RE: با آقایان: دلایل شما برای ازدواج چیست؟
من تجربه ازدواج را ندارم و در سن ان هم نیستم
ولی یه چیز را خوب درک کردم یه دوست دوختر داشتم که با هم رابطه سالم و بدون هر نوع (x)داشتیم من هر موقع با اون صحبت میکردم و اون گوش میداد انگار که من توی اب گرم وان بودم و هر چیزی از مشکلاتی که در بیرون داشتم از فکرم خود به خود بیرون میبرفت
این به جز ارامش و دیگر روحیاتی بود که به من دست میداد
و این برای من بیشتر از ملیون ها تومان ارزش داشت و حاضر نبودم اونو با یه لحظه عوضش کنم
سلام دوست گرامی... نیازی نیست که تا ابد متاسف باشم چون این موضوع دلیلی برای تا ابد تاسف خوردن اینجانب نمیباشد .
شوکه شدم که :
چرا پسرها تا این حد خورد در چشم دخترها حقیر می بینند ... مطمن باشید که هیچ دختری (البته از نظر تربیتی سالم ) به همسر اینده اش به دید حمال نگاه نمیکند ( در این مورد هم پدرم را مثال زدم ، زحمتها و تلاشهای بی دریغ و خالصانه پدرم را یک لطف و محبت میبینم ، پدر من هم یک مرده و من (به عنوان یک دختر ) هیچگاه دوست ندارم مردی را به این دید و کلمه خطاب کنم )...
دوست دیگری ( (fnh643 ) ازدواج تو این دوره زمونه یعنی خریت یعنی حمالی! البته ناگفته نماند توجه به مسئله پاک و طاهر بودن دخترای این زمونه فراموش نشه! شبکه XXL شرف داره به دخترای جامعه مون. حالا سر یه جنس دست چندم قیمت خون بابای طرف رو باید مهریه بدی.) این را مینویسد.
و نقاب (2:کسانی که با داشتن کار و حقوق متوسط ....هرگز به ازدواج فکر نمی کنند..نه اینکه مایل نباشند...ولی می گویند::مگر دور از حضور"الاغ" هستم که زیر بار 30 40 میلیون طلب برم تا بتوانم ازدواج کنم....و بعد از ازدواج و با این توقع بعضی از دختران و جامعه ای که در آن قرار دارم از صبح تا شب کار کنم تا مخارج خانواده ام را تامین کنم و در آخر هم هزار و یک جور حرف پشت سرم زده شوند.....اینان می گویند::مگر هدف از ازدواج ارضا نیاز(چه جنسی و چه عاطفی) نیست و رسیدن به ارامش....نیست...خوب من نیاز جنسی خود را با صیغه کردن برطرف می کنم و می ماند نیاز به آرامش:::خوب چه فرقی می کند اگر ازدواج کنم هم با این شرایط ارامشی ندارم)..
در تالار گفتگوی دیگری ( یا در همین سایت هم به وفور یافت میشود )بحثی داشتیم منبی بر خواستگاری دختر از پسر ، بیش از 90 درصد پسرها با این مورد مخالف بودند که دختر به پسر پیشنهاد ازدواج بدهد .حالا وقتی پسری با نهایت شخصیت و احترام به خود به خواستگاری دختری میرود دلیل به غلام حلقه به گوش بودن نیست شما به خواستگاری میروید که به دختر مورد علاقه و مورد پسند خود ، برای همراهی و همدلی و همسری خود پیشنهاد همسفری بدهید ... چرا در زندگی اینده تان فقط خود را متحرک میبیند و دیگری را یه مجسمه و یه گلدان گل میبینید که فقط او نیاز به حمایت ، توجه ، محبت و رسیدگی از جانب شما دارد مطمن باشید که شما با یک انسان با تمام حالات و روحیات انسانی ازدواج میکنید .
همه ما انسانها انقدر که نیاز به محبت دیدن داریم چند برابر بیشتر هم نیاز به محبت کردن داریم وقتی یه زن به راحتی به کودکش محبت میکند در حالی کودک او هیچ محبتی به ابراز نمی کند چگونه ممکن همان زن به همسرش همان محبت را نداشته باشد .
همانطور که در پست قبلی هم اشاره کردم دخترها در خانه پدری از نظر مادی در رفاه هستند و از نظر محبتی هم هیچگونه کمبودی ندارند چون پدر ومادرشان به اندازه کافی دوستشان دارند ، سفر را که هر سال با پدر ومادرش تجربه کرده ، یخچال آنچنانی هم که در خانه پدری داشته ( پخچال به چه درد زندگی مشترک میخوره ؟؟؟؟؟!!!!! یچخال فقط برای رفع نیاز و دکوراسیون خانه مهمه نه بیشتر از ان ) ... دختری که در خانه پدر به راحتی زندگی میکند چرا ازدواج میکند ؟؟؟؟؟ برای اینکه نوع محبت کردن و محبت دیدن از طرف همسر و ارامش در کنار همسر با تمام محبتهایی که در خانه پدری میبنیم متفاوته... حتی نیاز به حس مادر شدن , همراه بودن با مردی که بودن در کنارش هر روز عشقمان را به ان بیشتر کند .
ضمنا من خانهایی زیادی را دیدم که با وجود بی کار بودن همسرشان تمام مخارج زندگی را به دوش گرفته اند و حتی توانسته (بعد از چند سال )اپارتمانی برای زندگی و مغازه ای برای کار همسرش خریداری کند.ولی با توجه 3سال کوچکتر بودن خانم از همسرش
ایشان خیلی پیرتر و شکسته تر از سن خود و همسرش به نظر میرسد ... به نظر شما یک مرد از همسرش انتظار ندارد که همیشه با ظاهری اراسته و و صورتی خندان و روحیه ای باز با او برخورد کند و یا فرستی برای محبت کردن و گوش دادن به حرفهای همسرش داشته باشد ...یا فکری اسوده و اعصابی ارام برای تربیت فرزندان مشترک خود و همسرش داشته باشد ( به هر حال 9 ماه بارداری ، 2 سال شیر دادن به نوزاد ، و چندین سال مراقبت از از کودک و رسیدگی به تربیت و تحصیل فرزندان کار راحتی نیست که این وظیف ناخودآگاه و به صورت فطری با به دنیا امدن نوزاد به عهده زن است) به هر حال خداوند با توجه به ظرفیتها و تواناییهای جسمی و روحی به هر انسان وظایفی محول کرده است ، البته در دنیای امروز که دختران دوش به دوش پسران در جامعه حضور دارند یا تحصیل میکنند به همان اندازه هم به فکر کار و کسب درامد هم هستند .
نمیدانم منظورتان از فریب چیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
وقتی پسری به خواستگاری دختری میرود وابتدا از شغل پدر دختر میپرسند و از شغل برادران دختر میپرسند و لی
هیچوقت نمیپرسند و نمیدانند که دختر طرز تفکر و دیگاهش به زندگی چیست ، و فقط به مال و اموال پدر دختر چشم دوخته اند و غیر مستقیم به شخصیت و انسانیت دختر توهین میکنند ( اخر نمیدانم پول پدردختر و پدر پسر چه ربطی به زندگی دختر و پسر دارد ) متاسفانه باید عرض کنم پسرهایی که این گونه تفکری دارند خود در سطح پایینی از مادیات قرار دارند ( با عرض معذرت ) هیچ پسر پولداری ندیدم که به دنبال دختری از خانواده ثروتمندتری نسبت به خودش باشد شاید به فکر دختری از خانواده هم سطح و هم طبقه با خانواده خود باشد .
متاسفانه ، خانوادهایی را دیدم که برای پسر خود به دنبال همسر هستند ، سفارش میکنند و ادرس دخترهایی را میخواهند که کار خوبی دارند و یا کارمند اداره دولتی !!!!!!!!را میخواهند ( خنده دار نیست !!!! ) و قتی شغل پسر خانواده را جویا میشوی یا بیکار است یا شغل درست و حسابی ندارد!!!!!! ( به نظرتان چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟) چه کسی جوابگوی این توهین به دخترها ست؟؟؟
زندگی امروز برابری و همکاری و تلاش مرد و زن را مطلبد .
ای کاش ترازویی و جود داشت تا کارها و وظایف احساسی ، جنسی و مادی خانمها و آقایان را در زندگی مشترک را وزن کند و به هردو طرف به طور مساوی تقسیم میکرد تا شاید شما از این بد بینی بیرون بیایید ( گذشت و همکاری وحتی فداکاری لازمه زندگی مشترکه و بدون آنها حتی یک دوستی ساده هم دوام نمی اورد )
موفق باشد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sorena_arman
ر آخر باید خدمت شما خاطر نشان کنم که مشکل دیگری نیز وجود دارد .. این جمله از آن جملاتی است که دیگربیشتر پسران جدید وحمالان گذشته زیر بار آن نمی روند:
با ازدواج با پسری که تازه بنیاد زندگی خودش را نهاده .
چرا باید بنیاد زندگی مشترک را یک پسر بوجود آورد و شما را که در منزل پدری خود ملکه وار!! زندگی کرده اید ایشان به زندگی مشترک بیاورند! چرا تصور نمی کنید شما هم در ساخت ابتدای زندگی مشترک خود نقش دارید!
دختر در خانه پدری فقط دختر ان خانه است و نقش فرزند ان خانواده را دارد و لی در ازدواج نقش آن تغییر میکنه و نقش شریک زندگی ، همسر، معشوقه ، عاشق ، مادر و آشپز و ... را پیدا میکند !!!!!!!!!!!!!!.
ببینید دوست عزیز شما می خواهید کمک کنید به ترمیم دید آقایان نسبت به ازدواج. این بسیار قابل تحسین است و شما از این بابت قابل ستایش. ولی جوابهای شما چیز دیگری را نشان می دهد.
من به شما به عنوان کسی که در صدد این برآمده که بگوید به آقایان بدبینی نداشته باشید و خانومها نگاه منصفانه ای دارند به همسر و مرد خویش جملات خودتان را به عنوان جواب می آورم:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط آگرین
در تالار گفتگوی دیگری ( یا در همین سایت هم به وفور یافت میشود )بحثی داشتیم منبی بر خواستگاری دختر از پسر ، بیش از 90 درصد پسرها با این مورد مخالف بودند که دختر به پسر پیشنهاد ازدواج بدهد .حالا وقتی پسری با نهایت شخصیت و احترام به خود به خواستگاری دختری میرود دلیل به غلام حلقه به گوش بودن نیست شما به خواستگاری میروید که به دختر مورد علاقه و مورد پسند خود ، برای همراهی و همدلی و همسری خود پیشنهاد همسفری بدهید ... چرا در زندگی اینده تان فقط خود را متحرک میبیند و دیگری را یه مجسمه و یه گلدان گل میبینید که فقط او نیاز به حمایت ، توجه ، محبت و رسیدگی از جانب شما دارد مطمن باشید که شما با یک انسان با تمام حالات و روحیات انسانی ازدواج میکنید .
من همه نیازهای مقدسی که شما فرمودید را دارم به عنوان یک مرد و اینها را برتر از نیاز جنسی می دانم. بنده گفتم اگر هدف نیاز جنسی باشد و تنها نیاز جنسی ، ازدواج مقدس تر از این است که تنها صرف این نیاز شود و دوستان صیغه کننند. نگفتم که هدف نیاز جنسیست!!
من بی نیاز نیستم. سراپا نیاز عاطفی دارم. نیاز به محبت دیدن دارم. نیاز دارم که گاهی حتی اشکهایم پاک شود، آرام شوم و...
مشکل اینجاست که این نیازها توسط دختران پرتوقع امروزی هرگز جواب داده نمی شوند.
کلماتی ماند همدلی و همراهی و همسفری کلمات زیبایی هستند و متاسفانه قابلیت زیادی برای این دارند که واقعیت را چیز دیگری جلوه دهند. مسلم است که اگر من همسرم را همدردم می دانستم! (آقایان متاهل جواب دهند: همسر خود را همدرد خود می دانید؟! ایشان برای دردهای شما ناراحت شده و به در شرایطی که شما نیاز به کمک روحی ایشان دارید به شما کمک نموده و یا بالعکس شروع به گریه زاری و ناراحتی کرده که چرا به من محبت نمی کنی!!؟) دیدم عوض می شد.
دختران این دوره تنها و تنها خویش را در ازدواج می بینند.
اگر محبت می کنند(اگر بکنند!) برای این است که انتظار دیدن آن محبت را دارند یا از خیانت می ترسند!
اگر از کار کردن زیاد همسر خود ناراحتند برای این نیست که او را تحت فشار می بینند و از این دچار عذاب هستند. برای این است که نیاز به محبت دیدن هم دارند و همسر آنها که آخر وقت برمی گردد نمی تواند به او محبت کند و بنابراین این به زیان آنها(زنان) می شود. پس یک نیاز خود(مالی) را تا حدی فدای نیاز دیگر(محبت دیدن) خود می کنند. نه اینکه عشق و ایثار آنها باعث شود این کار را انجام دهند.
اگر کار می کنند در خارج از خانه ، برای این است که می خواهند مستقل باشند و به اصطلاح زیر بار حرف زور نروند! و دستشان در جیب خودشان برود.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط آگرین
همانطور که در پست قبلی هم اشاره کردم دخترها در خانه پدری از نظر مادی در رفاه هستند و از نظر محبتی هم هیچگونه کمبودی ندارند چون پدر ومادرشان به اندازه کافی دوستشان دارند ، سفر را که هر سال با پدر ومادرش تجربه کرده ، یخچال آنچنانی هم که در خانه پدری داشته ( پخچال به چه درد زندگی مشترک میخوره ؟؟؟؟
دختران دو دسته اند
1- دوست دارند همسر آنها زندگی مناسبی برای آنها در اینده ایجاد کند زندگی در سطح زندگی خانواده خودش یا کمتر یا بیشتر
2- آنان که در رفاه نبودند دوست دارند عقده های خفته آنها جوابی داده شودوباز هم همسر آنها زندگی را که آنها آرزویش!!! را دارند برایشان بسازد
در هر دو صورت او که به خواستگاری آنها می رود (یعنی پسر) باید شرایط شروع زندگی مشترک را داشته باشد و این به نظر من اتفاقا عین بی عدالتیست که سوال نمی شود دختر خانوم چه درآمدی دارند ولی سوال می شود آقا پسر چه درآمدی دارند!!
یخچال نمادی از مادیات زندگیست! تصور می کردم این را متوجه می شوید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط آگرین
وقتی پسری به خواستگاری دختری میرود وابتدا از شغل پدر دختر میپرسند و از شغل برادران دختر میپرسند و لی
هیچوقت نمیپرسند و نمیدانند که دختر طرز تفکر و دیگاهش به زندگی چیست ، و فقط به مال و اموال پدر دختر چشم دوخته اند و غیر مستقیم به شخصیت و انسانیت دختر توهین میکنند ( اخر نمیدانم پول پدردختر و پدر پسر چه ربطی به زندگی دختر و پسر دارد ) متاسفانه باید عرض کنم پسرهایی که این گونه تفکری دارند خود در سطح پایینی از مادیات قرار دارند ( با عرض معذرت ) هیچ پسر پولداری ندیدم که به دنبال دختری از خانواده ثروتمندتری نسبت به خودش باشد شاید به فکر دختری از خانواده هم سطح و هم طبقه با خانواده خود باشد .
انصاف بدهید. وضع مالی پسر یا خانواده اش برای دختر مهم تر است یا وضع مالی دختر و خانواده اش برای پسر. همین فقط منصف باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط آگرین
متاسفانه ، خانوادهایی را دیدم که برای پسر خود به دنبال همسر هستند ، سفارش میکنند و ادرس دخترهایی را میخواهند که کار خوبی دارند و یا کارمند اداره دولتی !!!!!!!!را میخواهند ( خنده دار نیست !!!! ) و قتی شغل پسر خانواده را جویا میشوی یا بیکار است یا شغل درست و حسابی ندارد!!!!!! ( به نظرتان چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟) چه کسی جوابگوی این توهین به دخترها ست؟؟؟
موفق باشد
چرا متاسفانه؟ انتظار این را نداشتید که پسر ها هم دنبال یک زن به معننای شریک سختی های زندگی علاوه بر خوبی های زندگی بگردند؟ دوست دارید همواره پسرها باشند که از آنها پرسیده می شود : کارت چیست. درآمدت چیست. چه اندوخته ای!!
چرا من به عنوان پسر باید دل نگران باشم که هزینه رهن خانه ندارم وچگونه به خواستگاری بروم. آیا اصلا با همچنین دل نگرانی پیش از ازدواج مواجه شده اید؟
مگر این خنده دار است که پدر شما از پسر شغل او را بپرسد!؟ غیر از این است که از بس این دختران ایران زمین به منفعل بودن در برابر مشکلات و اینکه کسی هست که مشکلات آنها را حل کند عادت کرده اند که در نهاد آنها سوال پرسیدن از درآمدشان خنده دار بیاید و این باعث تاسفشان شود؟
عجیب که ناخودآگاه حرف شما تایید می کند که در باور یک دختر ایرانی حتی روشنفکر چه می گذرد!
در باور او، توهین به دختر است که از شغلش پرسیده شود و یا شغلش مهم باشد و روی درآمدش حساب شود. ولی این اصلا توهین نیست که هر پسری به خواستگاری هر دختری می رود از کارش و درآمدش پرسیده می شود و اصلا اگر کار نداشته باشد معمولا زنی هم در آینده نخواهد داشت!!(مگر موارد استثنا). مگر شما دختران چه فرقی با ما می کنید؟
خود جواب خویش را به راحتی می توانید پیدا کنید. دوستان زیادی داشته اید که با وجود اینکه شغلی نداشته اند ازدواج کرده اند و همین دوستان و پدرانشان از شغل آقا داماد پرسیده اند. حتی از این آقا داماد پرسیده اند که خانه،ماشین دارید یا نه؟ یا تو می توانی دخترم را خوشبخت کنی؟!(آیا این جمله از دختر پرسیده می شود؟!) ولی شما این را خنده دار و توهین به پسران تلقی نکرده اید. ولی اینکه برای پسر درامد و شغل همسرش مهم باشد توهین شمرده اید و خنده دار!!
در آخر هم در جمله ای کلیشه ای که در تناقض آشکاری با این صحبتهای شما می باشد فرموده اید "زندگی امروز برابری و همکاری و تلاش مرد و زن را مطلبد .
"
تو خود بخوان از این مجمل حدیث مفصل را.
شما هم موفق باشید
باید به این جمله ایمان داشته باشیم و باورش کنیم و بهش عمل کنیم نه این که فقط شعار بدیم هم خانوما هم آقایون
می دونم یه خورده دیره ولی خوب باید می گفتم این رو حتما
خیلی ها یه چیزایی گفتن واقعا خندم گرفت
من واقعا معذرت می خوام که چیزی عایدتون نمیشه از ازدواج با ما و هم چنین من معذرت می خوام که هممون دست دوم یا چندمیم و شما بنده خداها همتوووووووووووووووووووووو وون باکره
الهی که انقدر مظلوم واقع شدین
آره من هم موافقم واقعا خنده داره. خوب آقای سورنا مشکل از دختران ما نیست شما بیش از اندازه بد بین هستید .تا اونجایی که من می دونم این روزا خانمها در ساختن یک زندگی به شوهرشون کمک می کنن. چرا این قدر بدبین هستید و هنوز عینک بدبینی برنداشتید و بعد هم کسی فکر نمی کنم شما را مجبور به ازدواج کنه خوب ازدواج نکنید.با این دیدی که شما دارید ازدواج نکنید بهتره . شما فقط چند تا مورد رو دیدین و فکر می کنید که همه دختران مثل هم هستند و فقط یک حمال می خواهند.از شمایی که تحصیل کرده هستید و در جامعه بودید این حرفا بعید هست.برای بار 100000 لطفا همه را به یک چشم نبینید. اگر اینجوری باشه شما حمال باشید پس زنان ما هم کلفتن.لطفا کمی طرز فکر بدبینانه خود را اصلاح کنید و این قدر با نیش و کنایه های خود ارزش واقعی دخترانی را که برای زندگی خود از جان مایه می زارن رو زیر سوال نبرید.من برای شما احترام خاصی قائلم ولی شما برای خانمها نه تنها ارزشی قائل نیستید بلکه به چشم عجوزه هایی می نگرید که با ازدواج جانتان را میگیرن و فنا می شوید
سلام mitrapooa
لطفا از ادبیات مثبت و محتوایی استفاده كنید.
استفاده از اینگونه دیالگوها تاپیكها را به حاشیه برده و نتیجه مطولبی را در پی نخواهد داشت.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط شادزی
با نیش و کنایه های خود ارزش واقعی دخترانی را که برای زندگی خود از جان مایه می زارن رو زیر سوال نبرید
شادزی عزیز طلایی که پاکه چه منتش به خاکه
اگه کسی واقعا ارزش داشته باشه با این حرفا چیزی از ارزش و احساسش کم نمیشه
بگذاریم دوستان احساسات منفیشون رو تخلیه کنند
بازگویی این احساسات ضرر چندانی به کسی نمیزنه ولی شاید گوش دادن به این حرفا و مقابله به مثل نکردن باعث کاهش و در نهایت رفع این احساسات بشه
ما اینجا هستیم که بعضی وقتا فقط گوش کنیم نه اینکه همیشه جواب بدیم
امیدوارم لحنم طوری نبوده باشه که باعث سوء برداشت بشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط شادزی
آره من هم موافقم واقعا خنده داره. خوب آقای سورنا مشکل از دختران ما نیست شما بیش از اندازه بد بین هستید .تا اونجایی که من می دونم این روزا خانمها در ساختن یک زندگی به شوهرشون کمک می کنن. چرا این قدر بدبین هستید و هنوز عینک بدبینی برنداشتید و بعد هم کسی فکر نمی کنم شما را مجبور به ازدواج کنه خوب ازدواج نکنید.با این دیدی که شما دارید ازدواج نکنید بهتره . شما فقط چند تا مورد رو دیدین و فکر می کنید که همه دختران مثل هم هستند و فقط یک حمال می خواهند.از شمایی که تحصیل کرده هستید و در جامعه بودید این حرفا بعید هست.برای بار 100000 لطفا همه را به یک چشم نبینید. اگر اینجوری باشه شما حمال باشید پس زنان ما هم کلفتن.لطفا کمی طرز فکر بدبینانه خود را اصلاح کنید و این قدر با نیش و کنایه های خود ارزش واقعی دخترانی را که برای زندگی خود از جان مایه می زارن رو زیر سوال نبرید.من برای شما احترام خاصی قائلم ولی شما برای خانمها نه تنها ارزشی قائل نیستید بلکه به چشم عجوزه هایی می نگرید که با ازدواج جانتان را میگیرن و فنا می شوید
از نبش قبر بپرهیزید. آخرین پست این تاپیک مربوط به 30 روز قبل است. سخنان بنده خنده دار خوانده شده بود و بنده ضمن تایید ازشون خواستم که حرفهای خودشون رو بیان کنند. اصلا حوصله بحث در این موارد رو ندارم. روی صحبت من با آقایان بود برای اینکه همین به قول شما بدبینی خودم رو اصلاح کنم .خانومها وارد تاپیکی شدند که توشون نظر آقایون در مورد ازدواج پرسیده شده بود و نظرات خودشون رو آوردند مبنی بر اینکه خانومها قبل ازدواج ملکه هستند.
خب هستند که هستند. جور این ملکه بودن اونها رو باید مردها بدن؟ بنده وقتی تاپیکهای این تالار رو می خونم در مورد تعداد مسائلی که در آینده هر روز باید به همسر خودم جواب بدم سرسام می گیرم!! در مورد مسئولیتهایی که دارم، کارهایی که باید انجام می دم و آرامشی که با توجه به ایراد گرفتنهای هر شب خانوم از همسرشون اونم گرفته می شه خواستم ببینم آقایون چی در ازدواج می بینند که جوابها رو هم فهمیدم. ببخشید که به خانومها برخورد!! خفه می شوم که ناراحت نشوید و یا اسباب مضحکه شما رو فراهم نکنم.
خدا رو شکر خوبه این کشور تبعیض علیه حقوق زنان وجود داره وگرنه در دهن آقایون رو می بستند که مبادا حرفی بزنند!!
خوش باشید.