RE: عضویت در تالار چه سود یا ضرری برای شما داشته (تاثیر تالار بر شما؟
سلام بر دوستان عزیز....
تا حال با خود فکر کرده اید بهترین و ناب ترین به قول جوانان امروزی(الته منم جونم ها:D ) توپ و باحال ترین بندگان خدا هستید....راست می گویید فکر لازم ندارد!!! :104::104::104:
ابتدا باید بگویم فعلا سرگرم مشکلاتی(درس.دانشگاه..عدم تمرکز لازم) هستم که توان پاسخگویی و حضور بیشتر را از بنده گرفته و شاید تاپیک های بی شماری وجود دارند که هنوز پاسخشان را نداده ام..از همین جا در حاشیه از تمام عزیزان پوزش می خواهم:203: در اولین فرصت مراجعه خواهم کرد
ولی دلم نیامد در این تاپیک قدیمی اما نو رس پاسخی نداده باشم.
عضویت>> یعنی شروع
شروع یعنی>>نو شدن
نو شدن>> آغاز زیبا شدن است
با عضویت در این تالار ""زیبایی"" را آموختم و با توان خود آن را به دیگران منتقل نمودم.
می دانستید در روی این کره خاکی فردی وجود ندارد که ما بر او برچسب زشت بودن را زنیم.
هیچ کس نمی تواند ثابت کند فردی نازیباست....
تمام افراد این کره خاکی ""زیبا"" هستند....اما حیف..و حیف... که زیبایی را برایمان تعریف کرده اند.
از زیبایی "بتی" ساخته اند..هرکس در محور آن بت بود زیباست... الگوی زیبایی ما هنرپیشه ها و افرادی هستند که تنها رسانه عمومی و جامعه بخاطر منفعت مالی آنها را با لقب "زیبا" و "خوب" معرفی می نماید.
قضاوت کن>> تو اگر در دو موقعیت زیر قرار یابی چه می کنی؟؟
1> جوانی می بینی که ظاهر خوبی ندارد و به اصطلاح و باور نادرست ما... زشت است و در عین حال معتاد ..این جوان در گوشه ای از خیابان افتاده است چه عکس العملی نشان می دهی و چه خواهی گفت؟؟
2>همان جوان بالایی را تصور که معتاد است ولی بازهم با ملاک های نادرست ما ... بسیار زیبا بوده و ظاهری خوبی دارد ...حال چه عکس العملی از خود نشان خواهی داد.
بگذار تجربه ام را بگوییم>> در اکثر موارد افراد جامعه ما در مورد جوان شماره ""1"" این گونه خواهند گفت که>>> :: عجب جوانانی پیدا می شوند...زود باش پاشو خودتو جمع کن .. معتاد مفنکی...خجالت نمی کشی..انگل
اما در مورد جوان شماره ""2"" اینگونه می گویند>> حیونی...ببین این مواد فروشای نامرد چه بلایی سر این جوان پاک و زیبا آورده اند...انشالله خوب می شوی
......................................
دوستان آموختم ....دچار خطا شناختی نشوم>> اگر فردی زیباست این زیبایی ظاهری را به تمام ابعاد و ویژگی های او نسبت ندهم...(تعمیم ندهم)
""انسان بودن"" را آموختم..... آموختم انسان یعنی من و تو...هیچ تفاوتی میان من و تو نیست جزء یک اختلاف...اختلافی که ما را در دو گروه مجزا قرار می دهد....بیاندیش ""صبر"" تو بیشتر است یا من؟!
با سپاس از شما اعضا دلسوز:72::73:
...............
از اظهار لطف موعود گرامی هم سپاسگزارم
سلام:72::
عجب تاپیک قدیمی زیبایی ....
من اگر بخواهم از آموخته هایم بگویم باید طومار طومار بنویسم..هیچ زمان به جرات می گم هیچ زمان این همه شناخت نداشتم...
به واقع می گم که عضویت در تالار همدردی برای من که هیچ چیز از روابط فی ما بین انسان ها نمی دانستم دریچه زیبایی بود به سوی بی کران هستی....
به واقع انقدر در لحظه لحظه زندگیم اثر داشت و کم کم مرا آبدیده کرد که گاهی به روزهای قدیم که می نگرم می بینم چقدر ساده می گذشتم و چه ساده گمان می کردم چقدر می دانم...
تمام صحبت ها را دوستان گفته اند و بسیار زیبا بیان کردند ..من هم همان نتایج را گرفتم ولی در یک کلام مهمترین سود این تالار برای من :
تلاش برای شناخت خویشتن بود...
به واقع چیزهایی از خودم چه خوب چه بد در این مدت فهمیدم که امکان نداشت بتونم در دنیای واقعی اطرافم پیدا کنم...این شناخت از خود به واقع مسیر زندگی من را تغییر داد و با وجودیکه هنوز در نیمه راه هستم ولی انقدر اموختم که در 7 سال پزشکی نیاموختم!!!
برای من شناخت خودم در کنار سایر موارد ذکر شده موهبت بزرگی بود....
و امروز لبخند ی بر لبان جوانم نقش بسته که دوستان این تالار در ماندگاری اش بیشترین نقش را داشته اند...
دوستتان دارم...:72:
سارا:16:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط fereshth
.......
....................
............................................
اما متاسفانه ضرر هم داشت
معتاد شدم
به اينترنت معتاد بودم چندوقت ترك كرده بودم تا اينكه همدردي دوباره من رو معتاد كرد
سلام عزیزان
fereshth به نکته بسیار مهمی اشاره کرد.
عادت و اعتیاد به هر چیزی زیان آوره، حتی اعتیاد به تالار همدردی
این مشکل در مورد بعضی از افراد پرکار تالار می تونه به عنوان یک ضعف عمده محسوب شود.
باید هر فردی طبق برنامه به کارهایش از جمله تالار برسه....، و طبق آن اقدام کند. نه به صورت وسوسه اعتیاد گونه سایر عرصه های زندگیش کم رونق شود و تالار جایگزین شود.
نباید تالار جایگزین سایر اشتغالات ضروری ما شود. نباید نقش مسکن و آرام بخش ایفاء کند
تالار همدردی برای ماهی گرفتن و رفتن است. و اگر برگشتی هست یا می خواهی باز هم ماهی بگیری ، یا ماهی گرفتن به کسی یاد دهی یا ماهی به کسی بدهی.
همه مقالات و مطالب در مورد اعتیاد به مواد در مورد اعتیاد های اینترنتی، اعتیادهای جنسی و سایر اعتیادها صادق هست.
حتی از اعتیاد کمتر، یعنی وابستگی هم مضر هست.
لطفا دقت فرمایید.
واقعا مطلب مهمی هست.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط نقاب
عضویت>> یعنی شروع
شروع یعنی>>نو شدن
نو شدن>> آغاز زیبا شدن است
با عضویت در این تالار
""زیبایی"" را آموختم و با توان خود آن را به دیگران منتقل نمودم.
می دانستید در روی این کره خاکی فردی وجود ندارد که ما بر او برچسب زشت بودن را زنیم.
هیچ کس نمی تواند ثابت کند فردی نازیباست....
تمام افراد این کره خاکی ""زیبا"" هستند....اما حیف..و حیف... که زیبایی را برایمان تعریف کرده اند.
با سلام
آفرين بر نقاب عزيز و اين طرز فكر زيبايش:104:
در تأييد حرفهاي اين جوان خوبمان مطلبي رو قرار مي دم كه خوندنش خالي از لطف نيست :
گفت : به پاهايم نگاه كن! ببين چقدر چندش آور است. چشم ها را آزار مي دهم. دنيا را كثيف مي كنم. آدم هايت از من ميترسند. مرا ميكشند براي اينكه زشتم. زشتي جرم من است.
خدا هيچ نگفت .
گفت : اين دنيا فقط مال قشنگ هاست.مال گل ها و پروانه ها‚مال قاصدك ها‚ مال من نيست.
خدا گفت : چرا مال تو هم هست.
دوست داشتن يك گل‚ دوست داشتن يك پروانه يا قاصدك كار چندان سختي نيست. اما دوست داشتن تو كاري دشوار است.
دوست داشتن كاري است آموختني؛ و همه رنج آموختن را نمي برند.
ببخش كسي را كه تو را دوست ندارد.زيرا كه هنوز مؤمن نيست. زيرا كه هنوز دوست داشتن را نياموخته. او ابتداي راه است.
مؤمن دوست دارد. همه را دوست دارد.زيرا همه از من است. و من زيبايم. من زيبائيم‚ چشم هاي مؤمن جز زيبا نميبينند. زشتي در چشم هاست. در اين دايره هرچه كه هست‚نيكوست. آن كه بين آفريده هاي من خط كشيد‚ شيطان بود. شيطان مسئول فاصله هاست.
حالا قشنگ كوچكم! نزديكتر بيا و غمگين نباش.
قشنگ كوچك حرفي نزد و ديگر هيچگاه نينديشيد كه نازيباست..!
سلام:72:
اینجا فضایی است مجازی که به هر کسی فرصتی می دهد تا از اصل خویش دور شود ، خیلی ها در اینجا آن چیزی را ارائه می دهند که دوست دارد باشند نه آن چیزی که هستند .
اما همین افراد در همین محیط اگر در شرایطی خاص قرار گیرند ، گاهی شخصیت اصلی خود را نشان می دهند .
اما گاهی چنان از اصل خویش دور می شوند که شناخت خیلی سخت می شود .
نمی گویم که همه این گونه اند اما به راستی نمی شود بر شناختی که به دست آورده ای مطمئن باشی . تمام این ها را از همین تالار یاد گرفته ام .
در این تالار آدم هایی دیدم که چنان صاف و ساده دل هستند ، که به راستی هیچ زاویه ی پنهانی ندارند و درست است که در فضایی مجازی هستند اما در همین فضا هم ساده دلی و پاکی خود را به نمایش می گذارند .
* می دانستم که انسان ها پیچیده اند ، جلوه های آن را در همین تالار هم دیدم .
* اما به راستی مکان خوبی است ، برای رسیدن به شناختی از انسان ها در مشکلاتشان .
در این تالار فهمیدم که زندگی چه مشکلاتی می تواند داشته باشد ، و گاه هر کدام از ما چنان به مشکل کوچکی که در زندگی خود داریم ، تمرکز کرده ایم ، غافلیم که مشکل ما مشکل نیست و وضع می توانست از این هم بدتر باشد .
* از این تالار آموخته ام که نا امیدی و یأس در زندگی جایی ندارد ، بلکه همیشه راه های نرفته ای وجود دارند .
هنگامی که دری از خوشبختی به روی ما بسته می شود، در دیگری باز می شود ولی ما اغلب چنان به در بسته چشم میدوزیم که درهای باز را نمی بینیم!
* از این تالار همدلی را آموخته ام . دیدم چگونه کسی که در زندگی خود مشکل دارد ، به همدلی با دیگران می پردازد .
* از این تالار آموخته ام که ما انسان ها هر چقدر هم که بخواهیم نمی توانیم نسبت به یکدیگر بی تفاوت باشیم .
به راستی آموخته ام که :
بني آدم اعضاي يک پیکرند
كه در آفرينش ز يک گوهرند
چو عضوی به درد آورد روزگار
دگر عضو ها را نماند قرار
*** مهم تر از همه از این تالار آموخته ام که مشکلات جلوه های زیبایی از زندگی هستند که به ما درس ها و مهارت های بزرگی می آموزند .
بزرگترین درس این تالار برای همه ما : بهترین راه این است ، بیایید با خودمان رو راست باشیم .
من صبر را اموختم.
جایی برای رشد کردن ،جایی برای اندیشید،جایی برای یافتن دلهایی که از تو دردمند تر هستند و تو از بیان مشکلت شرمنده میشوی. از ان شرمنده تر دقتی میشوی که دردمندان درد تو را احترام میگذارند و با اینکه زخم خوردنده اند در پی مرحم درمان تو هستند.
من اموختم اشتیاق من برای یافتن راه درست زندگی توسط خداند اجابت شد و این فرصت را در اختیارم گذاشت.
مهرتهایی را که نیاموخته بودم و یا به راستی ملکه ذهنم شده بود را توانستم پیدا کنم.
من از عضویت در این تالار به خود میبالم......
این روزها از تالار همدردی آموختم
که وقتی هدفی را دنبال می کنی که درست طراحی شده ، در تداومش راسخ باش حتی اگر باد مخالف بوزد وقتی به
هدف رسیدی لذت وصول خواهد گفت :
راهت درست بود
آری پس مهم اینه که درست فکر کنی ، درست انتخاب کنی ، و درست تصمیم بگیری ، بعد از آن تزلزل ممنوع
از روزی که پا به تالار همدردی گذاشتم
- فهمیدم که چقدر نمی دانم و چقدر نیازمند آموختن هستم .
- فهمیدم آنچه ادعای دانستنش را دارم !!!!! تنها ادعایی ساده و پیش پا افتاده است .
-فهمیدم که برای درک بهتر باید بخوانم و بخوانم و بخوانم و بنویسم و بنویسم و شاگردی کنم و شاگردی کنم .
- فهمیدم منطق مطلقی بر هیچ رویدادی وجود ندارد .
- فهمیدم درست و نادرست بودن ( رتبه دهی ) را ذهن ها تعیین می کند در حالی که معنای مطلقی برای هیچ درست و غلطی وجود ندارد و شرایط زمانی و مکانی تعیین کننده این واژه ها و برداشتها هستند .
- فهمیدم هر انسانی استادی است برای اینکه مطلبی را به ما بیاموزد و ما نیز استادان کوچکی هستیم برای اینکه تلنگری به دیگران بزنیم و...
و فهمیدم قضاوت احساسات و اعمال و رفتار دیگران کاری بس حقیر است
و فهمیدم که نیاز دارم که منطق آفرینش انسان را درک کنم و.......
فهمیدم با به به هیچ انسانی بزرگ نمی شویم و با اه اه هم کوچک نمی شویم
فهمیدم یکی از راه های تعامل سازنده میان انسانها ، راه فروتنی و تواضع و ادب و احترام به آنها و حریم های خصوصی انهاست .
فهمیدم تعبیر عشق و عاشقی آن نیست که رونویسی کنیم از روی دست هم .
فهمیدم ..........
شاید همه ی استارت ها از همین تالار خورد و راه آموختن و تغییر کردن بی هراس و واهمه از قضاوت شدن همچنان ادامه دارد تا با خود حقیقی خود مواجه شوم و ...........
من از وقتي كه اينجا عضو شدم فهميدم هميشه بايد دو دستي بچسبي به اعتقادات و ارزش هايي كه برات قابل احترام هستن چون هميشه عده اي هستن كه به خيال اصلاح تو ميخوان تمام فرهنگ و ارزش و اعتقاداتت رو زير سوال ببرن...
فهميدم هميشه ادمها به همين خوبي كه ظاهرشون نشون ميده نيستن...گاهي افرادي در ظاهر و در معرض عموم چنان جا نماز اب ميكشن كه اگه كسي از نظرات ارزشمندشون(!!!)در خفا اگاه بشه ديگه هيچ وقت جواب سلام اين حضرات ايات رو هم نميده!!
فهميدم كه نبايد حرف و برداشت و تفسير كسي رو راجع به دين و ايمان بپذيرم و فقط خودم با خداي خودم تنها باشم نه واسطه اي نه قانوني نه عرفي و نه...
فهميدم كه چه سياهي هايي اطرافم هست و من چه قدر ناسپاس نعمتهاي خدا بودم به خاطر اين همه سفيدي...دروغ خيانت دعوا كتك زدن ...همه اينها مسائلي هستن كه هيچ وقت جز توي تالار باهاشون برخورد نداشتم!!
خدايا خودت همه مارو به راه راست هدايت كن...علي الخصوص خواص ما را...
دیشب داشتم فکر می کردم که به راستی آشنایی من با همدردی چه نعمتی بوده ، بخصوص در بعد آموخته ها ، همدردی برای من فرصت آموختن :303: و به کار بستن را فراهم کرد ، تا هم آموخته های قبلی را به کار ببندم هم جدید بیاموزم و به کار ببندم .
در بعد تخصصی کار مشاوره که بسیار به من کمک کرده . ، بخصوص تاپیک آفت های احتمالی در کار مشاور که بسیار دوست میدارمش .
.