RE: سقط جنین:آری یا خیرکمکم کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط نازگل
فقط میترسم بعدا از اینکه سقط نکردم پشیمون بشم.
خانمی فرزند هدیه ای از طرف خداست شما از گرفتن هدیه پشیمون میشی؟
من گاهی میگم کاش خواهر و برادر بیشتری داشتم که حالا که بزرگ شدم به درد هم بخوریم خدا هر کس خواهر و برادر داره بهش ببخشه و همینطور فرزندان رو به پدر و مادرها هاشون:72:
مطمئن باش وقتی به دنیا بیاد از اولی عزیزتر میشه. مواظب خودت و نی نی باش:72:
سلام نازگل عزیز
دلم می خواد به همه اونایی که مصرانه بهت می گن بچه<البته هنوز نمی شه بش بچه گفت>رو نگه داری بعضی چیزا رو یادآوری کنم.
چطور با اطمینان می گین نگهش دار گناه داره حرامه نعمته.وهزاران دلیل دیگه.؟
شما از شرایط زندگی نلزگل عزیز که خبر ندارین !آیا شرایط مالیش در حدی هست که ادارهشون کنه تا حدی که در آینده بتونه نیازهاشونو در حد معمولی بچه های نسل جدید تامین کنه؟؟
آیا شرایط جسمی و روحی نازگل و شوهرش برای اینکه بتونن یه محیط سالم و مناسب رشد یه کودک بی گناهو تامین کنن مناسب هست؟؟؟؟
آیا نازگل نیازی به رسیدگی به روح و جسم خودش و شکوفایی متل ادامه تحصیل و سر کار رفتن نداره؟؟؟؟
آیا روابط این زن و شوهر مناسب تولد کودکی دیگه هست؟؟؟؟
آیا نازگل عزیز کسی رو داره که ازش حمایت کنه و تو نگهداری دو تا بچه خردسال و شب نخوابیها کمکش کنه؟؟؟؟؟
اینا رو مد نظر دارین یا نه ؟؟؟اصلا خودتون تا حالایه بچه بزرگ کردین؟؟؟؟تا حالا شده که بخاطر اینکه ندارین بچتونو یه مدرسه یا دانشگاه خاص بذارین شرمنده شده باشین؟؟؟؟
تا حالا شده از اینکه کودک بی گناهتون مدام مجبوره دعواهای شما و همسرتا ن و مشکلات شما رو شاهد باشه آرزو میکردین که ایکاش خدا شما رو مسول بدبختی یکی دیگه نمیکرد؟؟؟
اگه اون کودک مجبور به تحمل این شرایط باشه اونوقت بازم میگیم فرزند یه هدیه ست؟؟؟؟؟؟
خواهشا یه کم فکر کنین بعد نظر بدین هیچ چیزی به این راحتی نیست.
نازگل عزیز شما شرایط خودت رو از هر کسی بهنر می دونی ولی وقتی شوهرت ازت می پرسه می خوای چکار کنی معنیش اینه که زیاد موافق نگهداریش نیست حالا به هر دلیلی و شما داری به ایشان تحمیل می کنی که بپذیرد...
به فکر خودت هم باش و اصلا نگران نباش که بعدا بار بچه دار نمیشی من نمونه های زیادی دیدم اینکارو کردن و الانم بچه دارن بچه هاشونم کاملا سالمن..من نمی گم اینکارو بکن یا نکن فقط می گم شرایطت رو بسنج و بدون که هر کاری یه وقت مناسب خودشو نیاز داره.
f-zعزیز
من فوق لیسانس هستم.اما به دلیل اینکه بچه ام کوچک بود هنوز سر کار نرفتم.با وجود این شرایط و بچه دیگر دیگه فکر نمی کنم بتونم سر کار برم و درسم رو ادامه بدم.
در شهری که زندگی می کنیم غریبیم و کسی نیست که در نگهداری بجه کمکم کنه.ار گناه سقط جنین می ترسم و اینکه خدا به خاطر این کار بعدا تنبیهم کنه وگر نه منم می دونم شرایطم برای یه بچه دیگه مساعد نیست.این اتفاق نباید می افتاد.حالا افتاده و شاید خیر و صلاحی در ان هست.برام خیلی دعا کنید
چه تفکرات جالبی ؟! شما در مقابل آینده بچه ای که به دنیا می آورید مسئول هستید . خیر و صلاح یعنی چه ؟!
نازگل عزیز
با وجود اینکه اگر جای شما بودم یک لحظه هم در اینکه دوست نداشتم کودک بی گناهی را با این شرایط بپذیرم تردید نداشتم اما برایت آرزوی تندرستی و موفقیت دارم امیدوارم سال جدید سالی سرشار از برکت و شادی برای شما و خانواده تان باشد.مواظب خودت باش .
اگر ناخواسته باردار شدیدو شوهرتونراضی نیست، سریعا سقط کنید.
ولی قتل نفس محسوب میشه در اسلام و مبلغ 7 میلیون تومان باید کفاره بدهید.
ولی سکه 2 رو داره.
این ورو نگاه کن:
اگر شوهرتون اقدام به این عمل کنه انسان زنده ای را از بین برده.امکان داره خیرو برکت از زندگیتون بره.
اگر نظر من رو می خواهید بزار بدنیا بیاد.گناه داره.شاید بواسطه این فرزند خوشبختی شما 100 چندان بشه.
یک عروسکه دیگه تو زندگیتون اضافه میشه.
اول هر کاری بسم الله یادتون نره.بسم الله بگید و بزارید بچه قدم مبارکشو توی این دنیا بزاره و از لذت داشتن پدر و مادر و خانواده برخوردار بشه.
خواهش میکنم بچه را در نطفه خفه نکنید.