سلام دوست عزيز
به نظر ميرسه كه حساسيت شما چندان براساس شواهد منطقي اي نيست كه بشه جدي گرفت
دوست خوبم بهتره كه حساسيت نشون ندي و تنها به رابطه عاطفي بهتر و زندگي خوشايند در كنار همسرتون بينديشيد
موفق و پيروز باشيد
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوست عزيز
به نظر ميرسه كه حساسيت شما چندان براساس شواهد منطقي اي نيست كه بشه جدي گرفت
دوست خوبم بهتره كه حساسيت نشون ندي و تنها به رابطه عاطفي بهتر و زندگي خوشايند در كنار همسرتون بينديشيد
موفق و پيروز باشيد
خواهر گلم اين خيلي خوبه كه بهش اطمينان داريد وليكن بگذاريد رو راست بگم به قول قديمي ها نبايد ديو خفته را بيدار كرد اگر شما توي ذهنتون فكر كنيد كه ممكنه شوهرتون از خواهر شما خوشش بياد مطمئن باشيد در عمل و رفتارتون اين را نشان مي ديد و بالاخره اونها رو به اين عمل بيدار مي كنيد و اين عمل مي تونه از جانب آگاهي دادن خود شما صورت بگيره در حالي كه ممكنه الان ايشون به خواهر شما به ديد خواهر خودش نگاه مي كنه و صد البته كه خواهر زنها عزيز هستند و اين نبايد باعث بشه كه شما بخاطر (ببخشيد اينو مي گم ) حس حسادتي كه در وجود همه ما هست فكر اشتباهي بكنيد چه در مورد خواهرتون و چه در مورد شوهرتون پس سعي كنيد اگر اطمينان به چيزي نداريد ذهن خودتون را هم مسموم نكنيد چون شك و ترديد دل آدم را سياه مي كنه و خوب باعث مي شه كه زيادي از حد احساس نگراني كنيد و اگر هم موردي را مي بينيد و فكر مي كنيد ممكنه كه اين احساس در خواهر شما بوجود بياد خوب بايد عاقلانه رفتار كنيد و در اين صورت اگر رابطه اونها با هم كمتر باشه به نظر بهتر مي آيد
سلام
نمیشه ضریب هر احتمالی را صفر دانست .
احتیاط کار عاقلانه ای است و اطمینان بی چون و چرا مساوی خوشبختی نیست.
من که اینطور فکر می کنم
و البته فکر میکنم خوشبختی یک زن متاهل در روابطش با همسر محصول سیاست( منطقی نه موزیانه) بجا و درست اوست.
ولی اجرا این سیاست باز نیاز به سیاست بخصوصی دارد که امیدوارم شما با حفظ روابط خوبتان با هر دوی آنان این احتمال -که از آن یاد کردید - کاملا از بین ببرید .