دوست عزیز، به نظر بنده ابتدا قبل از موضع گیری در قبال این رفتار همسرتان، صبر و سکوت پیشه کنید و سعی کنید بفمهید که این ارتباط تلفنی در چه حد بوده است. وقتی حدود آن برایتان روشن شد تازه می توان اسمی روی آن گذاشت و در رابطه با آن تصمیم گیری کرد.
نمایش نسخه قابل چاپ
دوست عزیز، به نظر بنده ابتدا قبل از موضع گیری در قبال این رفتار همسرتان، صبر و سکوت پیشه کنید و سعی کنید بفمهید که این ارتباط تلفنی در چه حد بوده است. وقتی حدود آن برایتان روشن شد تازه می توان اسمی روی آن گذاشت و در رابطه با آن تصمیم گیری کرد.
سلام
اتفاق بدیه. خیلی بد. چون یک زن زمانی دست به این کار می زنه که دیگه شوهرش براش وجود خارجی نداشته باشه. علت و معلول و همه این نسخه ها درست. اما چیزی در این بین از دست رفته که دیگه جبران پذیر نیست. یک مرد فقط صرف اعتماد به زنش می تونه وظایف خودش رو درست انجام بده. وقتی به زنت اعتماد داری می تونی سر کارت باشی، می تونی به دغدغه های دیگر زندگی برسی، همین اعتماد بزرگترین و گاهی تنها بهانه دوام و قوام زندگی از طرف مرد هست. اما اگراین اعتماد نباشه، شرمنده. به عقیده من این موضوع چیزی نیست که قابل جلوگیری از رخ دادن مجدد بشه. عین اعتیاد می مونه. ریشه یابی و مشاوره و ... هم تا قبل از رسیدن به اینجا کمک می کرد اما الان حکایت آب از سرگذشته است. وقتی رسید به اینجا...
به جای بدی رسیده...خیلی خیلی بد.
زندگی با چنین جوی برای یک مرد امکان پذیر نیست. من مشاور نیستم، اما یک مرد متاهلم و پیشنهادم در چنین موضوعاتی شدید ترین برخورد قانونی از طرف مرد هست.
پناه می بریم به خدا.
پیروز باشید
با درود؛
حضرات اعضای غیرتی و با افکار سنتی یا ویژه،اینجا جایی نیست که ما و از جمله خودم بخواهیم بدون در نظر گرفتن شرایط یک خانواده و بویژه فرزندان آنها حکمی خودخواسته بنابر باورهایمان بدهیم.خدا می داند که ممکن است بسیاری از مسایل دیگر در این امر دخالت داشته باشند.
با ژست دینی و مذهبی گرفتن نباید فاتحه زندگی دیگران را بخوانیم.به هر حال در هر خیانت که اختلافی هر دو نفر دخیل هستند و نه تنها یک سوی ماجرا.دوستان بیایید با بهره از همان باورهای دینی چشممان و بیشتر عقلمان را باز کنیم و زبانمان را کمتر بکار اندازیم و لعنت بر این زبان که چه آتش افروزیها تواند کرد.
باید این را پذیرفت که بالفرض و بالفرض محال که یک طرف ازدواج به زورازدواج کرده باشد یا کسی بخواهد او را فریب دهد،آنگاه درست است که انگشت اتهام را فقط به سوی همسر خود بگیریم.اندکی صبر بایدو عقل.
دوست گرامی آرامش خودتان را حفظ نموده و به حرفهای برخاسته از احساسات مردانه غلط و آتش افروزانه گوش نکنید،شما مسئولیت فرزندتان را دارید،در راه برطرف کردن و یافتن یک راه حل بکوشید و صحبت با همسرتان و مشاوره را فراموش نکنید.بدرود./
به نظر من یک فرصت دیگر به همسرتان بدهید و از دور رفتار اونو زیر نظر بگیرید ببینید باز هم مورد دارد یا نه؟ در این مدت هم از هر گونه محبتی به او دریغ نکنید که بعدا بهانه دستش بیاد که به من محبت نمی کرد. به اون کوچولوتونم توجه بیشتری بکنید تا در این میان آسیبی نبیند.
معلوم نيس چه علتي باعث اين اتفاق شده؟
اوه چقدر شلوغش کردین ..این اقا باید یه کم بیشتر توضیح بدن ..که اصلا جریان چی بوده ؟؟ صرف صحبت با یه مرد که نشانه ی خیانت نیست ....
ضمنا با شناختی که از فرهنگ جامعمون دارم و باور هایی حاکم بر اون مطمئنم هیچ زنی بدون دلیل به دنبال خیانت نخواهد رفت ...اکر حتی خیانت بکند ..که البته باید ثابت بشه ..!!!!!! این اقا هم لطف بفرمایند یه کم بیشتر توضیح بدن تا بشه درست نظر داد....... اقایون غیرتی ..هم لطفا شمشیرشونو غلاف کنند قوانین زن ستیز حاکم بر جامعه ی ما خودش تو سر زنا زده ...اگه مردی بره دنبال یکی دیگه هزار دلیل و برهان میارن و اخر سر هم همه ی کاسه کوزه ها سر زن بدبخت میشکنه ...و حق داره بالاخره مرده ..دیگه ...اما زن فلک زده ...وای اسمون به زمین میرسه ... و اینجا هم بازم تقصیر زنه ..این متهم همیشه ی تاریخ ......به جرم زن بودن ......البته من در هر حال خیانتو رد میکنم اما فکر میکنم هر کاری که ما انسانها انجام میدیم یه دلیلی داره ....پس باید دنبال علت بود و ریشه یابی کرد ....
شما اون آقا رو میشناسیدش؟آخه از کجا با هم آشنا شدند؟ توضیح بیشتری بدهید لطفا