-
RE: چطور مقاله بنویسم؟
دوست عزیز سلام
شما برای نوشتن یک مقاله علمی بهتر است که از اساتید دوران تحصیل و یا بقیه اساتیدی که مرتبط با موضوع انتخابی شما هستن کمک بگیرید، عموما مقالات علمی با همکاری حداقل دو نفر نوشته می شود، اگر مثل یک پایان نامه کار کنید و همه کار را خودتان انجام دهید و فقط نظارت و راهنمائی با اساتید مربوطه باشد به عنوان نویسنده اول مقاله مطرح خواهید بود و این برای اکسپت و چاپ مقاله امتیاز خوبی برای شما می باشد.در این میان اگر از اساتید با سابقه ای که مقالات علمی زیادی دارند و درجه دانشیار و یا استاد تمام دارند اسفاده کنید به نوعی اعتبار مقاله خود را بالا برده اید.فکر می کنم در تحقیقات رشته محیط زیست نیز شما به ساختن فرضیه و یا سوال احتیاج دارید، و اگر فرضیه و سوال داشته باشید باید پرسشنامه تنظیم کنید، در یک مقاله علمی معتبر پرسشنامه هم باید معتبر باشد، اعتبار و قابلیت اعتماد ابزار اندازه گیری داشته باشد و این خصو صیات یک تحقیق حتما از طریق راهنماییهای اساتید تان باید انجام شود.
موفق باشید.
-
دوست عزیز نوشتن مقاله مرتبط اگر می خواهید isi باشد که باید به زبان انگلیسی انجام شود. رشته تحصیلی خود را حتی در پیغام خصوصی نیز به من دادید نگفتید. برای نوشتن مقاله نیازمند جستجوی گسترده در زمینه مورد علاقه خود یا زمینه های نو ین مرتبط با رشته خود باشید. کافیست وارد سایت www.sciencedirect.com ( و یا در دانشگاهها scopus.comشوید و موضوع کلی رشته خود را در قسمت topic قرار دهید. به شما توصیه می کنم برای نوشتن مقاله ابتدا موضوعی را پیدا کنید که دسترسی به آن در ایران ساده باشد. بعد از انتخاب موضوع، مقالات مربوط به موضوع را تا حد امکان جستجو کنید و ببینید چه کارهایی انجام شده است. با اندکی مطالعه متوجه خواهید شد که موضوع از چه قرار است و فیلد شما چه زمینه علمی را می طلبد. از این به بعد نیاز به ممارست است. مقالات را کامل بخوایند و بر تمامی جزئیات مربوط به انها تسلط نسبی پیدا کنید. مرتب جمع بندی کنید متوجه خواهید شد که چه کارهایی در زمینه این موضوع انجام شده است و چه جاهایی کاری انجام نشده است. از مقالات ژورنالهای داخلی یا کنفرانس شروع کنید و بعد به مرور isi ! اگر کار شما فنی و مهندسی باشد بیشتر می توانم کمک کنم.
-
:72:سلام دوستای مهربونم. چقدر مهربونی کردیدا اجرتون با خوده اوس کریم.:203: آره فکر کنم یه چیزایی فهمیدم.
راستی همون طور که دادا کیوان گفت شاید مطلب نویسی باشه اما یه چیزایی نوشتم. که می خوام بفرستمشون واسه مجلات برام دعا کنید.
و مهربونا خواهش می کنم. بازم از پیشنهادات و راهنمایی هاتون منو بهره مند کنید...
-
اوه 90 تا بازدید کننده اما 12 تا پاسخ ...
ممنون از همه اون کسانی که راهنماییم می کنن.
-
دوست خوبم رشته شما محیط زیسته؟
-
بله مهربون محیط زیست خوندم.
-
دوست عزیز سلام
مدرکت چیه؟لیسانس یا بالاتر؟
-
-
سلام
يه راهش اينه كه يه موضوع انتخاب كني، و در موردش مطالعه كني ، ميتوني يه مقاله راجه به چالش ها و مشكلاتي كه در اون موضوع وجود داره بنويسي. البته اگر موضوعت زياد تا حالا روش كار نشده باشه، به راحتي چاپ ميشه، ولي طبعا در اين حالت منبع براي مطالعه كمه، و كار مشكل تر ميشه.
ميتوني مقاله هايي كه راجع به موضوع مد نظرت چاپ شده و كارهايي كه تا حالا انجام شده رو بررسي، جمع بندي و مقايسه كني.و يه مقاله نوشته بشه.
بهترين راه اينه كه شبانه روز مطالعه كني و از استعدادت يه چيز جديد در علم زيست شناسي كشف كني
-
سلام مهربون
قربون شما از راهنماییتون استفاده کردم.
راستی چندین مقاله علمی نوشتم دعا کنید پذیرش بگیرند.
امیدوارم موفق باشید.