RE: شما بگين........آيا تو وجودش ميتونم دنبال عشق بگردم؟؟؟؟
[quote=ani]
عزیزم در این جهان هر چیزی امکان دارد اتفاق بیفتد ولی شما در مرحله اول یادبگیرید تنها یک دوست عادی مثل دو همجنس باشید
ببخشید خانوم ani/بنده با این قسمت مشکل دارم/چون نمیتوان با جنس مخالف رابطه نزدیک به صورتی که دوستمون میمی گفتن برقرار کرد /اس ام اس/صحبتهای لطیفبه با نسبت های مختلف/اما مثل 2 همجنس به هم نگاه کرد/ناخود اگاه کنترل از دست یکی از طرفین گاها هر 2 نفر خارج میشه/که در اینجا میمی عزیز دچار این مشکل و وابستگی احتمالی شده/البته طبق صحبت ایشون که بعد قطع رابطه آقا پسر برمیگردند ایشون هم وابسته شدن/بهتر رابطه ای که هدف مشخصی در ان نیست قطع بشه.
اگر قصد شما از ایجاد رابطه آشنایی بیشتر برای ازدواج بوده این حالت معلق تا کی قراره ادامه پیدا کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آیا ادامه ارتباط بی ثمر فایده ای دارد؟؟؟؟
آیا یکی از ارکان مهم هر رابطه تعهد هست یا نه ؟؟؟؟؟
دوست عزیز پیشنهاد می کنم کتاب رازهای زندگی عاشقانه دکتر باربارا دی انجلیس حتما مطالعه کنید.
دوستان خوبم sogol93,sogand66 متشكرم
از كتابي هم كه به من معرفي كردين ممنون حتما مطالعه اش ميكنم..........
دوستان گلم بازم منتظر جواب هاي زيباتون هستم
آقاي مدير محترم همدردي منتظر پاسخ حكيمانه ي شما هم به مشكلم هستم......ممنون......
راستي sogand66 جان.من خودمم نمي دونم اين رابطه مي خواد تا كي ادامه پيدا كنه و از مطرح كردنشم با اون آقا هراس دارم وميدونمم كه جوابشون چيه!!!!!!!! يه رفتاري داره و اون قدر براي گفتن هر جمله اش تامل و فكر ميكنه كه من از گفتن و مطرح كردن بعضي سوالا هراس دارم نه ميگه:" آره " نه ميگه:" نه ".........همون طور كه گفتم با لغات بازي ميكنه!!!!!!!!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mimi
از دوستان خوبمsogand66,ani,rozeroshan به خاطر اينكه وقت گذاشتين و پاسخ دادين ممنونم
راستشو بخواين منم هيچ وقت قصد دوستي با جنس مخالفو نداشتم و هدفم از اين آشنايي اين بود كه اگه ديدم خصوصياتمون به هم ميخوره ازدواج كنيم و اگه به هم نخورديم ازهم جدا شيم و براي هم آرزوي شادكامي و موفقيت كنيم!!! ولي رفتاراي اين آقا هم به حدي بزرگ منشانه است و از درك و فهم بالايي برخوردارن كه ميترسم باهاشون به هم بزنم و بعدها بفهمم واقعا خالصانه دوستم داشته و به خاطر احساسات تحريك پذير من علنا چيزي رو بيان نكرده و من يه فرصت عالي رو و يه مرد مودب رو از دست داده باشم......حالا رابطه مو با ايشون حفظ كنم يا بهم بزنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ از طرفي هم روم نميشه علنا باهاشون در مورد ازدواج صحبت كنم چون ميدونم چي ميگه!!! نه ميگه: "باشه من همين فردا ميام خاستگاري" نه ميگه: "من اصلا هيچ تصميمي براي ازدواج با تو ندارم..." واقعا نميدونم!!! از طرفي ترس از شكست عاطفي و از طرفي ترس از دست دادنش!!!
دوست من خودت میگی فهم بالایی داره پس اگه تو رو واقعا بخواهد نمیزاره از دستت بده. به نظر من اون تو رو نگه داشته تا ببینه چی پیش میاد. نباید بزاری آسیب ببینی. مطمئن باش تو چیزی از دست نمیدی اون یه دختر خوب رو از دست میده. خیلی مواظب احساست باش.:72:
مثل من عزيز از لطفت و راهنمايي قشنگت ممنون....خودمم باهات موافقم كه منو فعلا نگه داشته تا ببينه چي ميشه!!!! ولي از طرفي هم ميترسم اگه ارتباطمو بهمم بزنم بعدها متوجه بشم كه عشقش پاك بوده و واقعا منو مي خواسته و تا جور شدن كامل شرايطش نمي خواسته به من حرفي بزنه!!!!! چون انصافا تا به حال خطايي ازش نديدم و مرتبا با احترام و محبت باهام رفتار ميكنه ولي هيچ وقت هم علنا نميگه كه آيا دوستم داره و اينكه قصدش چيه؟!!!!!!!!!منم تا حالا در اين مورد تحت فشار قرارش ندادم و اون رو مجبور به گفتن چيزي نكردم .دوست دارم خودش با رغبت و بدون اجبار بهم بگه!!
عزیزم به نظر من اول خودت خودتو قانع کن اگر میخوای این رابطت رو با این آقا همینطوری ادامه بدی که هیچ اما اگر واقعا میخوای به یه نتیجه برسی چه وصل چه جدایی باید ببینی میتونی از این آقا جواب ردبشنوی و آیا می تونی دیگه فکر بهش نکنی و یه زندگی جدید روشروع کنی پس اول خوب فکر کن اگر از این رابطه خواستی به نتیجه برسی و امادگی شنیدن هر جوابی رو داشتی برو جلو و ازش بخواه که مشخص کنه نوع رابطش رو ولی اگر ازش خواستی و جواب رد داد دیگه نباید بهش فکر کنی چون اگر جواب رد داد ودوباره بهش برگردی دیگه حرفت برای اون ارزش نداره اون آقا اگر تو رو بخواد پا پیش میزاره در غیر اون صورت وقتی به شما برای ازدواج فکر نمیکنه حتی بهترین آدم روی زمین باشه شماروچه فایده اما با اراده قوی برو جلو و از حرفت بر نگرد در غیر اینصورت به همین رابطت ادامه بده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط RozeRoshan
عزیزم به نظر من اول خودت خودتو قانع کن اگر میخوای این رابطت رو با این آقا همینطوری ادامه بدی که هیچ اما اگر واقعا میخوای به یه نتیجه برسی چه وصل چه جدایی باید ببینی میتونی از این آقا جواب ردبشنوی و آیا می تونی دیگه فکر بهش نکنی و یه زندگی جدید روشروع کنی پس اول خوب فکر کن اگر از این رابطه خواستی به نتیجه برسی و امادگی شنیدن هر جوابی رو داشتی برو جلو و ازش بخواه که مشخص کنه نوع رابطش رو ولی اگر ازش خواستی و جواب رد داد دیگه نباید بهش فکر کنی چون اگر جواب رد داد ودوباره بهش برگردی دیگه حرفت برای اون ارزش نداره اون آقا اگر تو رو بخواد پا پیش میزاره در غیر اون صورت وقتی به شما برای ازدواج فکر نمیکنه حتی بهترین آدم روی زمین باشه شماروچه فایده اما با اراده قوی برو جلو و از حرفت بر نگرد در غیر اینصورت به همین رابطت ادامه بده
و اینکه اگه ادامه بدی بعد از یک مدتی ازت جدا شد و رفت پی زندگی خودش میتونی تحمل کنی؟ یا نه؟ اگه نمیتونی تکلیفت رو معلوم کن.
ممنونم rozeroshan,مثل من عزيز
من ميگم اصلا بحث شنيدن جواب رد از ايشون نيست چون اين آقا اصلا رك و راست به من حرفشو نمي زنه و يا لااقل بگه :"نه ومن اصلا قصد ازدواج با تو رو ندارم" اگه اينطوري ميگفت صد در صد تا الان ارتباطمو قطع كرده بودم و اگه هم قطع كنم محاله دوباره خودم برگردم و اين رجوع ها هميشه از طرف خود اين آقاي محترم بوده!!! اگه هدفشو بپرسم فقط ميگه :"زمان لازمه تا ما همديگه رو بيشتر بشناسيم و من نميتونم بهت اميد واهي بدم و آدما وقت بيشتري براي آشنايي نياز دارن!!" (همون طور كه تو پست اولم گفتم)
اين يعني چي؟؟!! يعني نه "آره" نه "نه" (اينكه نه تو نه شد كه) من ميگم وقتي علنا هم مهر رد رو به سينه ي من نميزنه نكنه كه دوستم داره و فعلا به خاطر احساسات من اميد هاي الكي نميده!!! از طرفي هم اين مساله خيلي آزارم ميده كه تكليف پس چيه؟؟!!!
به خدا خودمم سر از كارش در نمي يارم.........
آقاي مدير محترم و تمام دوستان خوبم منتظر جواب هاتون هستم........ممنون..........
راستي آقايون و آقا پسرهاي محترم شماها اگه چنين رفتاري رو با يه خانوم داشته باشين ته دلتون چي ميگذره و ميخواين واقعا چي كار كنين؟؟؟؟ آيا اگه كسي رو دوست داشته باشين امكان انجام اين حركت در شما هست؟؟؟؟
منتظر نظراتون هستم......ممنون..........