RE: لاغری مغز کودک 15 ماه ام وافسردگی شدیدمن.کمکم کنید و راهنمایی
سلام رز سياه عزيز
همه ما توي دوره اي از زندگيمون دچار بحران ميشيم و توي فشار قرار ميگيريم عزيز دلم تو الان توي همون دوران قرار گرفتي ولي عزمت رو جزم كن و با اميد به خداوند بحران رو به خوبي از سرت رد كن پسر نازنينت به تو احتياج داره پس نبايد در مقابلش كم بياري و نااميد بشي
مطمئن باش روزي ميرسه او از اينكه براي بهبوديش همه تلاش مادرانه ات رو كردي تشكر ميكنه
من هم زماني كه فرزندم 2 ساله ام مريض ميشه عذاب ميكشم و از ريختن داروي تلخ توي دهانش و اينكه با گريه و التماس ميخواد كه اين كار رو نكنم. اما در اون لحظه روي احساس مادريم پا ميذارم و اجازه ميدم تلخي و زجر اون دارو رو بچشه تا بهبودي پيدا كنه و دوباره صداي خنده هاي شيرينش رو بشنوم
ميدونم ايني كه من گفتم در مقابل سختي و زجري كه تو ميكشي هيچي نيست ولي بايد اجازه بدي تا فرزندت تلخي درمان رو بچشه تا به شيريني سلامتي دست پيدا كنه
دختر خوب قدرت داشته باش وقتي زندگي زناشويي رو پذيرفتي يعني اين زندگي رو با همه سختيهاش خواستي با كمك همسرت فرزندتون رو كمك كنين
من مطمئنم كه روزي از سلامتي كودك نازنينت سخن خواهي گفت
به خدا توكل كن و از ائمه كمك بخواه همه ما هم برات دعا ميكنيم
محكم باش عزيز دلم
عزیزم مرسی از محبت و لطفی که به من و سام داشتی .
عزیزم اصلا امواج منفی را از دور و برت دور کن . ترسها را دور بریز . ترس در درون توست . مصیبت یعنی چه ؟! ترس یعنی چه ؟! چرا برای خودت کلمه درست می کنی ؟! چرا می گویی زود شکسته می شوم ؟! بگو : من اصلا شکسته نمی شوم ، من عاشق فرزندم هستم و از اینکه برایش وقت صرف می کنم لذت می برم ، بگو من لذت می برم با فرزندم کار کنم تا دست و پاهایش فعال شوند و حرکت پیدا کند و هر روز که موفقیتی کوچکی در درون او می بینم خوشحال تر از روز قبل می شوم و با شادی در چشمان هم نگاه می کنیم و جشن کوچکی به راه می اندازیم ،یگو : من باید به فرزندم کمک کنم ، بگو : خدایا فرزندم اول تو را دارد و بعد هم من ،بگو : خدایا بردباریم را افزون تر کن، بگو : خدایا من به تو ایمان دارم و از تو صبر بیشتر می خواهم ، بگو خداوندا به من توان بده توانایی های بچه ام را شناسایی کنم و آنها را پرورش دهم و....
مطمئن باش مشکلات یکی یکی حل می شود ، راه های جدیدی برای تلاش و شادی به رویتان گشوده می شود . امتحان کن . موج منفی نده ، خواهش می کنم در حق خودت و فرزند نازنینت که در چنین شرایطی به تو احتیاج دارد ظلم نکن . به خودت فکر کن و هر چقدر خودت را دوست داشتی ، عشق نثار دست و پاهای کوچولوی فرزندت کن .
و بعد به فلسفه نامی که برای خودت انتخاب کرده ای اندیشیده ای ؟! رز سیاه با آن همه زیبایی نادر و کمیاب و گران قیمت است . پس تو هم مادر کمیاب و نادری باش . بزن روی دست همه ی مادرها ، کافی است که به خودت ثابت کنی که می توانی مادر بی نظیری باشی . من مطمئنم که تو می توانی ، کافی است که بخواهی . یا علی ، مادر نمونه و کمیاب و نادر . بسم الله . چه بسا مادران بسیاری که راه تو را رفته اند و فرزندشان دقیقا همین داستانها را داشته است ولی موفق شده اند .
پرنده کوچک خوشبختی و یک فیلم دیگر که اخیرا یک ناتوان جسمی و ذهنی در آن بازی کرده بود ( اسمش را به خاطر نمی آورم ) ولی مادرش برای موفقیت وی همه کار کرده ، مادر این پسر فکر نکرده فرزندش چه توانایی هایی ندارد بلکه کاملا متمرکز توانایی های پسرش شده . عجب ذهنی من دارم ؟! همه چیز از خاطرم رفته . اگر کسی اطلاعات از دسته رفته من را در مورد نام فیلم و این هنرپیشه را بگوید تا این دوستمان یک نگاهی به توانایی های فرزندش بکند بد نیست . فکر می کنم کارگردان رخشان بنی اعتماد است .
سلام بر مامان مهربون و توانا
از ته دل دلم براتون دعا می کنم هر چه زودتر پسر گلتون راه بره و از این غصه رها بشی. توکل به خدا کنید. آدمهای خوب که خدا دوستشون داره مورد امتحانهای سخت تر هستند .امید وار باش و صبر کن. زودتر خبر سلامتی و دویدن پسر گلتونو به ما بدین. منتظریم.
رز سیاه
نی نی کوچولوی توانا و کوشای ما چطور است و با تمرینات چه می کند ؟چه توانایی را در وی شناسایی کردی ؟ چه تصمیمی داری ؟اوضاع و احوال روحی خودت چطور است ؟!
سلام به همتون ازتون بینهایت ممنونم
پسرم هم شکر خدا بهتره با تمریناتی که تو این دو سه ماهه انجام دادیم عضله هاش تا حدودی قویتر شدن
برامون دعا کنید
از اینکه تو سایتی که همه سعی دارن به هم انرزی + بدن حرفای ناامید کننده میزنم متاسفم اما خب آدم بعضی مواقع مجبوره تا یه جوری درد دلهای های پنهانیش رو خالی کنه
آخه هیچ کس تو فامیل حتی مادرم از کاردرمانی و یا حتی مشکل فرزندم خبر ندارن و همین فشار روحی منو بسیار بالا میبره چون همشون ازم میخوان که بچم رو ببرم دکتر غافل از اینکه دکترا تشخیص دادن حالا عاقبت کار بستگی داره به ادامه تمرینات و خدا و خدا وخدا
آنی عزیز پسر من خدا رو شکر خیلی باهوشه منتها به خاطر آتروفی قسمتی از مغزش حرکاتش عقب تر از همسنای خودشه البته حرکات درشت مثل راه رفتن و چار دست و پا و... اما حرکات ظریفش مث استفاده از انگشتاش و ... خیلی عالیه جدیدا هم بخاطر قوی شدن انگشتاش حسابی دستامو چنگ میندازه که درد و سوزشی رو که تو جای چنگ احساس میکنم یکی از شیرین ترین دردهای دنیاست برام دیگه اینکه میتونه برا لحظاتی حالت 4 دست و پا بیاسته ولی هنوز حرکت نمیکنه
راستی از دیروز میتونه تو روروئک حرکت کنه یعنی فقط عقب عقب میره ولی همین هم برا منی که از دیدن بکجا وایسادنش دلم خون بود عالی بود آخه قبلا اصلا نمیتونست وزنش رو روی پاهاش حفظ کنه اما الان تو رو روئک پاهاشو فشار میاره زمین
من هم امیدوارشدم که حالا که حرکت یه بچه 5 6 ماهه رو انجام میده انشا... تا 6 7 ماه آینده بتونه دست به دیوار راه بره
الهی به امید خودت
لحظه سال تحویل برامون دعا کنید
شاید دیگه تا بعد عید نتونم بیام
به دعای همتون محتاجم
پیشاپیش سال نوی همگیتون مبارک
رز عزیزم سلام نمی گم سیاه .
عزیزم با خوندن مشکل فرزندت خیلی نارحت شدم ولی خدا را شکر که راه درمانی هست. عزیزم امیدوار باش و توکل کن به خدا و سعی کن تمریناتی که میدن با دقت اجرا کنی بیشتر کنارش باش. مشکل فرزندت را فراموش نمی کنم و اگر قابل باشم من هم دعا می کنم.
امیدوارم روزی با خبر خوش بیایی و خبر سلامتیپسر نازمون را بدی.
بیب بیب هورا. بیب بیب هورا . چه خوب چقدر توانایی دختر . این عالیه واقعا خوشحالم . و خوشحال تر اینکه تو توانسته ای توانایی های پسرت را ببینی و مطمئن هستم با دقت و ظرافتهای تو توانایی های بیشتری را می توانی در وی ببینی و علاق اش را شناسایی کنی . چه خبر خوبی که دستان و انگشتانش قوی است . من به وجود پسر نازنین تو افتخار میکنم و مطمئنم که از سه سالگی اش می توانی برایش آموزش ساز را زیر نظر یک استاد با تجربه و خوب شروع کنی . شاید یک تنبور نواز فوق العاده را قرار است به جامعه بین المللی هنرمند معرفی کنی . اینطور نیست . تنبور انگشت و دست قوی می خواهد و نواختنش کار هر کسی نیست . دختر من تار می زند و اسم تارش هم باور است و سام هم پیانوو سنتور می زند . شاید قرار است یک گروه سنتی نواز تحویل جامعه هنری بدهیم .زبان انگلیسی را هم می توانی وارد برنامه هایش بکنی . فیلم و کارتون های ساده به زبان انگلیسی را شروع کن . مهم نیست که کارتون را ببیند مهم این است که گوشش عادت به شنیدن و درست شنیدن کند . شروع کن ببینم . سال خوبی را شروع خواهی کرد من مطمئنم . پسر نازنین ات را بوسه باران کن واز طرف من به وی بگو که او پسر توانایی است و من به او و توانایی هایش ایمان دارم .
رز عزيزم خوشحالم و بهت تبريك ميگم
تو هم جزء مادرهاي فداكار و دلسوزي هستي كه براي بهبودي كامل فرزندت تلاش ميكني من به خاطر اين تلاش مادرانه ات بهت تبريك ميگم
اميدوارم سال خوبي داشته باشي و در سال جديد بهبودي كامل فرزندت رو شاهد باشي
انشاءالله
:72:رزعزیز سلام
خیلی خوشحالم که انرژی تازه ای یافتید . نگفتید کوچولوی نازنازیتون دختره یا پسر؟باید بگم اگر کوچولوتون پسر هست نسبت به دختر دیرتر به رشد و تکامل می رسه . پسربرادر من هم با مشکلی مشابه مشکل کوچولوی شما درگیر بود الان که 8 سالشه و هیچ مشکلی نداره . یه کم نسبت به همسن و سال های خودش پایین تره ولی خداروشکرمورد آنچنانی نداره .
فقط باید خیلی براش وقت بزارید و حسابی صبر و حوصله داشته باشید.
سال خوبی رو براتون آرزو دارم :72:
خیلی خوشحال شدم رز عزیز.
امید وارم هرچه زود به زودتر خبر پیشرفتهای عزیز دلت رو بخونیم. توکل به خدا.