حرف قشنگي زدين اما اگه اين غيرتو بعضي از ما ها از خودمون مثلا نسبت به همسرمون يا ...شروع مي كرديم هم خيلي مشكلا حل بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط کنجکاو
يا حق:72:
نمایش نسخه قابل چاپ
حرف قشنگي زدين اما اگه اين غيرتو بعضي از ما ها از خودمون مثلا نسبت به همسرمون يا ...شروع مي كرديم هم خيلي مشكلا حل بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط کنجکاو
يا حق:72:
سلام كنجكاونقل قول:
نوشته اصلی توسط کنجکاو
البته صرفا تغيير نام رو نميشه فرهنگ محكم ناميد.بهتره بگيم چقدر فرهنگ استفاده درست از پيامك(يا اس ام اس) رو داريم؟ كه اين نمونه كوچكي از فرهنگهاي غلط جامعه امروزي ماست.
البته به قول خيس باراني سعي كنيم خودمون تو خانواده خودمون كه نمونه كوچكي از جامعه هست فرهنگ رو پياده كنيم.
بدرود
برای اینکه این مشگل حل شود باید هم دولت وهم ملت با هم کار ی انجام دهند خوشبختانه قانونی با مجازات سنگین (زندان و حتی مواردی مجازات سنگین تر) در مجلس تصویب شده که میتواند مانع خیلی از کسانی شود که متاسفانه این کار را میکردند واما مهمترین عامل جلوگیری برخورد قاطع و البته منطقی با کسانی است که در صدد ترویج و تکثیر آن میباشند مثال :دوستی که میگوید بلوتوث با حال دارم در صورت مشاهده به او تذکر بدهیم واز عواقب قانونی ان مطلعش کنیم و حتی بگوئیم در صورت ادامه دوستیمان قطع میشود اگر همه برخورد درستی بکنند آن عده قلیل مریض یا مجرم در جامعه منزوی و مطرود خواهند شد .پس یکی از عوامل گسترش این پدیده شوم خود ما نباشیم که از بابت رودربایستی یا تفریح یا بی تفاوتی نا خواسته آن را بپذیریم.
قاطعانه همه بگوئیم :نه!
و اي كاش همه مثل شما فكر مي كردن:72:نقل قول:
نوشته اصلی توسط omed
یاد بگیریم این بی فرهنگی و بی هویتی رو تشدید نکنیم خدا خیر مون بده نمی خواد توضیحی در مورد این حرکات بدیم!
چرا نبايد گفت بذار همه از حركات زشتمون باخبر بشن و ...شايد يكي يه كاري بكنه!نقل قول:
نوشته اصلی توسط قلب سپید
در برابریک مشگل صورت مسئله را پاک نمی کنند !بلکه با تشریح آن (البته با رعایت حدود )وتفکر درباره آن سعی در حل آن میکنند.
من با KHISEBARANI موافقم .
دو مسئله هست :
یک : تعریف و توصیف برخی کارها از زشتی آن می کاهد و آن را عادی سازی می کند به همین خاطر در اسلام نیز این امر با نام " اشاعه فحشاء " شدیدا نهی شده است . حرف قلب سپید از این بابت کاملا درست است .
دو : بررسی چنین مسائلی در نهادهای تصمیم گیرنده و اجرائی و فرهنگی وظیفه و راه حل می باشد ، اما در چنین مکانی در حد همان درد دل می ماند .
به هر حال طرح این موضوع و دغدغه داشتن اعضا نشان می ده هنوز هم خیلی این مسائل عادی سازی نشده است . بهتره هیچ هم عادی نشه .
یا علی
متاسفانه ما فرهنگ استفاده از هیچی و نداریم نه تنها پیامک بلکه خیلی چیزای دیگه: رانندگی، تو صف وایسادنمون،.... مشکل جامعه ما خود مردم هستند.به اامید روزی که ما به بچه هامون فرهنگ ایرانی رو یاد بدیم.به امید روزی که هر کدوم از ما برای خودمون یک مسئول ،یک پلیس باشیم. نه اینکه با زور و مجازات رعایت کنیم.مملکتمون رو دوست داشته باشیم و وجدان کاری.امیدوارم زنده باشم و اون روز رو ببینم.
آفرين به شما ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط شادزی
با اين گفته من احساس حقارت كردم واسه خودم و جامعه ام
:72: