعا بهم علاقه داره خیلی محکم و رسمی میاد حرفش را میزنه که ببینه نظر من در موردش چیه ... الان متوجه شدم ( البته خیلی دیر ) که باید من هم طوری رفتار می کردم ( البته نه سبک و جلف بلکه محترمانه )که راه را برای امدن و حرف زدنش هموار میکردم به عبارتی کمکش میکردم که بتواند تردید را از خودش دور کنه وحرفش را بزند که البته خواسته قلبی خودم نیز بود.
این را هم در نظر بگیرید که گاهی دخترها اینجوری هستند . ولی شما باید شرایط خود را بسنجید و با توجه به شرایط خود عمل کنید.
بهتر شجاعت گفتن رو داشته باشي
از طرف خانواده كه خيلي بهتره تا ازهمون اول تكليف خودتو بدوني
رراستي سلام من برگشتم