RE: احساس ميكنم ميل جنسي در شوهرم كم شده
قبلا بهش گفتم ، گفتم ميل جنسيت كم شده دليلش چيه؟ جواب قانع كننده اي نداد.يه بار مي گه آخه اين جوري خوب نيست بريم خونه خودمون خوبه رابطمون آزاد تر بشه اينجوري مثل خود ارضايي هست . ولي واسه من قانع كننده نيست چون قبلا همين هم براش خيلي جذاب بود.گاهي ميگه مثل اول اگه نيستم واسه اينه كه اول برام تازگي داشت الان عادي تر شده.گاهي هم شوخي ميكنه مي گه ميل من كم شده وايسا الان بهت نشون مي دم ......
ولي خب اينجوري فكرم آزاد نمي شه . اينو مي دونم كه تو مجردي ميل جنسيش خيلي زياد بوده و به گفته خودش با هيچ زني هم نبوده . خيلي خود ارضايي مي كرده.شايد هر شب.فكرش خيلي به اين چيزا بود.من مي گم پس اون موقع خسته نبود ؟؟؟؟ به نظر خودم منم رفتاري نمي كنم كه سردش كنم.نمي دونم شايد هم نا خواسته اين كارو مي كنم. فقط اينم بگم من زياد بهش مي گم برو حموم و اين چيزا . يعني مي شه به خاطر اين باشه . آخه يه ذره براي حموم رفتن تنبله.البته اينجور نيست كه بگم اول برو حموم بعد بيا پيش من . نه ولي گاهي مي گم كاش يه حموم مي رفتي.و البته بعدش محدودش نمي كنم و بدون حموم هم كارشو مي كنه . فقط بابت تذكر مي گم.
به تجربه و راهنماييتون نياز دارم.
سلام دوست خوبم
به نظر ميرسه اين موضوع خيلي براي شما با اهميت شده و به نظر من اين احساس شما در همسرتون هم تاثير ميذاره
يعني ممكنه همسرتون اينگونه تصور كنند كه شما نميتونيد نقص در رابطه جنسي رو تحمل كنيد و همين موضوع ميتونه باعث كنار كشيدن ايشون از رابطه بشه البته شايد ناخودآگاه
ممكن هم هست ايشون به دليل خود ارضايي دچار مشكل انزال زودرس باشند و اين نيز ميتونه باعث نگراني ايشون براي شروع رابطه بشه
بهترين كار به نظر من اين هست كه شما به همسرتون نشون بديد كه ايشون رو با تمام وجود و با تمام خصوصياتي كه دارند ميپذيريد تا اگر مشكلي هم در اين زمينه دارند با شما مطرح كنند
حتي شما اينگونه به ايشون القا كنيد كه اين كمبود ميل جنسي ايشون براي شما مهم نيست بلكه فقط نشان دهنده توجه شما به ايشون هست
به همسرتون نشون بديد كه رابطه جنسي براي شما اصل نيست تا از نگرانيشون كم بشه
و به اين موضوع هم باور داشته باشيد كه رابطه عاطفي قوي بين شما ميتونه ساير مسايل رو حل كنه و اصل رو تنها رابطه جنسي ندونيد و اينطور برداشت كنيد كه رابطه جنسي كم نشاندهنده رابطه عاطفي ضعيف هست
با همسرتون رابطه عاطفي خوبي برقرار كنيد و پذيرش خودتون رو از همسرتون با تمام خصوصياتش نشون بديد تا ايشون با شما راحت باشند
و اگر مشكلي هم هست بيان كنند و نترسند از اينكه رابطه شما با ايشون خراب ميشه
شاد و موفق باشيد
به نظر من بهتره که در این مورد شما اصرار نکنید، هر از چند گاهی خوبه که این قضیه از طرف شما صورت بگیره اما نه اینکه شما انقدر بخواین خودتون رو نگران این قضیه نشون بدین! بهتره صبر داشته باشید بعضی وقتها واقعا خستگی اجازه هیچ فعالیتی به انسان نمیده. بهتون پیشنهاد می کنم کاری نکنید که تا قبل از ازدواجتون این قضیه براتون عادی و کم رنگ بشه.
شما برای شوهرتون یک قرص کانادائی ویتامین E بگیرید ، هر دو روز بخوره ..چنان میل جنسیش بالا میره ...بعدش هم مکمل HMB و قرص آفرودیت که عطاری ها دارند ...چیزهای دیگه هم هست ...
سلام دوست عزیزم اگه به شوهرت بگی 2تا فایده داره اول اینکه مشکلت برای خودت واضح تر میشه و میفهمی باید چه کار کنی دوم اینکه شوهرت میفهمه تو بهش توجه داری و در رفتار اون دقیق هستی این خیلی برای اون اهمیت داره که تو نسبت به رفتار اون بیتفاوت نباشی و همیشه حواست به اون باشه .
منم خانمم اجازه نمیداد خونه باباش یهوقت کار دست خودش بده.به قول شوهر شما کارامون مثل خودارضایی بود.اولش نمیدونستم برای چیه بعدش چند تا مورد که شنیدم 5 ماه بعد عروسی صاحب بچه شدند کنجکاوی بعضی ها رو بر میانگیخت واقعا هم تو جامعه ما اگه کسی تو دوران نامزدی حامله بشه مورد سرزنش قرار میگیره.من فکر میکنم شوهر شما خیلی عاقلند وعمدا طرف شما نمیان چون میترسن قبل از برنامه ریزی برای عروسی شما بچه دار شید و حول استرس و حرفهای غیر منطقی مردم رو زندگی آینده شما تاثیرات بدی بزاره.به نظر من عجله نکنید در شیشه عسل رو باز نکنید این شیرینی رو بزارید برای روزی که مستقل میشید.
با سلام من همين امروز با سايت شما آشنا شدم و اولين مطلبي كه خواندم مشكل شما بود.من 7 سال است كه ازدواج كرده ام و مشكل بزرگي مثل مشكل شما دارم. نمي خوام شما رو نگران كنم ولي اگه من نخوام شوهرم هيچوقت تمايلي نداره.اينكار باعث شده كه ما خيلي از هم فاصله بگيريم.حتي براي بچه دارشدن مشكل داشتيم چون شوهرم خيلي از روزها حوصله براي اينكار نداره و خسته است.خوشبختانه من بعد از تلاش به روش iui حامله شدم و الانكه دخترم 3 ماهه است ما بيش از 1 سال است كه حتي كنار هم نمي خوابيم.بايد خيلي مواظب باشي كه شوهرت مثل شوهر من نشه.من فكر مي كنم تمايل جنسي در بعضي مردا واقعا ذاتي است و هيچ ربطي به زنها نداره من تمام راهها رو تو اين چند سال امتحان كرده ام ولي نتيجه اي نگرفتم.ميخواستم بگم كه هميشه شاكر باش چون هميشه يك نفر با يك مشكل بزرگتر از مشكل تو تو اين دنيا است.
سلام خواهر من.
باید مطالعاتتو بیشتر کنی.
ببین شوهرت دارویی مصرف نمیکنه که بواسطه اون میل جنسیش کم شده یا نه.
چقدر فشار روی شوهتون هست از قبیل کاری، فکری،اجتماعی ،مالی و از اینجور چیزا.
ببینید از مواد مخدر استفاده نمیکنه؟چون مواد مخدر میل جنسی رو فوق العاده کاهش میده.البته انشالله که نکرده باشه.
چون من میل جنسیم بالا بود از داروهای مخدر و سیگار استفاده می کردم.
بعد اینکه خواهر من همیشه آتیش آدم روزهای اول بلنده.شما نباید سکس یکطرفه داشته باشید.چون از صحبتهای شما بر میاد که اون ارضاء میشه ولی شما نه.
سکس یک عمل دوجانبه است.چون شما راضی نمیشی فکر میکنی که میل جنسی شوهرتون کم شده.
یک مقدار دوری هم بد نیست.
شرمنده من آدم راحتی هستم.اگر جایی پرده عصمت پاره شد من معذرت میخام .
چون در یک رابطه پاک و سالم به این چیزا اعتقادی ندارم.ما باید تمام مشکلاتمون را با هم در میون بگذاریم البته سوء استفاده ممنوع!
سلام دوست عزیز
اینیک امرطبیعی است بین مردان
زیاد سخت نگیر ، منم الان همین طور هستم ، بذار هر موقع که خودش دوست داره شروع کنه
سعی کن بیشتر بهش محبت کنی
واینم بدان که الان دوران عقد هست وخودش نمیخواد که براش عادی بشه این کار
به: احساس ميكنم ميل جنسي در شوهرم كم شده
دوست خوبم آیا شوهرت الانم خود ارضایی نمیکنه شاید این دلیل سردیش باشه البته سعی کن سرزنشش نکنی شما کمی باهاش شوخی کن و بهش توجه کن فکر نمیکنم مشکل حادی باشه خیلی فکرتو ناراحت نکن