عزیزم روحیه طناز داشته باش و دقیقا چیزی که اذیتت می کند را جوک کن و بخند و دلت برای یک همچین آدمهایی باید بسوزد . گفتم که خیلی گناه دارند .
نمایش نسخه قابل چاپ
عزیزم روحیه طناز داشته باش و دقیقا چیزی که اذیتت می کند را جوک کن و بخند و دلت برای یک همچین آدمهایی باید بسوزد . گفتم که خیلی گناه دارند .
سلام دوستای خوبم جای شما خالی دیشب توی مهمانی خواهرش اومد از وقتی اومد رفت بالای منبر که چنین و چنان مثلا شنیدید فلان قهرمان زورخانه بجنوردی امروز فوت کرده است. یکی پرسید اسمش چی بوده؟گفت نمی دونم.منم تا تونستم ازش فاصله گرفتم اما بالاخره آروم ننشست و چند تا اصل تربیت فرزند برام بیان کرد بعدم به برادرش گیر داد که چرا پولیورت مشکیه؟ مشکی رنگ مرده ای است چرا اینو خریدی؟(حالا جالب اینجاست که خودشم لباسش مشکی بود)در نهایت هم سر سن و سال با من دوباره بحث کرد حرف سن شد:
- گفتم من 20 سال از شما کوچکترم
- نخیر من 10 سال از تو بزرگترم
- آخه من متولد 58 ام شما 38
- نه اصلا یعنی تو 17 ساله شوهر کردی؟
این نمی دونم چه جوری حساب کرد که به این نتیجه رسید که من 17 ساله شوهر کردم یعنی اصلا ربطی به هم نداره.
بعدش خانم های مهمانی پشت سرش گفتند دیوانه است
جالبه نه؟
سلام ویونا جان
خانومی خیلی با مزه تعریف میکنی
عزیزم وقتی می بینی همه به چشم دیوانه بهش نگاه می کنن چرا خودتو اذیت می کنی اگه باهاش بحث کنی توهم میشی مثه اون بی خیال باش هرچی گفت بگو باشه بعد کاره خودتو بکن از قدیم گفتن جولب ابلهان خاموشی است اون بعد از 50 سال عوض نمی شه پس زیاد رو رفتار هاش ریز نشو خودت اذیت میشی
مراقب خودت باش
موفق باشی
سلام بچه ها میخواستم در ادامه یک سوال ازتون بپرسم:
شماها در مورد گروه اتصال که برای درامن بیماری ها است چیزی شنیدید؟آخه خواهرشوهرم جدیدا به اون گروه متصل شده و این روزها همش اطلاعات جدید از خودش بیرون میده که مثلا با اتصال به این گروه میخواهد سردرد 40 ساله اش را درمان کند! منم مخالفتم رو بهش اعلام کردم حالا داره به هر طریقی مارو توجیه میکنه
لطفا اگه اطلاعی دارید بهم بگید
ويوناي عزيز,خيلي برام جالبه كه شما در مورد اين گروه اطلاعي نداريد(دقيقامثل شخص خودم) ولي مخالفت خودتونو هم ابراز كرديد!پس اگر اشتباه نكنم بيشتر موضوع به كل كل با خواهر شوهرتون برميگرده تا بررسي اعتماد به نفس كاذب ايشون.
سربلند باشيد.
ببین عزیزم شماهم اگه این حرفها رو بشنوی ندانسته این گروه را رد میکنی
میگه:یکی از افراد گروه تب خال زده گفته احتمالا در بدن من تومورهای بدخیمی بوده که با عضو شدن و اتصال به گروه بصورت تب خال خودشو بروز داده. یا مثلا 5 دقیقه تنها در مورد اعضای بدنت فکر میکنی اونوقت آن اعضایی که درد دارند دردشون شدید میشه اما بعد خوب میشی! جالب اینجاست که مثلا دیروز میگفت سردردش خوب خوب شده اما دوباره امروز سردرد داشت! شما اگه این توضیحاتو بشنوید تایید میکنید؟
والله چه عرض كنم, فقط به نظرم يك بار كه پوچي حرفاي يه ادم برامون ثابت شد(همين حالت شما),وقت هدر دادن و فكر كردن به اين موضوع منطقي به نظر نميرسه و اتلاف وقت و انرزي با همه,شاد باشيد.
يادم رفت بگم مراقب باش كه اين حساسيتت كه گيريم منطقي هم باشه,ولي چون پاي خانواده شوهرت در ميونه رو رابطه شما دو نفر تاثير نذاره كه به مرور و متاسفانه اجتناب ناپذيره و واقعيتشو بخواي اصلا و ابدا ارزششو نداره,درست ميگم؟بذار با مشنگيش خوش باشه بابا,بيكاري؟
دوستدار شما.
خانم گل عزیزم مرسی از پاسخت اما خوشبختانه باید بگم شوهرم نظرش اینه که خواهرش مشکل داره اون حتی توی مهمانی ها اصلا با خواهرش وارد بحث نمیشه میگه خواهرم کاملا بی منطقه البته شوهرخواهرشم این موضوع را بارها گفته!
خب پس بابايه كف مرتب,پس اينجوري كه موضوع حله و دهن به دهن شدن باهاش واسه خودتم جلوه خوبي نداره,مرحبا به شوهرت,خوش باشيد.