RE: وای به روزی که بگندد نمک
خسته نشد ، بگو خسته اش کردم.
شانس یکبار در خونتو میزنه.
بدم اومد ازت.یک دختر خوب ، پاک و متدینو از دست دادی.
به خدا اگر کنارم بودی با چماق میزدمت.
میگن کس نخوارد پشت من چز ناخن انکشت من.زدی همه چیزو خراب کردی ، دخترو فراری دادی ، حالا اومدی هم دردی.هم دردی نداره.
چرا باهاش مثل همجنس خودت برخورد کردی؟ یعنی لیاقت دختر بودنو نداشت؟
صحبتهات منو شاکی کرده.اگر جای برادر دینی من نبودی مثل بقیه رد میشدم
میزم تو سرت خوب هم میزنم.چون اشتباه بزرگی مرتکب شدی.
پل ها رو که خراب نکردی ؟
خوب پایین تر باشه سطح خانواده.یعنی گناه کرده؟
یکی که دستش تنگه و نداره بره دزدی کنه.یا با آبرو و قناعت زندگی کنه.شناخت هم یواش یواش حاصل میشد.
خیلی بد عمل کردی.بعبارتی ریدی.
های ایا الناس شما نظر بدید.های مدیر همدردی شما بگید.
خاک خاک خاک.
در رابطه با ترشیده : حرف دهنتونو بفهمید.ترشیده یعنی چه؟
ادب رو رعایت کنید.چیکار داری به سن وسال مردم.هرکس هر وقت خواست با هر شخص مورد دلخواه خودش ازدواج میکنه.
دختر عموی من 31 ساله شد ازدواج کرد.نکنه میخای بگی سیر 40 سالست.
خاک بر سر جامعه ایرانی که اینجور فکر میکنه.
همدردی داره اعصابمو خراب میکنه.
یک اشتباهات فاحشی میبینم که قابل کنترل نیست برام.
های جوونا های مردم های زن و شوهرا.چه مرگتون شده ؟ شما رو به پیغمبر این زندگیه ؟
یا طلاق یا جدایی یا فراق.منو باش تا دیروز فکر میکردم بد تر از همه خودمم.
آهای پدر مادرا راه ازدواج رو برای فرزنداتوان مهیا کنید.نگذارید به بیراهه برن.
به ما مسلمونا سنت پیغمبر رو یاد دادن ، ازدواج نه زنا کاری، نه هرزه گری.
در جامعه امروزی امروز ازدواج کنید بهتر از فرداست.
خطاب به دوستان و عزیزان متهل.یه آب بزنید بصورتتون.زندگی رو با رنگ
و لعاب بیشتری نگاه کنید.2 روز خوشی نزنه زیر دلتون.بهمدیگه عشق بورزید.
به خدا زشته منه مجرد این چیزا رو بگم.
به خدا دوست داشتن آسونه ولی تنفر داشتن سخته.
آهای مردم میشنوید.میشنوید.؟ پنبه رو تو گوشاتون در بیارید.
آهای آهای آهای.
سرکاره طاهره خانوم ممنون از لطف و محبت و راهنماییتون.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط iman-tanboor
چرا باهاش مثل همجنس خودت برخورد کردی؟ یعنی لیاقت دختر بودنو نداشت؟
ایمان جان منظورت رو متوجه نمیشم یعنی باید چیکار میکردم ؟ (اگه منظورت ابراز علاقست که من کم نمیذاشتم)
نقل قول:
خوب پایین تر باشه سطح خانواده.یعنی گناه کرده؟
یکی که دستش تنگه و نداره بره دزدی کنه.یا با آبرو و قناعت زندگی کنه.......
ایمان جان ، جان من کامل بخون من که گفتم اصلا برای من و هم برای اون این موضوع اهمیتی نداشت.
نقل قول:
خاک خاک خاک.
در رابطه با ترشیده : حرف دهنتونو بفهمید.ترشیده یعنی چه؟
ادب رو رعایت کنید.چیکار داری به سن وسال مردم......
ایمان جان ، جان من درست بخون ، من گفتم (احتمالا) با توجه به سن ازدواج خواهرهاش، سن فعلی این دختر خانوم قصه ما تو خونوادش ترشیده حساب میشه (توجه کن تو خونواده خودش) و حالا چه برسه به این که بخواد 4-5 سال دیگه صبر کنه . تازه معلومم نیست 4 ساله دیگه چی به چیه ،شاید خونوادم راضی به این وصلت نبودن ،شاید خونواده اون منو قبول نکنن، شاید بعد یه مدت که اخلاقامونو کامل شناختیم به همدیگه علاقه نداشتیم .
امنظورم اینه که عمر دختره تلف میشه و با توجه به خانواده دختره تقربیا شرایط غیر ممکنه.
ایمان جان این نشانه لطف تو به منه که داری حرصو جوشمو میزنی :72:
ممنونم ازت ولی فکر کنم قسمت ما این نبوده که مال همدیگه باشیم
با سلام
به هر حال جناب stranger007 خودشون در متن اين جريان بودن و حتما بهتر از هر كسي روي اون دختر شناخت داشتند و تصميم بر جدايي ايشون هم عاقلانه بوده و نه از روي احساس ، آقا ايمان مشكل ايشون الان اينه كه چطور بتونن احساس خودشون رو كنترل كنند !!
دوست عزيز من بهت پيشنهاد كنم ؛ براي اون دختر هر جا كه هست آرزوي موفقيت و خوشبختي بكني و هميشه سر نمازهات واسشون دعا كني و از خدا بهترين ها رو واسشون بخواي و همچنين واسه خودت هم دعا كن كه خداوند قدرت اراده و كنترل احساس رو بهت بده و سرنوشت خوب و صلاحت رو بهت نشون بده . قرار نيست هر دوستي و ارتباطي منجر به ازدواج بشه ما هر جا كه ازدواج رو به صلاح ندونيم در صورتي كه ضرروزيانهاي مالي ، احساسي و عاطفي جبران ناپذيري به طرفمون و خودمون نزديم مي تونيم خيلي منطقي اين ارتباط رو تموم كنيم و بعدش تلاش كنيم تا رابطه گذشته رو فراموش كنيم ، فراموشي هم كم كم و به كندي صورت مي گيره دوست من شما عجول نباشيد اين احساس كم كم خودش از بين مي ره با هر بار صحبت كردن در موردش اين احساس بر مي گرده پس فعاليتهاي سازنده خودتون رو بيشتر كنيد ، با چيزي كه خودتون گفتيد دوستان زيادي در اين تالار به راهنمايي هاي شما احتياج دارندپس شروع كنيد و به فعاليتهاتون ادامه بديد چه در تحصيل چه كار و چه ساختن زندگيتان كوشا باشيد و سعي نكنيد كه اشتباهات گذشته خودتون رو تكرار كنيد ، به عقيده بنده شما تصميم درستي مبني بر جدايي گرفتيد چون ازدواج چيزي نيست كه با شك و شبه بخواييد زير بارش بريد.
موفق و شاد باشيد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط آرمان 26
با سلام
به هر حال جناب stranger007 خودشون در متن اين جريان بودن و حتما بهتر از هر كسي روي اون دختر شناخت داشتند و تصميم بر جدايي ايشون هم عاقلانه بوده و نه از روي احساس ، آقا ايمان مشكل ايشون الان اينه كه چطور بتونن احساس خودشون رو كنترل كنند !!
....
ممنونم ازتون .
فقط اینم بگم جداییمون رو شرایط رقم زد چون نه من راضی بودم و نه احتمالا اون دختر خانوم و فکر کنم اتفاقی افتادکه ایشون نخواستن به هیچ عنوان من بدونم.....
باور کنید همیشه براش دعای خیر میکنم و اگه دینی سر من داره بخشیدمش و امیدوارم اون هم همین طور باشه و خدا هم همهمونو ببخشه...
منو ببخشید ، من آتیشی میشم.
منظورم کلی بود ، به در گفتم که دیوار بشنوه.
همیشه پدرم میگه : بابا جان ، مکه نشد ، مدینه.
دختران خوب زیاد هستند.
من در حضور همه از شما معذرت میخام.
چه کارکنم به خدا.تعصب برادر و خواهرهای دینیمو میخورم.
مردم ایران مردم سیار خوبی هستند.
وای خدای من.انشالله هرچی خواست خدا باشه.
بازهم از همگی شما دوستان عزیزم ، عذر خواهی میکنم.
نقل قول:
منو ببخشید ، من آتیشی میشم.
منظورم کلی بود ، به در گفتم که دیوار بشنوه.
همیشه پدرم میگه : بابا جان ، مکه نشد ، مدینه.
دختران خوب زیاد هستند.
من در حضور همه از شما معذرت میخام.
چه کارکنم به خدا.تعصب برادر و خواهرهای دینیمو میخورم.
مردم ایران مردم سیار خوبی هستند.
وای خدای من.انشالله هرچی خواست خدا باشه.
بازهم از همگی شما دوستان عزیزم ، عذر خواهی میکنم.
معذرت خواهی چرا . باید از شما تشکر هم بکنم بهر حال نظر خودتو دادی . و اتفاقا نظر خوبی هم بود ولی حیف که شدنی نبود(از دست ندادن اون دختر خانوم)
خیلی خیلی ازت منمنونم ایمان جان
تحلیل این موضوع بسیار ساده ست و نیاز به پرداختن به حاشیه وجود ندارد. یک آقا پسری درحالیکه شرایط ازدواج را ندارد با یک دختر خانم رابطه ای را شروع می کند و در این بین وابستگی عاطفی پیدا می کند. دختر خانم که از ابتدا به دلیل آشنایی برای ازدواج وارد این رابطه شده بود وقتی می بیند این رابطه راه به جایی نمی برد و به ازدواج منجر نمی شود سعی در ختم این رابطه می کند. شما هم باید پیش بینی می کردید که وقتی شرایط ازدواج را ندارید نمی بایست با یک دختر دوستی می کردید. حالا هم دندتان نرم باید فراموش کنید و تا قبل از پیدا کردن شرایط رابطه ای را آغاز نکنید. فراموش کردن هم کار سختی نیست باید خود را درگیر فعالیت ها متعددی بکنید که وقت آزادتان کاملاً پر شود.
آقا ایمان منظور شما از گفتن " نباید از دستش میدادی" چیه؟ خوب بود دختر مردمو علاف خودش می کرد و با احساسات او بازی می کرد؟؟؟! وقتی که کسی قصد ازدواج ندارد ایجاد رابطه ی احساسی غلط و بیمورد است و اگر این رابطه درشرف ایجاد شدن بود باید هر چه زودتر از آن گریخت.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط wintersun77
تحلیل این موضوع بسیار ساده ست ..... دختر خانم که از ابتدا به دلیل آشنایی برای ازدواج وارد این رابطه شده بود وقتی می بیند این رابطه راه به جایی نمی برد و به ازدواج منجر نمی شود سعی در ختم این رابطه می کند.....
به این سادگی هم نبود ....
اصلا قصد ما از اول هم دوستی نبود و کم کم رابطه هامون بیشتر شد
من که میدونستم شرایط ازدواج رو ندارم سعی کردم از همون اوایل بطور غیر مستقیم (والبته با دلیل ) و بعدا بطور مستقیم بهشون بگم.که اون دختر خانوم بقصد ازدواج با من رابطه برقرار نکنه...
حالا هم بحثم این نیست که نباید میرفت... یا چرا رفت و یا هر چیز دیگه ای
بحث من فقط این بود که...
بی خیال اصلا نمیدونم چی میخوام
فکر کنم بقول بعضی ها این از اولش نباید اتفاق می افتاد.
غلط کردم .
شاید بعضی ها بیان موضوع من رو بخونن و بخندن . چون خیلی ها هر روز خدا با یکی هستن و این نشد اون. اون تموم شد اون یکی دیگه و ....
منم میتونم این کارو بکنم خیلی راحت هم میتونم . زبون چرب و نرمی دارم، قیافم بد نیست، خیلی چیزا رو بلدم امکانات کافی رو دارم شرایط مادیم بد نیست کلی دوست و آشنا و پارتی هر جا که بگید دارم ولی دلم نمیاد کسی رو به بازی بگیرم ، روحیات کسی رو خدشه دار بکنم کسی رو برنجونم و....
خیلی خوبه که تو این سن این قدر فهمیده و سنجیده صحبت می کنید.
شما دستاورد بزرگی داشتید. یک دوستی خوب، مهم نیست که به وصال نینجامیده، مهم اینه که احتمالا چیزای زیادی تو این رابطه یاد گرفتید، اما متأسفانه ما ایرانی ها جنبه دوست شدن با جنس مخالف رو نداریم، اگر با کسی دوست میشیم، فقط به این خاطره که یا ازش سوءاستفاده جنسی کنیم، یا باهاش ازدواج کنیم، فکر و ذهنمان محدوده، نمی تونیم دورتر رو ببینیم، این رابطه دلیلی نداشت به اینجا ختم بشه، می تونست کنترل بشه، میتونست عادی باهاش برخورد بشه و این قدر وارد احساسات نشه، اگه میدونیم بعد جلوی احساساتمون کم میاریم.
اگه این جوریه که کسی که شرایط ازدواجو نداره، نباید با کسی رابطه داشته باشه که خیلی سخت و بد میشه. ممکنه افرادی در زندگی ما باشن که بعد از فراهم شدن شرایط ازدواج بتونیم بهشون فکر کنیم و بیشتر بهشون نزدیک بشیم. وگرنه الان که این قدر پسرای بیچاره دیر توانایی کنترل یک زندگی رو به دست میارن، تازه سر پیری باید برن با روحیات دخترا آشنا بشن، و دنبال دختر خوب بگردن و ... نمونه اش رو زیاد دور و برم دیدم، پسرانی که سنشون بالا رفته و هیچ دختری رو نمی شناسن (شاید بشه گفت اصلا دخترا رو نمیشناسن) و نمیتونن کسی رو انتخاب کنن. میشه آدما رو تو زندگی نگه داشت، اما نباید خیلی بهشون نزدیک شد، تا زمانی که یک سری موانع کنار برن... اما ما مثل کامپیوتر، فقط 0 و 1 هستیم، سیاه و سفید. آخه خاکستری هم رنگ خداست! میشه خاکستری بود و بعد تصمیم گرفت که سفید شد یا سیاه یا همان خاکستری ماند. البته زمان این پروسه تغییر رنگ باید وابسته به شرایط ما باشه.
چرا دوستی ها باید این طور قطع بشن و ریششون رو سوزوند؟
به نظر می رسه شما اینطور نبودید، اما این دخترخانم نمی تونسته که البته بنده خدا با این شرایط جامعه هم حق داشته. نمی خواسته بیخود و بی جهت اسم کسی روش باشه. خصوصا اگه از خونواده پایینی باشه که احتمالا رابطه با جنس مخالف در نظر والدینش کفر محسوب میشه. هر دو شما منطقی هستید و این خیلی کار رو راحت تر کرده.
اما وقتی یک طرف مایل به ادامه نباشه، بهترین راه همونیه که انتخاب کردید. در توانایی خود هم شک نکنید، فقط کمی زمان بر هست، به این دلیل که تجربه اول شما بوده. همیشه اولین ها سخته. نگرانش نباشد. زمان همه چیز رو حل میکنه، فقط مراقب باشید این وسط کنکور و درستون هم باهاش حل نشه!
موفق باشید.
سلام به دوستان عزیز
خیلی سخته آدم یک نفر دوست داشتع باشه و بعد ازش جدا شه برای من هم همین مورد اتفاق افتاد ولی با صبر و تحمب میشه کم کم از ذهنت پاک کنی . توکل به خدا کن خدا صبرش و میده