RE: از کجا می توان احساس واقعی آقایان را به خانمها فهمید؟
از پاسخ تک تک دوسنان بی نهایت ممنونم
ببینید فرض کنید آقا خجالتی ، مغرور، ودارای رفتاری کنترل شده (شاید چون رفتار خانم را کنترل شده می بیند بدین نحو عمل میکند) است . ارتباط کاری این دوهم به نحوی دوطرفه است (جمعی کار نمی کنند)، اما هر چند یک بار هم که به صورت گذری هم دیگر را ببینند هر دو از شدت غرور خودشان را به ندیدن می زنندو به روی خود نمی آورند که شاید طرف مقابل فکری نکند ، و ....
آقا حتی ترجیح می دهند سلام هم نکنند به دلایل بالا ........
خانم هم چندین مرتبه در سلام کردن پیش قدم می شود فقط برای گذاشتن احترام کاری
وقتی با چنین عکس العملی از جانب آقا روبرو می شود او هم دیگر سلام نمی کند و خود را به ندیدن می زند و پیش خود می گوید هر بار که من سلام میکنم خودم را بیشتر جلوی این آقا کوچک میکنم و ....
کسی که تا این حد سرد برخورد می کند ناگهان روز تولد خانم را به صورت غیرحضوری تبریک می گوید !!!!!!!!!!!!!!!!!
در این مواقع رفتار خانمها به چه صورت باید باشد ؟
خودشان را بگیرند و مغرور باشند ،؟یا کمی با لطافت پیش روند؟
بعضی از مردها خیلی پیچیده هستند و از رفتار ظاهری انها نمیشه قلب اونا رو خوند بعضی از مردها یا توی این مسائل خجالتی هستن یا اینکه بخاطر گذشته و تجربه ای که دارن مثل اکثر مردها عمل نمیکنن که همون پیش قدم شدنه .اگه شما برای رابطه پیش قدم بشید یک چیز ممکنه ازارتون بده تا اخر رابطه و اونم یه احساسه که شما انتخاب نشدید انتخاب کردید اگه شجاعتش رو داری این کارو بکن ولی اگه دختر حساسی هستی اصلا پیش قدم نشو
دوستان اصلا بحث پیش قدم شدن و درخواست رابطه ایی به هیچ وجه نیست
تنها سوال این است که در اینگونه موارد احساس واقعی طرف مقابل در اینجا آقایان را از کجا باید تشخیص داد؟
و اینکه آیا مغرورانه باید رفتار کرد یا خیر ؟ برای مثال پیش قدم شدن در سلام و اینجور موارد است و اینکه فردی با این خصوصیات هنگامی که تولد را تبریک می گوید منظورش چیست؟
عزیزم من همین رو گفتم بعضی از اقایون ممکنه خجالتی باشن یا بهخاطر یه تجربه محتاط باشن یا شایدم مغرور نمیشه متوجه شد اگر شما ادم شجاعی هستید برای سلام پیشقدم بشید به بهانه ای باهاش گپ کوتاهی بزنید ولی اگه حساس هستید به روی خودتون نیارید ولی زمانی که تولدتون رو تبریک میگه با روی گشاده تشکر کنید البته من فک یکنم که منظوری داره که تولدتون رو تبریک گفته به هر حال باید اینو در نظر بگیری که بعضی از اقایون بعد از 30سال زندگی تولد خانمشون رو یادشون نیست این موضوع یه کم علاقه رو معلوم میکنه
ببینید من باز هم می گویم از رفتار یک مرد نمی توان به احساس او پی برد....اگر مغرور است دلیلی ندارد که دختری را دوست ندارد و اگر هم مغرور نباشد و خجالتی نباشد و خیلی راحت با جنس مخالف برخورد کند بازهم نمی توان گفت دختر را دوست دارد....
پس تبریک گفتن روز تولد هم می تواند جرقه ایجاد یک رابطه باشد و هم یک حرف معمولی و در حد تبریک.....
در ضمن آقایانی که برخورد راحتی با جنس مخالف ندارند یا زیاد به آنها توجه نمی کنند دلیل مغرور بودن آنان نیست بلکه می تواند دلیل : با حیا بودن و یا هزاران چیز دیگر باشد...
بله مسلما در این مورد حتما تشکر می شود منتها روز تولد را از قبل نمی دانستند به طریقی همان روز متوجه شدند اما چون فوق العاده از ایشون بعید بودو انتطار نمی رفت از دوستان پرسیدم که علتش چیست؟
خانم اگر مطمئن بود این آقا سایر رفتارهایشان بر حسب احترام است نه علاقه با این تبریک ناگهانی سردرگم شده است شاید از هر کس دیگری میشنید تعجب نمی کرد اما از این شخص باعث شد که کمی با تامل برخورد شود
در این مورد هم که گفتم چه کار باید کرد از لحاظ رفتارهای بعدی و احساسی که به وجود می آید بود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط نقاب
ببینید من باز هم می گویم از رفتار یک مرد نمی توان به احساس او پی برد....اگر مغرور است دلیلی ندارد که دختری را دوست ندارد و اگر هم مغرور نباشد و خجالتی نباشد و خیلی راحت با جنس مخالف برخورد کند بازهم نمی توان گفت دختر را دوست دارد....
پس تبریک گفتن روز تولد هم می تواند جرقه ایجاد یک رابطه باشد و هم یک حرف معمولی و در حد تبریک.....
در ضمن آقایانی که برخورد راحتی با جنس مخالف ندارند یا زیاد به آنها توجه نمی کنند دلیل مغرور بودن آنان نیست بلکه می تواند دلیل : با حیا بودن و یا هزاران چیز دیگر باشد...
بله درست میفرمایید صدرصد با حیا بودن از پارامترهای بسیار مهمی است که باعث اینگونه رفتار خواهد شد که من فراموش کردم به آن اشاره کنم اگر ممکن است دلایل دیگر را هم بازگو کنید خیلی کمک می شود
گفتن تبریک را لزوما نمی توان داشتن علاقه فرض کرد و واقعا هم چنین نیست اما با توجه به خصوصیاتی که گفتم چه رفتار خانم چه آقا دلیلی بر تبریک وجود نداشت چون آنقدر با هم در این گونه موارد راحت نیستند و گفتن تبریک بعد از کم محلی قدری جای فکر دارد
آیا نطرم اشتباه است؟
نخیر نظر شما اشتباه نیست اما برداشت شما کمی مبهم است...
یعنی چطور بگوییم بعضی از مردها اصولا موجودات غیرقابل پیش بینی هستند و ممکن هست امروز که به دختر خانوم تبریک گفته فردا اصلا توجهی به او نکند و کلا بی خیال موضوع شود.
من یک راه پیشنهاد می کنم (درسته که هرگز نباید خانوم پیش قدم شود اما در این مورد کمی فرق می کند)...بهتر است آن دختر خانوم قدری از غرور خود کاسته و توجهی به او مبذول دارند. مثلا اول ایشان "سلام" بدهند یا "احوال پرسی" کنند ...قطعا اگر آقا از ایشان خوششان نیاید تمایل چندانی به پاسخ دادن و صمیمی شدن نخواهند داشت.
دوستان ببینید من حس میکنم این آقا به خاطر حیا و خجالتی بودن و کمی غرور هنگام رودرویی با خانم به این شکل رفتار می کنند اما در ارتباطاطی که به شکل حضوری نیست راحتر برخورد می کنند ، موضوع صمیمی شدن نیست چون هم خانم و هم آقا از صمیمی شدن پرهیز می کنند رفتارشان کاملا عادی و در شان همکار است ، حتی خانم اگر کمی نظرشان به ایشان مثبت باشد اگر ببینند که این آقا قصد صمیمی شدن دارند ناراحت می شوند (صمیمی شدن به طور غیر مناسب )
موضوع اصلی که من هنوز جواب نگرفته ام این است
احساس واقعی آقایان چه متبت و چه منفی دارای چه نشانه ها و پارامترهایی است؟
لطفا دوستان با نظراتشان این تاپیک را رونق بخشند
ممنون
عزيز دلم به نظر من اتفاقا آقاي "نقاب" خيلي عالي جواب همين سوال شما رو دادن.....يكم دقيق تر بخونين......رفتاراي انسان ها و ابراز احساساتشون يه فرمول خاص نداره كه ما بگيم اگه فلاني اين كارو كردو طبق اين عمل كرد يعني عاشق و شيفته شده و اگه فلان كارو نكرد يعني بي تفاوته و قصدي نداره....درسته يه سري مسايل وجود داره كه در اكثريت صدق ميكنه و بر طبق اونا ميشه به بعضي چيزا پي برد ولي بازم يه الگوي كلي رو نميشه بيان كرد كه در همه حال جامعيت داشته باشه......ولي ديگه غرور يه انسان و آقا تا چه حد ميتونه باشه كه به يه نفر كه با تمام وجود ميخوادش احساساتشو ابراز نكنه!!!
ولي شما دوست عزيزم صبر كن تا بلاخره خود ايشون بيان جلو و حرف دلشون رو بزنن و البته خيلي هم خودتون رو خشك نشون ندين(به صورت افراطي)كه اگه اون بنده خدا هم يه موقع ميخواست يه چيزي بگه بترسه و دمشو بزاره رو كولشو فرار كنه ........و البته شما هم زياد فكرتون رو درگير اين نكنين كه تو ذهنش چي ميگذره چون اگه شما رو واقعا بخواد مياد ميگه ديگه و اگه هم نميتونه از الآن به خاطر شما غرورشو براي لحظاتي ترك كنه همون بهتر كه اصلا چيزي نگه........