سيم كارت به اسم نامزدم نيست و به اسم يكي از فاميلاشونه . نمي خوايم واسه اون درد سر بشه.وگرنه شكايت مي كرديم.
نمایش نسخه قابل چاپ
سيم كارت به اسم نامزدم نيست و به اسم يكي از فاميلاشونه . نمي خوايم واسه اون درد سر بشه.وگرنه شكايت مي كرديم.
ماری جون خودتو و زندگیت و داغون نکن
عزیزم بی خیال باش چون تو با همسرت دوست بودی یه کم بدبین شدی به نامزدت عزیزم این که کشکلی نیست . چرا همه ی مسائل زندگیت را به خانوادت میگی؟خودت ونامزدت باید مشکلتون وحل کنید.
عزیزم محبتتو به همسرت بیشتر کندر ضمن اینم بدون که مردها از اینکه فکر همسرشونو به خودشون مشغول کنن لذت میبرند.
یه چیزه دیگه اون مزاحمم میدونه که شما و زندگیتونو تحت شعاع قرار داده که یه سره زنگ میزنه.
از زندگیت لذت ببر
دوست خوبم به نظر من شما باید یه کم با درایت بیشتری عمل کنی:
1. از این به بعد هرگز، هرگز در مورد اتفاقات جریان های زندگیتون ( اینکه اتفاق ساده ای هست، حتی توی اتفاق های بزرگ) به پدر و مادرت اطلاع نده و نذار که اونها هر چقدر که با نامزدت صمیمی باشند، با خبر بشن، چون این میتونه بعدها روی رابطه تون تاثیر بگذاره،
و مهمتر از اون رابطه ی همسرت با پدر و مادرت مبنی بر دخالت و دیدگاه پدر و مادرت نسبت به نامزدت مبنی بر شک و بدبینی
2. تو باید اعتماد به نفس خودت رو بالا ببری و اون قدر از محبت همسرت نسبت به خودت مطمئن باشی که هیچ وقت حرف همچین چیزهایی رو نزنی چه برسه به اینکه با نامزدت سر این موضوع ها بحث و دعوا کنی!
3. حتما حتما تا اون جایی که نسبت به همسرت محبت در دل داری به ایشون اظهار عشق و گذشت و محبت رو داشته باش و فکرت رو روی رابطه خودت و همسرت معطوف کن و روشهای زیاد شدن عشق و محبت و تکنیک های شاد زیستن به جای اینکه تمرکزت رو روی رفتارهای خیانت کارانه معطوف کنی؟
4. به همسرت با قلب و احساست بفهمون که بهش اعتماد داری و به اون به چشم یه تکیه گاه محکم و مرد پاک نگاه می کنی!
5. دیگه حتی اگه گوشی همسرت زنگ خورد و اون مزاحم ها بودن حساسیت نشون نده و بهش بگو: ولش کن! (خیلی ریلکس و راحت) بعد به خنده بگو : اصلا دیگه برام مهم نیست که اینها کین و چه کار هستند، برام مهم این بود که تو بهم ثابت کنی که چقدر آدم پاک و با محبتی هستی که این کار رو در طول این مدت انجام دادی و من از این بابت هم خوشحالم و هم ازت خیلی خیلی ممنون! و بعدش با حالت خیلی قشنگی به همسرت بگو که بخاطر تمام پاکی ها و صداقتت می خوام بهت بگم که چقدر دوستت دارم و اگه توی تمام این مدت یه کم حساسیت نشون دادم بخاطر این بود که تو و وجودت برام ارزش داره و خواهد داشت!
مهمترين مقصود يك مزاحم تلفني، ايجاد جو بدبيني و بدگماني هست كه متاسفانه توي اين كار هم خيلي موفق ميشه. بهترين راه هم همينطور كه دوستان گفتن، بي توجهي به اونه. خوشبختانه شوهرتون هم كه هيچ مخفي كاري در اين زمينه نداشتن و شما با اطمينان خاطر مي تونيد نسبت به اين مساله سرد برخورد كنيد.
اگه براتون ممكنه يه مسافرت كوتاه با همسرتون بريد و البته هيچ موبايلي هم با خودتون نبريد!!!!
ممنون از راهنمايي همگي
ولي اون مزاحم همچنان زنگ مي زنه
الان 4 ماهه اصلا هم نا اميد نمي شه با اينكه نرم افزار هم رو گوشي نصب كردم و همش براش بوق اشغال مي زنه ولي اصلا نا اميد نميشه و روزي 6يا 7 باز زنگ مي زنه !!!
گاهي اعصابم خيلي بهم مي ريزه.ولي به روي نامكزدم نمي ارم.همش فكر مي كنم نكنه كاسه اي زير نيم كاسه باشه
ماریای عزیز
بازم می گم بی اعتنا باش به این موضوع مطمئن باش حل میشه.
عزیزم مطمئن باش اگر ریگی تو کفش شوهرت بود عمرا اگه دختر یا شوهرت میزاشتن تو بفهمی
فقط فکر خودت و زیبایت باش.
اگه نمي تونيد از طريق قانوني شكايت كنيد، چرا خط موبايلتون رو عوض نمي كنيد؟ شماره جديدتون رو هم فقط به كساني بديد كه لازمه.
واي اعصابم خيلي به هم ريخته شده
هر چي سعي ميكنم به اين قضيه اهميت ندم نمي شه
الان دفتر شوهرم بودم(تنها)ديدم به دفترش زنگ مي زنه (همون خط ثابت)گوشي رو بر داشتم جواب نداد كه نداد.
ولي 100 بار ديگه هم زنگ زد .بر نداشتم.دارم ديوونه مي شم.يكي به من بگه چيكار كنم؟؟
سيم كارتو نمي تونيم عوض كنيم شوهرم كارش وسيعه و شمارش بين مشتري هاي خارجي و داخلي پخشه نمي شه عوض كرد.
شكايت هم نمي شه كرد چون سيمكارت به اسم خودش نيست
چيكار كنم؟؟نكنه شوهرم داره بهم خيانت مي كنه
نكنه در گذشته گند هاي بزرگي زده كه حالا اينطوري شده
ترو خدا بگين چيكار كنم.دلم مي خواد سرش داد بزنم.دلم مي خواد بهش بگم برو از پيشم هر وقت تونستي اين مشكلو حل كني و گند هاتو پاك كني بيا پيشم و اگه نتونستي ، هيچوقت پيشم بر نگرد.خيلي دوست دارم اينطوري بهش بگم ولي زندگيم خراب تر مي شه
تروخدا زود جواب بدين.اعصابم داغونه
آخه اين كيه كه منو اذيت مي كنه.انشالله خدا ازش نگذره كه اينهمه منه بي آزار رو اذيت مي كنه
مگه نمی گی شماره همسرت بین مشتری های داخلی و خارجی پخشه، پس خیلی ها شماره شو دارن، خیلی ها!!
از انزلی هستی، آره؟ اسم همسرت + یه سری اطلاعات مختصر (مثلا آدرس منزل مادرش) رو به من بده 2 هفته بعد شماره همراه، آدرس و شماره دفترش ، نوع معاملاتی که انجام می ده، و مارک گوشیش رو تحویلت می دم!!
دختر جون الان قرن چندمه به نظرت؟
بدست آوردن اینا خیلی راحته، خیلی! من فقط 1 دوست ساکن انزلی دارم، حالا تصور کن پیدا کردن این اطلاعات برای کسیکه ممکنه با همسرت یه معامله ای چیزی انجام داده باشه، یا حتی مثلا همسایه خاله همسرت باشه، چقدر راحته.
ماریا ی عزیز
اگر الان که نامزدین به طور دقیق مشکلتو حل نکنی پس فردا با2 تا بچه می خواهی چی کار کنی؟؟؟؟؟؟؟
عاقلانه فکر کن وجدی تصمیم بگیر.
حتی اگه لازم قهر کن . داد بزن و..............................
موفق باشی