خانومه آنی شما سوال رو اشتباه نوشتید! با توجه به سوال جواب اول درسته! واقعا خودتون طراحید و غلط جواب می دید؟ خیییلی بده!
موفق و شاد باشید.
یاعلی:72:
نمایش نسخه قابل چاپ
خانومه آنی شما سوال رو اشتباه نوشتید! با توجه به سوال جواب اول درسته! واقعا خودتون طراحید و غلط جواب می دید؟ خیییلی بده!
موفق و شاد باشید.
واسه اولی هندونه میشه گفت اما با ن شروع میشه؟ نمی دونم! شاید چون ن و ه کنار همن(رو کی بورد یا صفحه کلید) اشتباه کردی!
دومی که بی نهایت جواب میشه براش درآورد که من حوصله ی تفکر رو این سوالای کوچه و بازاریو ندارم!
آخری هم اینه هردوشو می ریزن؟ اینم یهو اومد به ذهنم والا فک نمی کردم!
می دونی اصلا از چیستان و سوال خوشم نمیاد دست خودم نیست اینارم که تاحالا جواب دادم واسه این بود خیلی وقت بود به این چیزا فک نمی کردم!
موفق و شاد باشید.
1- نصف هندوانه
2- حمام
3- چایی را اول دم می کنند وبعد می خورند ولی آش را اول می خورند و بعد دم می کنند !
نه عزیز دل خواهردر معمای اول هم
همان 20 پاسخ دست است .
طراح هم در هیچکدام از معما ها من نبودم .
سلام:72:
آقایی خانمی رو می بوسه،:228: ازش می پرسن ایشون چه نسبتی با شما داره؟:305:
می گه مادر خانوم من و مادر شوهر ایشون، مادر و دختر هستند.
نسبت؟:303:
سلام
همین جا جواب بدیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
[align=justify]فکر می کنم بهتر باشه تا صفحه ی بعدی صبر کنیم، اینطوری جواب ها جلو چشم نیستند.
در ضمن بقیه هم معما می گذارن که این صفحه زودتر تموم شه.
صبا جون من به دوست باهوشی مثل شما افتخار می کنم:228::73: (خودم نتونستم تو 20 دقیقه جواب بدم:302:) ولی گاهی هم شما دل ما رو شاد کن، انشتین تالار. :305:[/align]
waiting...
سارا جان شما لطف داری
ولی من نمیدونم چرا هر وقت صفت باهوش به من نزدیک میشه من اصلا نمیتونم جلو خودم رو بگیرم و از خنده غش نکنم
سارا جان خیلی خندیدم مرسی
حالا بگید به دیگران اعتماد به نفس بده!!:cool:
دختری در مراسم خاکسپاری مادرش، آقایی رو می بینه و خیلی ازش خوشش میاد!:43:
بعد از اون مراسم، دیگه موفق نمی شه اون آقا رو ببینه!:302:
پس از مدتی این دختر، خواهرش رو می کشه!:223:
چرا؟:question:
اون اقا دوست پسر خواهرش بوده
اتاقي داراي سه لامپ مجزا مي باشد كه كليدهاي آن در بيرون اتاق قرار گرفته اند اتاق مذكور تنها داراي يك درب ورودي است . چگونه ميتوان متوجه شد كه هر يك از كليد ها به كدام يك از لامپ هاي اتاق مورد نظر تعلق دارند در صورتي كه اجازه داشته باشيم كه تنها يك باردرب اتاق را باز كنيم و وارد اتا ق شويم و پس از اين يك بار ديگر اجازه ورود به اتاق را نداشته باشيم و درب دوباره قفل شود.؟؟؟؟؟؟؟؟؟