RE: خیلی زودرنجم چیکار کنم؟
سلام الناز خانوم
امیدوارم حالتون خوب باشه
راستش منم چند وقت پیش از یکی از اعضای تالار این سوالو پرسیدم
که گاهی وقتا خیلی خوشحال بودم (پر انرژی) و بیشتر وقتا هم ناراحت بودم(من تو این مدت که گاهی شاد بودم و بیشتر وقتا ناراحت دوستمو از دست داده بودم)
ایشون گفتن که شما اون زمونی که خوشحالید ببیند شب قبلش یا یک روز یا 1 ساعت قبل از خوشحالیتون چیکار کردین( مثلا با خدا راز و نیاز کردی و..) که انقد خوشحالین آن کار را انجام دهید
موفق باشی
یا حق
چند وقته اینطوری شدین؟
راستی الناز جون برا شما اتفاق نارحت کننده ای(خدای نکرده) نیفتاده
با سلام الناز جان
خوشامد میگم.من ایمان هستم.حرفهای برادرا و خواهرا بسیار زیباست.من فکر میکنم به اقتضای سن شماست که اینگونه عصبانی میشید.
بعد اینکه به خودتون تلقین نکیند که من اینجور من اونجور.اگر تلقین کنی متاسفانه مشکلاتت بیشتر میشه.سعی کن نسبت به مسائلی که عصبانیت میکنه بی اهیمت باشی.
من هم یکجورایی مثل شما بودم.دست میشه.درهر برحه زمانی ما مشکلاتی داریم.من 2 سال پیش به دادشم میخندیم که چرا میگه باید ازدواج کنم.2 سال پیش من مبتلا نشده بودم ولی الان به اقتضای سنم و شرایطم نیاز
به همسر در زندگیم ضروری شده.
در هر مقطع سنی مشکلاتی به سراغ انسان میاد و مشکلاتی ازش دفع میشه.
قوی باش دختر جان.سعی کن موسیقی های آرامش بخش گوش بدی.تسکین دهندست.
موفق باشي
نقاب متوجه نشدم شیدایی چه ربطی به مشکل من میتونه داشته باشه؟اره پرنده جان بعد از اون اتفاق که البته از نظر خیلیا زیادم ناراحت کننده نبود حدود 5سال پیش اینطوری شدم البته مساله رفع شد این استارتش بود سال قبل هم باز موضوعی واسم پیش اومد که بازم از نظر خیلیا موضوعی نبود البته اونم رفع شد اما رفتار من شدت گرفت
الناز جان خواهر 17 ساله من.من از شما در حضور همه معذرت میخام.
همه شما رو قلبا دوست دارم.بدل نگیر خواهر گلم.ای کاش من یک خواهر 17 ساله داشتم.اون موقع تنها نبودم و غمی تو زندگیم نداشتم
دوستتون دارم.همه شماها رو.
اول و آخر یار.
بازم میگم نیازی به عذر خواهی مجدد نبود اصلا موضوعی نبود که شما بخای بابتش معذرت بخای..شما سخت نگیر