RE: ...مرد و زن امروزی ایرانی؟؟؟
سلام
سال نوی همگی مبارک.:72:
این موضوع می تونه به جامعه ای که شما در اون فعالیت میکنید و طبعا خواستگارهای شما از اون هستن ربط داشته باشه. این درسته که قسمتی از جامعه امروزی ( متشکل از خانومها و اقایون ) به ظواهر رو اوردن و تمام تصمیماتشون رو بر حسب اون میگیرن و معیاراشون رو بر حسب ظواهر و مادیات انتخاب میکنن. ولی تعمیم دادن رفتار این دسته به کل جامعه کار درستی نیست و باید با دید و تفکر بازتری به قضیه نگاه کرد.
شما که استاد دانشگاهید از دانشجوهاتون در این مورد سوال کنید و ازشون بپرسید معیار هاشون چه چیزاییه. ( دانشجو ها جامعه اماری بهتری رو تشکیل میدن چون از شهرهای مختلف و از قشرهای مختلف جامعه هستن)
اینجوری به شناخت بهتری نسبت به "مرد و زن امروزی ایرانی" میرسین.
:72:
[quote=digitalman]
سلام
بنظر من شما اشتباه میکنید.
بیشتر پسرهایی که من میشناسم دنبال دختران با ایمان و با اخلاق و عفیف هستند .
[/quot
دوست خوب و عزیزم من هم با نظر شما کاملا موافقم:305:
با درود؛
مردان و زنان نه ایران که همه جهان از نظر دیدگاه،آگاهی و بلوغ فکری و عاطفی در مراحل گوناگونی قرار دارند.هنگامی که شما گفتار:*و گردآفرید . . .* و سخن های انتقادی مرا که برخاسته از درد و رنج است و شکوا از این دخترهای کاسب پیشه،پس به من یکی باید حق بدهید.آن مردی که نان خور زنش شود یا این اندازه بی ادب باشد که از شل شدن ماهیچه ها پس از زایمان بپرسد،بیمار روانی است.
خانم گرامی کاش بنده شما را می شناختم . . .
بدرود./
سلام بر دوستان عزیز و گرامی
آقایون محترمی که به دنبال دختران عفیف و نجیب و با اخلاق بودید. خدمتتان عرض کنم با اینکه نسل آنها به شدت در معرض تهدید است اما هنوز شمار زیادی از آنها هستند حتی در همین تالار حضور دارند و اگر نگاهی به تاپیک بلند بالای من خواستگار ندارم یا سایر تایک های مشابه که کم نیستند، بیندازید به خوبی این مطلب را متوجه خواهید شد. دخترانی که شاید هنوز متوجه نشده اند که چه بر سر فرهنگ ایرانیشان آمده است و هنوز کسی پاسخی قانع کننده به انها نداده که چرا خواستگار ندارند و چرا مردان ما دیگر آنها را نمی پسندند؟
در مورد دوستی که فرمودید از دانشجویان نظرخواهی کنم بنده همچین اختیاری را ندارم که وقت کلاس را به این شکل بگذرانم و وظیفه من فقط تدریس در حوزه تخصصی خودم می باشد که غیر از این است. (دوستان جامعه شناس و روانشناس و مشاورین مربوط می شود)
جنابdigitalman و اندیشه عزیز و دوستانی که بيش از هر چيز دنبال نجابت، ايمان و اخلاق هستيم امیدوارم در واقعیت هم اینطور که شما فرمودید باشد.
(نقاب ) پسر جان شتابزرده عزیز... شما مخاطب من نیستید که به شما پاسخی بدهم.
وقایعی که خدمتتون عرض نمودم جز حقیقت های شنیدنی زندگی (حقیقی) من و بسیاری دختران خواستگار دار این جامعه بود...
آقایون محترم
خیلی خیلی متاسفم به این پیام خصوصی که هم اکنون برای این من... رسیده نگاه کنید...
amir@ نوشتن:
salam kanom mohtaram
omedvaram haleton khob bashe
man 40 sale az teh va foghe lisans va karmand hastam . donbal 1 gf khob va mohtaram va mehrabon hastam. 1 tipe rasmi va kheli sangen va mardone daram. kheli atfi va ba ehsas va romantic va hot hastam. kheli jedi va rorast va sadeghe va vafadar hastam. adame moghyadi hastam. ahle namaz va roze va... hastam. va 1 dosti samemi va sadeghane va nashroe va khob mekaham
koshal mesham ba shoma ashna shvam
montazar javabeton hastam
:163: عزیزم بهتره بود این پیغام رو گزارش میکردی.
ناراحت نشو از این جور آدمهای سود جو زیاد هستند واقعا متاسفم :81:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط نازبس
نازیس: نوشته اند::(نقاب ) پسر جان شتابزرده عزیز... شما مخاطب من نیستید که به شما پاسخی بدهم.
آقایون محترم
خیلی خیلی متاسفم به این پیام خصوصی که هم اکنون برای این من... رسیده نگاه کنید...
amir@ نوشتن:
salam kanom mohtaram
omedvaram haleton khob bashe
man 40 sale az teh va foghe lisans va karmand hastam . donbal 1 gf khob va mohtaram va mehrabon hastam. 1 tipe rasmi va kheli sangen va mardone daram. kheli atfi va ba ehsas va romantic va hot hastam. kheli jedi va rorast va sadeghe va vafadar hastam. adame moghyadi hastam. ahle namaz va roze va... hastam. va 1 dosti samemi va sadeghane va nashroe va khob mekaham
koshal mesham ba shoma ashna shvam
montazar javabeton hastam
من در اوایل میل زیادی داشتم که با شما بحث را ادامه دهم....اما به دو دلیل چنین حماقتی نخواهم کرد...
1:شما خود نخواستید با بنده بحث کنید زیرا در توانتان نیست...
2:واقعا متاسفام که حتی از ابتدای ترین تفکرات یک استاد دانشگاه یا حتی از یک نفر عادی هم به دور هستید... بله درست هست که پیغام که ""امیر"" گرامی فرستادن بدور از ..... است اما اگر به چشمان خود زحمت می دادید و می دیدید که این یک پیغام خصوصی هست و نباید در میان جمع مطرح شود چون آن طرفی که پیغام می زد به شما اعتماد دارد و می داند که پیغامش در جایی خوانده نخواهد شد....در ضمن او "امیر" یک پیشنهاد داده بود و اگر شما مخالف بودید با پیام خصوصی مخالفت و ناراحتی خود را مطرح می کردید...
بعضی اوقات شک می کنم!!!
منم با نظر ناز بس کاملا موافقم این دوره زمونه بی ارزشی ارزش شده خیلی چیزا نا دیده گرفته شده من خودم تو محیط دانشگاه بین اقوام اشنایان دوستان خیلی از این مورد ازدواجایی که پسره با دختری ازدواج کرده که حرفشو همه می زدن خیلی دیدم پس اقایون بهتون بر نخوره البته که حرفه حق تلخه و شما رو ناراحت می کنه ....بابا غیرت کیلو چند پسرا عروسک می خوان زن زندگی که نمی خوان
غیرت خانوم دانا زمانی به درد می خوره که خانوم محترم من پشیزی براش ارزش قائل بشه. زنی که غیرت من رو هم می خواد که مطابق میل خودش باشه و هر زمانی که اون خواست این غیرت رو نشون بدم و باقی زمانها لال بمونم تا خانوم مبادا آزادی های اجتماعیشون خدشه دار بشه بهتره با یه بی غیرت مثل من ازدواج کنه!!
غیرت چی چیه بابا جان؟من نمی تونم مطابق زمان بندی همسرم غیرتی شم!! هر زمان اون خواست بشم هر زمان نخواست نشم! زن امروزی کیه؟ یه موجود متوقع، متوهم و از دماغ فیل افتاده که تمام عقده های حقارت زنان نسلهای قبلی رو جمع کرده تا یه مرتبه سر همسرش خالی کنه!!
توقع درک شدن، توقع محبت دیدن، توقع درامد مناسب، مرد خوش تیپ، مرد خوش اخلاق، مرد غیرتی ومرد با ادب، مرد فهمیده ، مرد...
خانومهایی که فکر می کنن مردها دیدشون جنسیه، بگن چه چیز دیگه ای غیر از غر غر کردن و تحقیر کردن مردها می تونن به مردها بدن بعد بگن مردها توقعشون رو از مسائل جنسی بردارن و به مسائل دیگه بدن!!
یه نگاهی به نسبت پسران و دختران و علاقه اونها به ازدواج کردن نشون می ده که خیلی پسرها دنبال ازدواج کردن نیستند!! مگه دیوانه اند برن تمام زندگیشون رو پای یکی بریزند و بعد بابت اینکه مادر شوهر به عروس خانوم قصه ما گفته بالای چشمت ابرو هست یا بعد از اینکه ساعت 11 شب مثل اسب کار کرده بود و برمی گرده خونه توقع داشته اون رو ببره بگردونه که خانوم دلش نپوسه، بیاد اینجا داد و بیداد کنه
نرود میخ اهنین در سنگ.
به نظر من جواب این سوال در بین نظرات دوستان کاملا داده شده و دیگه جای بحثی نیست.
(در ضمن پیشنهاد من یک نظرسنجی رسمی نبود و فقط برای بالا بردن اگاهی خودتون بود چون خودمم دانشجو بودم و با خیلی از استادا بحثای خارج از درس داشتم حتی خارج از زمان کلاس.)