RE: چه جوری بفهمم دوستم داره؟
دوست عزیز این درست که شما او را دوست دارید اما به این نکته هم توجه کنید که او هم حق انتخاب دارد پس اگر شما را انتخاب نکرد نباید ناراحت شوید....
اما معمولا از یک سری رفتارها و حرکات غیرمستقیم می توان به طرف ثابت کرد که به او علاقه مند هستیم اما شما می گویید او خارج از کشور است و در این صورت این کار عملی نیست.
اصولا به نظر من ابراز علاقه توسط دختر کار درستی نیست و باعث به وجود آمدن نوعی برداشت نامناسب می شود(البته این به عقاید طرف بستگی داره)....
خوب شما تا به حال از رفتار و منش ایشان متوجه نشده اید که آیا او هم به شما علاقمند هست؟
به هر حال هرگز توصیه نمی کنم خودتان قدم جلو بگذارید بلکه می توانید این کار را توسط یک واسطه یا فامیل انجام دهید(برای اینکه بدانید به شما علاقه مند هست)...
بهتره فکرش نکنی عزیزم
اون اگر دوستت داشته باشه از هر جای دنیا هم که باشه می تونه بیاد و تو را پیدا کنه!!!
مخصوصا که تو زیاد هم دور از دسترس او نیستی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! اون می توانه به بهانه بازدید بیاد ایران و بیاد پیش تو
ولی یک پیشنهاد که می دونم شاید هم خیلی برات سخت باشه ولی به نظر من خیلی راه حل خوبی هست
موضوع را با برادرت در میان بگذار. پسرها پسرها را خوب می شناسند!!!!
ولی عزیزم زیاد دلخوش و سرخوش نباش. دنیا همینه دیگه هیچ چیزش معلوم نیست.
لطفا با احساساتت اصلا بازی نکن و به هیچ کس بیش از اندازه دل نبند فایده ای نداره!!!
سلام گلم
منم با نظر سانازی عزیز موافقم ، منم این نوع تجربه رو داشتم ، دل بستن به فردی که هیچ اطلاعاتی در مورد علاقه ی اون فرد به خودت نداری به معنی اینه که روز به روز تو گرداب رویاهات فرو بری و بدون اینکه خودت متوجه شی روز به روز عااشقتر بشی و این یعنی اشتباه ، از تجربه دیگران بهره بگیر ، منم خودم هنوزم که هنوزه نمیدونم دوستم داره یا نه ، اما حداقل دیگه خودم و تو رویاهام غرق نمیکنم و سعی میکنم که فراموشش کنم .
ببین عزیزم اینو مطمئن باش که اگر این آقا محسن واقعا قسمتت باشه ، جوری پاشو تو زندگیت میزاره که خودتم متوجه نشی و تعجب کنی .
به هر حال برایت بهترین ها را از خداوند خواستارم .
موفق باشید *
من مثل یک دوست واقعی با شهامت بهت می گم که 99 درصد به شما علاقه ای نداره! اما شاید شانس این رو داشته باشی که به خودت علاقمندش کنی!این بستگی به خودتون داره! با این حال هرگز بهش نگو دوستش داری! چون معمولا نتیجه ی برعکس می گیری!
سلام
خیلی ساده است فقط کم رویی رو بذارید کنار به عبارتی یه دستی بهش بزنید/ تماس بعدی رو که گرفت بهش بگید که برام خواستگار اومده ولی من تو رو دوست دارم . اگه واقعا دوست داشته باشه . نمی تونه تحمل بیاره . وا میده .