-
RE: آیا بختمو بستن؟
سلام دوست عزیزم
به نظر من بستگی به اعتقادات خودتون داره و اگه باور داشته باشید و با این مسائل فکر کنید خدای نکرده به سرتون می یاد.
به خدا کاملا اعتماد کنید و همه چی رو به خوده خدا بسپارید. اونوقت جای هیچ نگرانی نیست. چون بالاتر از قدرت خدا هیچ قدرتی نیست.
خدای مهربون به همراهتون...
-
دوست خوبم سلام
به نظر من هرچيزي كه ما به آن اعتقاد داشته باشيم عملي است مطمئن باش
پس چه بهتر كه به خدا و انبياء و اولياء او اعتقاد داشته باشيم
من هم با نظر قلب سپيد موافقم كه گفتند:
من اگه جای تو بودم این کارهایی که اون سید بهت گفته رو انجام نمی دادم و به جای اون آیت الکرسی دعای جوشن کبیر نادعلی و این گونه اذکار رو می خوندم و از خوندن متن فارسی قرآن و تفسیر قرآن غافل نمیشدم
این راهی که شما می رید به مرداب ختم میشه عاقبت افتادن تو مرداب هم که مشخصه
به نظر منم به مفاتيح رجوع كن و از دعاهاي آن استفاده كن.
و صادقانه از خدا خواسته ات را بگو مگر غير از اين است كه خداوند مي فرمايد:بخوانيد مرا تا اجابت كنم شما را
ضمناً اگر قرار بود يك نفر از سر بيكاري و تفريح، با دعانويسي و ... ديگران را بدبخت كند و خدا هم او را در اين راه ياري كند پس بايد در عدالت خداوند شك كرد.
-
سلام خسته جان/به نظر من بخت کسی را نمیشه با دعا بست/چون مگر غیر این است که دعا به درگاه خداوند است؟/مگر شما بنده خدا نیستی؟چطور ممکن است که بنده ای دعایی بخواند که به ضرر بنده دیگری باشد و خدا اجابتش کند؟
شنیدی که میگویند چاه نکن بهر کسی اول خودت دوم کسی؟/اولا که همچین چیزی صحت نداره بخت کسی را ببندی/به فرض هم کسی دعا بخواند که بخواهد بخت شما بسته شود!انشا الله خودش در چاهش با سر می افتد/خدا هم خدای شماست هم خدای او/مطمئن باش همچین دعایی به درگاهش اجابت نمی شود/نگران نباش/شما هم به نظر من به همچین مکانهایی نرو/چون فضا را طوری درست می کنند که حتی کسی که کاملا بی اعتقاد است و شیادی می داند با ورود به همچون فضای شک میکند!/میتونی از کتاب مفاتیح هم استفاده کنی.
-
من که هیچ اعتقادی به این دعانویس ها ندارم مگه میشه یکی بتونه بخت کسی رو ببنده یا باز کنه؟ بجای رفتن دنبال این کارهای باطل نمازهاتو بخون و از خدایی که اون بالاست بخواه با توسل به خدا همه مشکلات حل میشه این که مثلا این کاغذ را در نهر روان بینداز و هفت بار فوت کن و فلان و بهمان خرافاتی بیش نیست.
انشااله سال جدید بخت تو هم باز میشه عزیزم.زیاد عجله نداشته باش
-
سلام
اگر شماها اعتقاد به قران و خدا داشته باشید این را هم باید قبول کنید زیرا همان دعا نویس از لا به لای قران دعا می نویست چرا هستند کسانیکه بخت دختر یا پسر را می بنددتند و با دعا باز می شود هستند کسانیکه جن دارند با چن ها در ارتباطند چن ها خیلی کارها می تئانند انجام دهند . راستش من این دعا نویس ها را امتحان کردم . من یک مشکل بزرگی داشتم که اگر یک برگه دست یک نفر می افتاد زندگیم بر باد می رفت . رفتم پیش دعا نویس یک برگه ای را به من داد و گفت فردا برو پیش اون قبل از رفتن به من زنگ بزن تا من برات کاری کنم من هم قبل از رفتن به اونجا زنگ زدم به من گفت اون برگه را دستت بگیر و پشت تلفن جند حرف زد من تکرار کردم و رفتم داخل . باور کنید دهانهاشون بسته شده بود هر جی من گفتم قبوی کردند . و دیگه از اون برگه خبری نشد . و یا خیلی چیزهای دیگه که از گذشته ات می گویند .یشنهاد می کنم فال قهوه بگیر اون هم راسته .
-
مسلما هستند کسانی که از این کارهای کثیف می کنند.مثل بیماری است دیگر.اگر یک نفر بیاید ویروس یک بیماری را به شما منتقل کند شما سریع به عدالت خداوند شک می کنید؟یا این که اگر اعتقاد داشته باشید یک «انسان» ویروس را به شما داده است،این یعنی شرک؟
همانطوری که یک بیماری گاهی با توسل به خدا و ائمه از بین می رود دعای بد هم همین طور است.
ولی ولی دوست خوب شما مگر با کسی دشمنی دارید که باهات اینچنین کنند؟
99%این دعا نویس ها کافر هستند.اصلا کراهت دارد شما توی رویشان نگاه کنید.چه برسد به این که بروید از آنها کمک بخواهیدوپولتان را در یک مسیر کثیف به جریان بندازید..قرآن را بخوانید...ببینید در مورد دوری کردن از کافران و معامله با انها چه قدر تاکید شده است.
من شنیدم (حتی در تلوزیون هم با گوش های خودم شنیدم)که افراد بسیار مومن و البته انگشت شماری هستند که این طور دعاها را باطل می کنند.حالا شاید ائمه قم یا نمی دانم.
ولی مطمئنم اون دعا نویس خاص شیاد بوده و وقتی استرس شما رو برای تاخیر در ازدواج دیده خواسته سرکیسه تان کند!
در نهایت اگر اعتقاد به این طور مسائل باعث ترویجشان در جامعه بشود ،من شخصا ترجیح می دهم انکار کنم.
موفق باشید
-
سلام
ممنون از همه شما دوستان عزیز از اینکه راهنماییم کردید یک کم خیالم راحت شد شاید هم به نظر دوست عزیز شادزی توجه کردم وکارهاشو انجام دادم به هر حال از همه شما سپاسگذارم بازهم منتظر نظرات شما عزیزان هستم چون باید کارهایی را که گفته بعد از13فروردین انجام بدم
-
دوستان عزیز یک چیز دیگه باید بگم من تو زندگیم همه چیز را راحت وبدون مشکل بدست اوردم وشکر خدا همه چیز دارم وهمه را باتلاش خودم بدون ناراحتی ودغدغه حتی بدون اینکه فکر قبلی رو موضوع داشته باشم بدست اوردم از خانه گرفته تا ماشین و....ومیدانم اینها همه الطاف خدا است که شامل من شده اما در مورد ازدواج نمیدانم چرا همینکه صحبت ازدواج پیش میاید یا به مرحله تصمیم میرسد موانع زیادی سرراهم سبز میشود یا بدون دلیل یکباره میگویم نه وبعد پشیمان میشوم این مورد اخری که با هزار شرایط پذیرفتم وقرار نامزدی گذاشته شد مشکلات طرف یکی یکی اضافه شده که در قسمت تردید در ازدواج نوشتم درصورتیکه همدیگر را دوست داریم
وبرای همین وقتی این درویش گفت بختتو بستن باورم شد چون واقعا در مورد بدست اوردن هرچیزی که میخواهم مشکلی برام بوجود نمیاید فقط درمورد ازدواج وخواستگاری است که نتونستم کاری کنم
-
راستی این تاپیک رو حتما بخون
نسخه ای برای گشایش بخت
-
جادو هست ، قران هم تائیدش کرده ، والسلام