RE: کاندوم؛مساله این است!
سلام سپيده عزيز
به قول خودت : پروردگارا یاریم ده آنچه را که دانسته یا ندانسته میشکنم دل نباشد.
من که فکر نميکنم شما يواشکی سرک کشيده باشيد توی کيف اين آقا ، احتمالا بر حسب تصادف ديديد .
من که شوکه ميشم چون آدم انتظار ديدين يه همچين چيزی رو توی کيف يه پسر 19 ساله نداره
اولين کاری که به ذهنم می رسه اينه که اصلا به روش نيارم چون توی يه همچين مواقعی که شما مردد هستيد که اين مال خودش هست يا نه بهتره عکس العمل سريع نشون نديد چون همه ادمها با اين جور عکس العملها رم می کنند چه بسا که شايد ديگه هيچ وقت حرفشو به شما نزنه .
پس بهتره بدون اينکه متوجه بشه اونو زير نظر بگيريد ، بهش نزديک تر بشيد تا بتونه حرفاشو به شما بزنه
مدیر محترم همدردی مرسی از راهنمائیتون ولی کسی تو وسایلش سرک نکشیده؛
مثل همیشه وقتی از مسافرت بر میگرده تمام وسایلش از لباسها گرفته تا کفش و ساک و... همه شسته میشه.اون روزهم مادرم تمام وسایشو بیرون ریخته بود(البته خودش اون موقع خونه نبود) تا بشوره. بعد یه بسته آک بند که روش انگلیسی نوشته بود میبینه از من خواست روشو بخونم(طفلی مادرم فکر میکرد این یه هدیه برای منه؛آخه همیشه وقتی میاد یه چیزی برای من میاره)وقتی روشو خوندم حالم خیلی گرفته شد؛اصلا" نمیدونستم چیکار کنم یه دروغی گفتمو آنجا رو ترک کردم.
من بش خیلی نزدیکم و تقریبا" از همه کاراش خبر دارم_نه از روی کنجکاوی و فضولی، خودش برام تعریف میکنه_اما این مورد ....باید اعتراف کنم فکرشم نمیکردم که بخواد چنین کاری انجام بده.
بسته رو سرجاش گذاشتم و تا الان چیزی به روش نیاوردم اما به نظر شما نباید بدونم اون داره چیکار میکنه؟؟
کاندوم یعنی سکس کامل!توی این سن... اصلا" برای خانواده ما تعریف شده نیست.
چی کار کنم؟!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی
تجارب مشاوره ای نشان می دهد كه كارآگاه بازی، تجسس و تفحص و سرك كشی ها،نه اینكه به حل مشكلات فیمابین همسران كمك نمی كند، بلكه باعت به آتش كشیدن شدن روابط و اعتماد متقابل می شود.
برای درمان مشكلات اخلاقی و ... راه كارهای خودش باید دنبال شود. صریح بودن، قاطعیت، انعطاف و سازگاری داشتن، صحبتهای دوستانه، و بیان احساسات و زمینه سازی تغییر در همسران سرفصلهایی هست كه در این مورد به كار می آید وتجسس ها مشكلات را شدیدتر و مخفی تر می كند.
مدیر عزیز
البته من هرگز موافق سرک کشیدن نیستم
اما این هم نباید باشد که طرف با کسی ازدواج کنه و سرش را بکند تو لااک خودش و به بهانه اینکه من نمیخواهم دخالت کنم از همه چیز غافل شوم به هر حال ادم باید همیشه هوشیار باشه اینو که نادیده نمیگیرین خودتون واقفین که پیدا کردن خیلی از همین مشکلای اخلاقی هم با هوشیار بودن به دست اومده نه ماست بودن اون خانوم و همه چیو به خدا سپردن
اما در مورد مشکل دوستمون همانطور که گفته به شکل اتفاقی این موضوع ار متوجه شده
و به دلیل نزدیکی به ان فرد میخواد بپرسه که ایا کمکی از دستش بر میاد تا واشه اون طرف انجام بده یا نه
اما اینطور که من از حرفهای شما برداشت کردم شما یکی از این 3عقیده را دارید:
1)که اگر کسی داره راه را اشتباه میره و رابطه نزدیکی هم با ما داره تا خودش از ما کمک نخواسته بهش کمک نکنیم و فکر کنیم اصلا این موضوعو نفهمیدیم
2)یا اینکه این مسئله اصلا مشکل نیست
3)یا اینکه مشکلی هست که ما به هیچ عنوان نمیتونیم حلش کنیم و باید بی خیالش شیم
نمیدونم نظرتون چیه/
هر شخصی هر چقدر هم بد تا وقتی که حیاش ریخته نشده احتمال برگشتش خیلی زیاده ، بنابراین این که علاوه بر این که ممکنه ناشی از اشتباه شما باشه ممکنه حیای ایشان را هم خدشه دار کنه و ...
فکر می کنم به هیچ وجه به روش نیاورید ، اگه می تونید یه جوری غیرمستقیم اقدام به تغییر محیط و همخونه هاش کنید چون پسرها در این سن شدیدا تاثیر پذیرند و اون چه برای خانواده شما تعریف شده نبوده برای اون محیط تعریف شده بوده ( البته منظورم این نیست که اتفاقی افتاده اما حتی در حد کل دوستانه گاهی اوقات اتفاق های بدی می افتد ) نهایت تلاش خودتان را برای عوض کردن اون محیط انجام بدهید .
خوب اگه جعبه بسته بوده معلومه اون هنوز سکس نداشته.
شاید اصلا مال خودش نباشه.
با درود؛
1-خانمهای ارجمندی که در این گفتار سخن از کنترل شوهرشان یا اینکه بفهمند او چکار می کند،به میان آورده اند باید این را بدانند که این گل پسر زن ندارد و مجرد است و این عضو گرامی خواهر،برادر یا دوست اوست که این موضوع را مطرح کرده است،لذا اول متن نخست هر گفتار را بخوانید تا موضوع را اشتباه نگیرید.(بیچاره شوهران و نامزدان شما)
2-یک جوان 19 ساله که سرشار از همرمون تستسترون است و در شهری دیگر و در خانه مجردی،به دلیل حکمرانی هورمون جنسی بر او نسبت به سکس کامل حتماً اقدام خواهد کردحالا شما یا خانواده تان این را بپذیرید یا نه.این درست مانند گرسنگی است برای یک پسر جوان،همین.؛به عبارت بهتر---------->>سکس داشتن یا نداشتن مسئله این است!
بدرود./
راستی بنده نظرم را درباره یک پسر جوان گفتم و ممکن است که برادر شما اصلاً روحش هم از این مسائل خبر نداشته باشد و دنیال این چیزها نباشد.شما نه حق تجاوز به حریم خصوصیش را داشته اید و اگر هم تصافاً چیزی را دیده اید،حق گمان بد را به او نیز نخواهید داشت.در ضمن این اندازه به سکس بعنوان یک چیز وحشتناک نگاه نکیند.
سلام
همانطور كه در پست قبلی مورد تاكید قرار داده ام.
1 - عدم تجسس
2 - اقدام به تغییر زیركانه از طریق بالابردن آگاهی ها و مهارتهای آن فرد.
در واقع كلید حل اینگونه مسائل اینست، كه شما نگرانی ها و نتیجه گیری هایتان را به شخص انتقال ندهید. بلكه آن آگاهی و اطلاتی در شما كه منجر به این نگرانی شده را به شخص انتقال دهید، تا او نیز به تصمیم گیری شما برسد.
در واقع برایش تصمیم نگیرید. بلكه غیر مستقیم راهكارها و اطلاعاتتون را تبادل كنید تا او خودش تصمیم بگیرید.
پست خسته بسیار عملی و كمك كننده هست.
اضافه می كنم برای حذف نامطلوبی با توجه به امكاناتتان و توانی هایتان باید مطلوبی را عرضه كنید.
حالا این مطلوب می تواند زمینه ازدواج باشد.
بالا بردن قدرت كنترل احساس و خویشتنداری باشد
ایجاد تنوع ها مجاز و مفید در زندگی اش باشد.
حذف زمینه های منفی و فراهم آمدن شرایط مثبت باشد.
ایجاد امید و مشخص كردن برنامه او برای آتی باشد
یا هر متغیر مثبت دیگر كه شما برای وارد كردن به زندگی او نیاز دارید.
البته با قبول این فرض احتمالی كه بسته برای خودش بوده و خودش هم استفاده می كرده است.
در حالیكه همه اینها گمانه زنی هست. لیكن من این پست تكمیلی را زدم برای همه كسانی كه چنین نگرانی هایی دارند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی
سلام ویونا
احسن
دقیقا منظور دانه تیزبین همین است. و یكی از كلیدهای طلایی كاهش تنش و حل مشكلات در این رابطه است.
البته كامل كنم، شوهران هم در مورد وسایل خصوصی و شخصی خانم ها حق سرك كشیدن ندارند.
هر انسانی قبل از اینكه همسر فردی دیگری باشد، یك انسان است و حریم خصوصی منحصر به فرد دارد و ممكن است، نقطه قوت یا ضعفی داشته باشد كه سعی در حل آنها می كند. و منتشر كردن آنها مانند یك تومور بدخیم مانع از درمان موفق می شود.
مگر اینكه خود همسری تقاضای كمك كند و همسرش را به سرزمین خود دعوت كند و نقاط قوت و ضعف را نشانش دهد. این هم به شرطی ممكن می شود كه تحمل ها فوق العاده بالا برود.
تجارب مشاوره ای نشان می دهد كه كارآگاه بازی، تجسس و تفحص و سرك كشی ها،نه اینكه به حل مشكلات فیمابین همسران كمك نمی كند، بلكه باعت به آتش كشیدن شدن روابط و اعتماد متقابل می شود.
برای درمان مشكلات اخلاقی و ... راه كارهای خودش باید دنبال شود. صریح بودن، قاطعیت، انعطاف و سازگاری داشتن، صحبتهای دوستانه، و بیان احساسات و زمینه سازی تغییر در همسران سرفصلهایی هست كه در این مورد به كار می آید وتجسس ها مشكلات را شدیدتر و مخفی تر می كند.
سلام خسته نباشید
نظرتون رو قبول دارم ولی اگر خدایی نکرده مورد غیر نرمالی باشه اگه زودتر بفهمیم می تونیم هر چه زودتر جلوشو بگیریم وقتی کار از کار گذشت دیگه کاری از دستمون بر نمیاد؟؟؟
سلام به همگی
اقای گردافرید عزیز اگه منظورتون من بودم که باید اشاره کنم که من ان پستم را در تکمیل حرفهای مدیر زدم که درسته که نباید سرک کشید اما از زندگی هم نباید غافل شد و در مقابل رفتار های طرف زندگی باید هوشیار بود و خواستم بگم که این کاملا مجزا است از سرک کشیدن باید با هوشیاری نیازهای طرف را شناخت و رفعشان کرد
اما در مورد مشکل دوستمان این راستش سوال من هم است من اینجا سرگذشتی مشابه اون چیزی که دوستمون گفت را میگم
این اتفاق واسه دختر عمه ام افتاده
در یک مسافرت که خانواده اش هم نبودند متوجه میشه که برادرش دختری را به خانه می اورد /توجه شود که با چشم خودش میبینه که دختره میاد تو اتاق داداشش /داداشش فکر میکرده که دختر عمم خوابه
خلاصه دختر عمه ما به هیچکس چیزی نمیگه و چشمهاشو میذاره روی هم
تا اینکه در یه مسافرت که دختر عمه ام هم با خانوادش میره وپسر عمه ام تنها میمونه ان دختره را میاورده خونه
خانواده عمویم میبینن و دیگه تقریبا به گوش همه میرسه و
بعد این جریان بود که دختر عمه ام اومد جریان را به من گفت و گفت اگه من همون ابتدا میگفتم ایا بهتر نبود
ایا خانوادم نمیتونستن کاری بکنن
الان وضعیت روحی برادرش به شد ت خرابه و اعتبارش را نزد همه خانواده از دست داده
به نظر شما کاردختر عمه ام درست بود که فهمید برادرش دار ه خطا میکنه و سکوت کرد
به نظر شما چه کار باید میکرد ؟
اون الان عذاب وجدان داره
راهکار عملی که میتونست انجام بده چی بود؟
ایا بهترین کار سکوت بود /توجه شود که او نمیتونست برادرش را به ازدواج ترغیب کنه ایا کار درستی کرد که به خانواده اش گفت
البته عمویم هم که به عمه ام جریان را گفته نیتش این بوده که جلوی پسرشان را بگیرند
کی اینجا اشتباه کرده ؟راه درست چی بوده