RE: الکي جواب ندين که اصلا خوشم نمياد ها......!!!
میخوای مخ ما رو به کار بندازی ؟!!!
"زنده بودن اولین قدم زندگیه !.....اولین علت بعد از مشیت واراده خداوند برای زندگی کردن ....
زنده یعنی اولین نشان هست شدن ......و زندگی تکرار این هستی است .......
زنده یعنی دانه و زندگی یعنی رشد کردن و بالندگی ...."
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mke
دارمت آرزو! میگم تو کجا بودی با این همه ارسال تاحالا ندیدمت؟ عجیبه! قلب سپیدم دیروز اول بار بود دیدمش!
موفق و شاد باشید.
یاعلی:72:
من ققنوسی هستم که از خاکستر ققنوس وهم بوجود اومده
"زندگي كردن" يعني اينكه آدم بدونه كجاي اين دنياست، چيكار ميكنه و چيكار بايد بكنه و صد البته انجام كاري كه بايد بكنه، يعني آگاهانه زندگي كردن و ندونستن اينا يعني "زنده بودن"
زندگي کردن يعني فعاليت داشتن، يعني چيدن تيکه هاي پازل کنار هم ،يعني ساختن ، تصميم گيري
زنده بودن يعني انفعال ،اينکه تماشاچي باشي ، يعني زمام زندگيتو بدي به کسي ديگه که برات تصميم بگيره ، يعني مسول کرهات نباشي و...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط BABY
زندگي کردن يعني فعاليت داشتن، يعني چيدن تيکه هاي پازل کنار هم ،يعني ساختن ، تصميم گيري
زنده بودن يعني انفعال ،اينکه تماشاچي باشي ، يعني زمام زندگيتو بدي به کسي ديگه که برات تصميم بگيره ، يعني مسول کرهات نباشي و...
:72::104::104:
هر ضعیف و ناچیزی که در میان شما عذاب دیده و نابود گشته است ، نیرومندترین و ایستاده ترین تجربه در زندگی شماست !:72:
RE: تــفــاوت زندگي كردن با زنده بودن چيه؟!!
زندگی کردن یعنی هدف داشتن دویدن تا به هدف رسیدن و شاد بودن از به هدف رسیدن و دوباره هدف داشتن و دوباره دویدن و...و گاه گاهی ایستادن و به عقب نگریستن و عبرت گرفتن ودوباره نیرو گرفتن برای دویدن ....
با عرض سلام و تشكر از دوستاني كه در بحث تاپيك شركت كردن و نظرات خوب و ارزنده اي دادن واقعا معنا و مفاهيم خوبي از زنده بودن و زندگي بيان كردند كه حقيقتا استفاده بردم چون دوستان تعاريف زيادي كردن منم اين تعريف خيلي خلاصه رو كه عقيده و نظر خودم هست ميگم :
زنده بودن = زندگي - عشق
زندگي = زنده بودن + عشق
:104::16::104::16::104::16:
يه كليپ در همين زمينه درست كردم اگه دوستان موافق باشن هر وقت بگن من تو همين تاپيك مي زارمش اما بهتره بازم نظرات دوستان رو بدونيم .:46::43::72:
با درود؛
در این است که با اندیشه و همت خودت زندگی خودت را بسازی و مقلد کارهایی که عرف شمرده می شوند نباشی.بر خودت و توانایی هایت تکیه کنی و خودت را مهم بدانی.از ترس بترسی و جسارت را همواره با خودت داشته باشی،البته جسارتی اندیشه ورز.
به خودت احترام بسیاری بگذاری و در جهان باورهای غیر منطقی و خواب و خیال نباشی.خودت را یک انسان بدانی و دیگران را و به خاطر خودت به دیگران نیز مهر بورزی و در همان حال به دنبال حقت باشی و در جایی که کاری ازت بر نمی آید،رندانه شکیبایی داشته و مترصد فرصتی باشی.
بدرود./