RE: چرا مردا نباید آرایش کنن؟
سلام ایمان جون خسته نباشی سال نو همک بر شما مبارک
بله حق با شماست لطفا دلایل بیشتری بیارید تا من بهتر قانع بشم!!! و برادرانی که اهل آرایش هستن. من شخصا می تونم اثبات کنم اما جدا یا نمی نویسم یا باید کیلومترها بنویسم و حوصلشو ندارم!!! البته یا هم دو سه خط مینویسم که نوشته باشم.
موفق و شاد باشید.
یاعلی:72:
این ریشه در فرهنگ ما دارد. با گفتن گور پدر اسرائیل خود را نمی توانید تخلیه کنید!
خيلي خوبه كه جديداً مردها بيشتر به خودشان ميرسن
به نظر من خيلي خوبه كه مردها هم تا حدي ارايش كنن ولي تا حدي كه زنانه نشه چون ذات آدمي طوريست كه مخالف خودش رو جذب ميكنه اگر مردها هم مثل زنها پنكك و ريمل و رژ و رژگونه و ... بزنند ديگر نميتوان گفت دو جنس مخالف در كره خاكي زندگي ميكند و همه مثل هم ميشن و به قول دوستمون اينقدر زشت ميشن كه نميشه نگاهشون كرد من خودم يكبار مردي رو ديدم كه موهاش رو مش كرده بود من واقعاً چندشم ميشد نگاهش كنم
باسلام
دوست عزيزم كي گفته كه مردا حق آرايش ندارند،مردا هم ميتونند آرايش كنند ولي راحت بگم يك سري موارد رو بايد در نظر بگيرند1-باورهاي آدمهايي كه مرتب با اونها برخورد داري
2-نوع انتخاب مواد آرايشي (بدليل اينكه باعث جلب توجه و تحريك حس حسادت آدمهاي نادان كه اين قضيه رو درك نمي كنند نشود)
به نظر من ظرافت زياد براي يه مرد خوب نيست . تا اونجايي كه من ميدونم اكثر مردم ترجيح ميدن كه يه آقا با ابروهاي درهم و پر و بدون آرايش را ميپسندند .:72:
والا تو این دوره و زمان مردو زن نداره در حال حاضر مردا بیشتر از خانم ها به ظاهر و ارایش میر
سند تا خانم ها پس چرا گفتند مرد تمام زیبایی که به یک انسان
تمام نمی شود پس زیبایی بد نیست ولی برای مردها
در حد مرد بودن و اراستگی و تمیزی و
جلوه توجه نکردن......