راستی دوستان یه وکیل خبره تو این زمینه سراغ دارین؟
نمایش نسخه قابل چاپ
راستی دوستان یه وکیل خبره تو این زمینه سراغ دارین؟
مو هات جان روزنامه ی همشهری قسمت مشاوره ی حقوقی رو نگاه کن تعداد زیادی اسم وکلا و دفاتر هست که می تونی اول تلفنی اطلاعات بگیری و اگه خواستی مراجعه کنی ...ولی من معتقدم بازم از راه ریش سفیدی و واسطه پیش برو بعضی از مردا مثل سگ زخم خورده میشن اگه ÷ا رو دمشون بذاری بیشتر هار میشن و بیشتر گازت میگیرن ...زن تو جامعه ی ما هیچ حقی نذاره ...هیچ مثل کالا میمونه میشه صاخابش شد میشه زدش میشه ............مهم نیست چیکاره هستی تازه بعضیا اونقدر عقده دارن که حقارت خود را در تحقیر دیگران می خوان جبران کنند وبعضی از مردا اینطوری می خوان نشون بدن که بله من هستم و از مردانگی فقط فیزیک مردانه دارن .....لعنت به این جور مردای کثافت عوضی ببخشید شب عیدی ...
مهات جان
عزیزم
شما این بار که باهات دعوا کرد و روت دست بلند کرد حسابی داد و بیداد بکن و بعد بلافاصله برو خونه یکی ار همسایه ها مطمئن باش که دنبالت میاد بیرون و در حضور دیگرون عصبانیت خودش رو نشون میده و تو اون لحظه کاری بکن که دست روت بلند کن اینجوری شاهد خواهی داشت
هیچ وقت قلدری نکردم چون می گفتم اگه امروز من قلدری کنم فرد دیگری برای من قلدری میکنه ولی حالا .....
خانمی
کلید در خونه رو عوض کن و اگه دیدی به زور می خواد بیاد داخل زنگ بزن 110 بگو یکی می خواد به زور وارد خونت بشه و تنها تو خونه ای به 10 دقیقه نرسیده پلیس میاد و در جواب پلیس هم بگو خونه مال من نمی خوام این آقا وارد خونه بشه این از اتمام حجت با شوهرت
برو خونه پدرت بگو تا به الان به خاطر حفظ آبرو که تا حدیش برای اونها هم هست سکوت کردی زدتت جیک نزدی تحقیرت کرده دم نزدی ولی دیگه نمی تونی تحمل کنی طلاق هم نمی خوای بگیری فقط می خوای شوهرت رو سر به راه کنی و بهش بفهمونی که از زیر سنگ در نیومدی کس و کار داری حامی داری و نباید روت دست بلند کنه اگه ازم حمایت نکنید خودکشی می کنم
گر چرخ به کام ما نگردد /کاری بکنیم که چرخ نگردد
اینجوری وضعیت خانواده ات معلوم میشه
خانمی منی که الان دارم این حرفا رو میزنم و اینقدر راحت کلمه طلاق رو به زبون میارم برای اینکه حرف من نیست! یعنی جرات حرف زدن رو ازم گرفتن! پدرم و برادرام میگن آبرو و ناموسمون حرفش به میون ااومده اگر هم منو مجبور به این سفر (فرار!) کردن به خاطر اینکه با خیال راحت با نامزدم و خانواده اش تصفیه کنن اونقدر هم به زور بازو و قدرت پول و نوع رابطه های دولتیشون اطمینان دارن که می تونن نامزدم رو و خانواده اش رو از رو زمین محو می کنن
به قول برادرم چه کاری راحت تر از باطل کردن کارت ملی یه نفر!
خانم تا پشت گرمی خانواده ات رو نداشته باشی و مصمم در طلاق نباشی هر کاری نتیجه عکس خواهد داد و آب این گنداب رو بیشتر هم خواهد زد و بوش بیشتر بلند خواهد شد
با این وضعیتی که می گی چیزی به نام خودش نداره بحث مهریه رو هم مطرح نکن به شوهرت بگو مهرم حلال جونم آزاد
چه کنیم که شانس نداریم
از کسی ننالیم از بخت و اقبال و شانسمون بنالیم و گله کنیم
جه سال خوبى بود امسال!!!!!!! جون من هم با كتك كارى شروعش كردم!
ولى براى اولين بار بهش كفتم: مهرم رو ميخوام! اون هم كفت با كمال ميل ميدم تا ديكه نبينمت!!!!!!!!!!!
خب البته حرف زياد ميزنه من منتظرم تا عمليش كنه تو هم مهرت رو بزار اجرا هيج غلطى از تو زندون نميتونه بكنه بعلاوه كسي كه ميكه: از توى زندون خدمتت ميرسم مطمئن باش كه زندون برو نيست ولى به هر حال مرد ها همشون از تهديد ميترسن.
با انجمن وكلاى جوان تماس بكير اونا كمكت ميكنن عزيزم.
ماها هيجكدوم قدر خودمونو ندونستيم........
موفق باشي , توكل كن به خدا
در خونه رو روش قفل کردم، اولش هرچی در زد باز نکردم. رفت مادرم رو واسطه کرد بازم توجه نکردم. پشت در sms زد که باز کن می خوام ازت عذرخواهی کنم. نمی دونم چرا دلم سوخت!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
کلید در خونه رو عوض کن و اگه دیدی به زور می خواد بیاد داخل زنگ بزن 110 بگو یکی می خواد به زور وارد خونت بشه و تنها تو خونه ای به 10 دقیقه نرسیده پلیس میاد و در جواب پلیس هم بگو خونه مال من نمی خوام این آقا وارد خونه بشه این از اتمام حجت با شوهرت
فرداش برام گل خرید. ازش تعهد کتبی گرفتم که:
"تحت هیچ شرایطی همسرش را مورد ضرب و شتم قرار نده." زیرش رو امضا کرد.
نمی دونم ارزش قانونی داره یا نه؟ می خواهم اگه اینبار دست روم بلند کرد اون برگه رو ببرم دادگاه!
اما.........
ما بدرد هم نمی خوریم. فرسنگها با هم اختلاف داریم. شوهرم خیلی خیلی دهن بینه. متاسفانه مادرش هم به روابط خوب ما حسادت می کنه! و اگه ببینه با هم خوبیم یه جوری بهمش می زنه!! این رو تازگی مطمئن شدم.
همش دنبال بهانه می گرده که منو خرد کنه.
از اون روز بعضی همسایه ها با ترحم و بعضی با تمسخر نگاهم می کنند. همشون به روم می یارند. تو راه پله ها که می خوام تردد کنم، همش دعا می کنم کسی نباشه. نمی دونید چه فشاری رومه.
می ترسم آخرش یا معتاد بشم یا خودکشی کنم.
کاش یه کسی پیدا می شد و راهنمایی می کرد که چطور مسالمت آمیز جدا بشیم
سلام خانومی
حالا که تعهد کتبی داده بهش یه فرصت دیگه ای بده عزیزم
من می دونم که اگه یه مرد دست بزن داشته باشه خیلی بده و گاهی آدم به اوج تنفر می رسه ولی موهات جان همیشه وقت برای طلاق هست قبلش سعی کن همه ی راها رو امتحان کرده باشی تا اگه یه زمانی طلاق گرفتی پشیمون نشی و بدونی واقعا دیگه راهی نبوده
من به عنوان یه خواهر کوچک تر اینو بهت می گم یکم دیگه برای حفظ زندگیت تلاش کن سعی کن رگ خواب همسرت رو بدست بیاری ببینی چه کارهایی اونو آروم می کنه و چه کارهایی اونو عصبانی
خانومی من می دونم که تو برای بدست آوردن خونه خیلی زحمت کشیدی و اذیت شدی ولی بزرگترین اشتباه اینه که همش تو زندگی مال من و مال تو باشه درسته که همسرت رفتارهای فوق العاده اشتباهی داره ولی گلم قرار نیست تو با اشتباه بزرگتری جواب اونو بدی
سعی کن هی بهش گوش زد نکنی که خونه مال توه اون خونه در حال حاضر ماله جفتتونه و هردو دارین توش زندگی می کنین
موهات جان وقتی دعواتون می شه ممکنه خیلی اتفاقات بیافته و خیلی حرفا و حرکات اون وسط رد وبدل بشه ولی یادت باشه همه ی اینا تو دعوا بوده بعد از دعوا اونا رو تو ذهنت مرور نکن و بهشون بال و پر نده اگه می بینی همسرت بدش پشیمون شده و به نوعی می خواد عذر خواهی کنه دست رد به سینش نزن می دونم که این حرفا شاید از دید خیلی خانوما درست نباشه ولی من نظر خودمو دارم می گم زن تو زندگی باید سر شار از سیاست باشه و با پنبه سر ببره نه با غر زدنو قهر کردنو دادو بیداد
بهتره یکم به زندگیت زمان بدی چون هیچ وقت واسه طلاق گرفتن دیر نمی شه
گاهی آدما برای اینکه شرایطشون تغییر کنه باید از خودشون شروع کنن
مراقب خودت باش
به نظر من هم درسته که ما الان در شرایط تو نیستیم و شاید نتونیم خیلی احساسات تو رو درک کنیم اما شما لطف کن به حرفهای bloom عزیز بیشتر فکر کن! برای هر مساله ای راه حلی وجود داره پس سعی خودت رو بکن و به قولی همه فصل های زندگیت رو دوباره مرور کن شاید بتونی از بین تمام فصل های زندگی فصلی رو انتخاب کنی که شادتر بودی و دلایل این شادی و کارهایی رو که با همسرت برای پایبندی توی این زندگی و برای به دست آوردن علایق همدیگه می کردید رو بتونی پیدا کنی!
یه کم بیشتر فکر کن و بیشتر فرصت بده و حتما دعا و توکل کن و بعد از اون از راهنمایی مشاوران برای نجات زندگیت استفاده کن!
شاید هنوز راهی بهتر از طلاق برای زندگیت و زندگی کردن با این مرد وجود داشته باشه!
الان که دارم این نوشته ها رو برات می نویسم دارم صدای اذان ظهر رو می شنوم و از خدا می خوام که هر چیزی که به صلاحت هست رو بر سرت بیاره
امیدوارم که موفق باشی
عمیقا متاسف شدم. روش احمقانه ای رو ایشون پیش روی خودشون گرفتند و امیدوارم که متوجه شده باشند با این کار ایشون هیچ چیز اصلاح نمی شه و ایشون رو بی شرمتر جلوه می ده.
بهتره اگر قصد زندگی با ایشون رو دارید به یک شیوه درست دست بزنید. شیوه ای که در عین حال که شان شما رو حفظ می کنه ایشون رو در روبروی شما قرار نده.
متقابلا کم مردی می تونه طاقت بیاره که همسرش از اینکه خونه مال اونه مرتب صحبت کنه.شما هم به شیوه خودتون اون رو تحقیر می کنید. حتما که نباید به صورت کتک زدن باشه تحقیر که!!
. دیدگاههایی که الان شما دو نفر در مورد زندگی مشترک دارید اگر ادامه پیدا کنه حتی اگر کتکی هم در کار نباشه زندگی مشترک آینده شما به پشیزی نخواهد ارزید.