بنظر من راه عاقلانه دیگری وجود ندارد . ارتباط غیر رسمی را من اصلا پیشنهاد نمیکنم .
نمایش نسخه قابل چاپ
بنظر من راه عاقلانه دیگری وجود ندارد . ارتباط غیر رسمی را من اصلا پیشنهاد نمیکنم .
digitalman محترم
به واسطه اینکه شما هم دوران آشنایی با عروس خانم را می گذرانید . این تاپیک را رو به شما نوشتم
بله یک دوره آشنایی برای رابطه ای که احیانا ممکن است به ازدواج ختم شود لازم است . خانواده ها باید در این مسیر بچه ها را راهنمایی کنند . در دوران همین آشنایی زیر نظر خانواده شما می توانید از خانواده تان بخواهید ، خانواده دختر خانم را به یک سفر سه روزه و ... دعوت کنند . شما مطمئن باشید در این سفر سه روزه شما خیلی از مسائل که منجر به شناخت دقیق شود متوجه می شوید . پس طول عمر دوره ه نامزدی و عقد کمکی به شناخت دقیق نمی کند ولی عرض یعنی مدت زمان کوتاه ولی عمیق و دقیق با راهکارهای خلاقانه ، می تواند راه خوبی برای شناخت باشد .
چرا با زمان طولانی این دوره نامزدی مخالفم به دلیل ایجاد توقعات ، که متاسفانه گریز ناپذیرند و دوره ی عقد را هم که حرفش را نباید زد . هر کس زن گرفت و یا شوهر کرد ، باید بلا فاصله زیر یک سقف برود و زندگی واقعی ( نه تخیلی ) را شروع کند.
از همه دوستان تشكر مي كنم
حتما در فرصتي مناسب موضوع را با جزييات بيشتر شرح مي دهم .
باز هم ممنون