-
RE: درد 29 ساله من
سلام دوست عزی
زخوش اومدید:72::43:
به نظر من مشورت کردن با خانم تون خیلی خوبه اصل مشورت خوبه ولی نبایدخانم تون جای شما تصمیم بگیره می شه شما رو راهنمایی کنند و در نهایت با کمک اون راهنمایی ها به هر سختی که باشه تصمیم بگیرید فکر کنم این طوری بوده و شما فکر می کردید خانم تون به جای شما تصمیم گیری می کرده.اصلا هم زن زلیل نیستید . به حرف های بی معنی دیگران توجه نکنید.
هر روز صبح با انرژی مثبت از خواب برخیزید به اون چیزهای خوبی که دارید فکر کنید به توانایی هاتون که خیلی ها آرزوی داشتنش رو دارند.( به کارتون به تحصیلاتتون به همسر خوب و فرزندان عزیزتون و ... )
مراجعه به روانپزشک رو در برنامه همیشگیتون بگذارید
مقالات بخش اعتماد به نفس هم خیلی می تونه بهتون کمک کنه. به شرطی که عمل بشه .
-
RE: درد 29 ساله من
سلام
دوست گرامی مشکل شما ناشی از وسواس فکری است .
وسواس در انتخاب درست... و رنجیدن و ترسیدن از اشتباه... یا به عبارتی جلوگیری از ضرر ...جدا کلافه کننده است!
میشه سوال کنم شما دقیقا در چه مواردی مردد هستید و چه زمانی فکر میکنید باید با کسی مشورت کنید ؟
سعی کنید روی شاد بودنتون بیشتر کار کنید
در امور کوچک اصلا مشورت نکنید. با خودتون تمرین کنید شما پرهستید از توانایی !
البته یادتون باشه که مشورت کار عاقلانه ای است ولی متاسفانه افراط در هر کاری باعث ضرر بیشترمیشود تا منفعت و هر کاری در حد تعادل آن مفید فایده است . شما باید حد و مرز مشورت با دیگران و اعتماد و توکل به خودتون و خودخواهی رو بخوبی تشخیص بدید تا خدای نکرده در ورطه های دیگر دچار افراط نشوید.
باید گاهی هم توان دل به دریا زدن .....و گاهی هم ریسک کردن داشته باشید .
شما سعی خودتون رو در تفکر انجام بدید بقیه را هم به خدا بسپارید
به خودتون اعتماد داشته باشید گذشته ها گذشته انقدر به گذشته و رفتار پدرتون و آنچه در گذشته برای شما ناپسند بوده رجوع نکنید.....الان شما انسان دیگری هستید
......به زمان حال فکر کنید و از گذشته فقط درس بگیرید ....:72:
شما موفق هستید