مدیر همدردی سلام
ممنون بلوم عزیز
چیزی که من رو عذاب می ده اینه که وقتی پیش مشاور رفتم گفت احتکال خوب شدنت کمه و اگر خوب نشی تا اخر عمرت همین طوری هستی منو کلی نا امید کرد
نمایش نسخه قابل چاپ
مدیر همدردی سلام
ممنون بلوم عزیز
چیزی که من رو عذاب می ده اینه که وقتی پیش مشاور رفتم گفت احتکال خوب شدنت کمه و اگر خوب نشی تا اخر عمرت همین طوری هستی منو کلی نا امید کرد
سلام خانومی
عزیزم تغییر دست خودته اگه نخوای عوض بشی تا آخر عمر عوض نمی شی ولی اگه بخوای همیت الانم میتونی این کارو بکنی
زیادی به خودت گیر میدی یکم حساسیت ها رو کم کن هم نسبت به همسرت هم نسبت به خودت
سلام mush_66
2 هفته ای آنچه گفتم عمل كن و صبور باش... و مقاومت نكن...
آن وقت می بینی اگر تغییر سخته ، ولی نتیجه اش انسان را غرق خوشبختی و آرامش می كنه.
منتظرم نتیجه ای كه دیدی برای ما بگویی.
چند روزه پیش توی یه شبکه تلوزیونی برنامه مستندی دیدم که زنی رو نشون می داد که به خاطر علاقش به تنها فرزندش با سرطان سینه مبارزه میکرد و از نظر پزشکان این پیشرفت توجیه علمی نداشت...
وضع تو از سرطان سینه بدتره؟؟؟
نه اصلا".
من مطمئنم هر آدمی توانایی انجام هرکاری رو داره فقط باید بخواد که انجامش بده.
بخواه که عاشق شوهرت باشی اون وقت میتونی،کی از اون بهتر؟
با درود؛
خانم گرامی این را حتماً در نظر بگیرید که آن مشاور محترم نیز انسان است و اشتباه می کند و حرف الکی هم بیشتر این مشاورهای بی تجربه زیاد می زنند،هیچ کاری اگر خود انسان بخواهد برایش ناشدنی نیست و ممکن نیست که حالات بد روانی ما اصلاً خوب نشوند.
آن مشاور محترم اشتباه کرده است و شما باید خودتان به داد خویش رسیده و عشق ورزی را آغاز نمایید.
بدرود./
به نظر من تو میتونی یه حرف خوبو هی تکرار کنی و در درونت بسازی مثلا هی به خودت تلقین کن که دوستش داری بهش علاقه داری اون خیلی خوبه و..........نقل قول:
سارا جون گفته:
به خودت هم چیزی رو هی تکرار نکن چون در درونت میسازیش و برات مخرب میشه
خود به خود میبنی که بهش علاقه مند شدی:43:
امیدوار باش
تو میتونی تلاش کن
اینکه این تاپیکو باز کردی معلومه که میخوای پس قدم اول رو برداشتی