RE: اگه حوصله داشتين حرفاي من بي حوصله رو بخونين
بچه ها يه سوالي داشتم
نميدونم توي همين تاپيك بگم يا يك تاپيك جداگانه ؟
اينكه آيا اينجا كسي هست كه يكي رو خيلي دوست داشته و حتي هنوز هم داره ولي قسمت هم نميشن و طرفش ازدواج ميكنه و ميره يا اينكه خودش ازدواج ميكنه به هر حال يه اتفاقي كه ديگه اميد واسه به هم رسيدن ندارن.
الان چه حالي داره ؟ از زندگيش راضيه ؟ عشق گذشته اذيتش نميكنه ؟ ميتونه همسرش رو مثل معشوق قديميش دوست داشته باشه ؟ اگه يك دفعه بهش بگن كه همه چيز واسه به اون رسيدن مهيا است آيا حاضره كه از همه چيز بگذره تا دوباره به اون برسه ؟ آيا از گذشته خنده اش ميگيره ؟ به عشقش ميخنده ؟ يا اينكه از اون عشق به خوبي ياد ميكنه ؟ آيا عشق دروغه ؟
ميدونين من حتي اگه بخوام با يكي ديگه هم ازدواج كنم همش احساس بدي دارم ! نميدونم چرا ؟ انگار كه نميتونم به خودم اجازه بدم كه جاي اونو كسي ديگه بگيره ! ميفهمين حال منو ؟ خودمم بخوام دلم راضي نميشه ! همش تا ميام فكر كنم به يكي ديگه اشكام سرازير ميشه ! به خودم ميگم نه تو نبايد به كس ديگه فكر كني !
آخه مشكل من چيه ؟؟؟
امیدوارم که حرفمو زمین نداختیو یه لبخندی زدی....
دوست عزیز می توانم درکت کنم چون خود من با چنین مشکلی دست و پنجه نرم می کند خوشا به حال شما که درستان هم تمام می شود...
من ترم سوم هستم و عشقمم را هم که خیلی دوستش داشتم بدلیل مخالفت خانواده ام از دست داده ام مثل شما هم پدر و مادرم گرم کار خود هستند تازه یه چیز بدتر دوستامو دیگه نمی تونم ببینم چون بجای دیگر نقل مکان کردیم...بعضی وقت ها هم امیدم از زندگی قطع می شود حس تنهایی تمام وجودم را می گیرد.....
اما چرا مانند شما ناراحت و افسرده نیستم چون "صبح که از خواب بلند می شم می گوییم امروز روز من است امروز باید کلی خوش بگذرونم(در صورتی که می دانم هیچ دلخوشی ندارم) اما بازم هم این جملات را تکرار می کنم چرا چون هرچیزی که بهش فکر کنی و توی ذهنت باشه همون فکر توی زندگیت نمود پیدا می کنه....
دوست عزیزم می توانی برنامه برای خود در نظر بگیری .... خیلی ساده مثل برنامه من.....
صبح ها که بلند شدی کمی به خودت تکون بده ورزش کن(حتی اگه الکی باشه)...بعد یه صبحانه عالی بخور خودت چایو دم کن.... بعد کمی ترانه گوش کن..... کمی به تالار همدردی سر بزن.(این تالار معجزه می کنه)....بعد کمی به درسات برس....بعدشم ناهارو چرت بعد از ناهار ..... عصر که شد بزن بیرون حتی اگر تنها باشی خوب تنهایی هم می شه قدم زد کمی به آدم ها نگاه کن کمی به ویترین مغازه ها سر بزن.... خلاصه یه دلی تازه کن. اگه تونستی هم یه فیلم ایرانی بگیر تا شبم سرتو با فیلم دیدن گرم کنی....
خلاصه هر جور که شده یه دلیل کوچیک رو برای شاد بودن پیدا کن. خودمونی بگم الکی خوش باش...
بگو تا حالا کدوم یک از این کارارو کردی؟
در ضمن من آقا هستم..... ولی عیب نداره خانوم بودن رو هم تجربه کردیم ...
آخي آقاي نقاب ببخشيد تورو خدا ، سر همين موضوع يه لبخند ديگه ولي بزرگتر اومد روي لبام ، شرمنده كه بهتون گفتم خانم :-))
ميدونين آخه انگيزه ندارم واسه انجام اين كارها ! ولي چشم سعي ميكنم اين كارها رو انجام بدم ولي ميدونين بر عكس شما كه ميتونين خودتونو گول بزنين من نميتونم . اصلا يه حسي همش بهم تلقين ميكنه كه تو چقدر زجر كشيدي ، تو چقدر بيچاره اي ، تو آخر سر هم عاقبت بخير نميشي ، هيچكي تورو دوست نداره و ...
اين كارها رو انجام ميدم ولي قدم زدن بيرون رو شايد نتونم ! آخه اول اينكه ما توي شهرك ميشينيم و بخوام برم جايي واسه ديدن مثل مغازه ها بايد يه ماشين بگيرم و برم ، بعد مامانم هي گير ميده ميگه كجا ميري ؟ بگم ميخوام برم قدم بزنم كه ميگه ... يعني ميدوني هي گير ميده ، بد ميدونه دختر الكي بزنه از خونه بيرون . انتظار داره منم مثل خودش از تو خونه بودن لذت ببرم . هي ميگه بلند شو كار كن چرا هي جلوي كامپيوتري ؟ ميگم حوصله ام سر رفته ميگه خوب برو اتاقتو مرتب كن ، ظرفهارو بشور و ...
اصلا اين حرفها رو كه ميزنه ميخوام خودمو از پنجره بندازم بيرون ! خودش از اين كارها لذت ميبره ولي نميدونه من متنفرم ، سرگرمم نميكنه كه هيچ بيشتر احساس پوچي و علاف بودن بهم دست ميده
شما چقدر خوب با مسئله كنار اومدين . تبريك ميگم بهتون
اما در مورد سوال هایتان.....
دوست عزیز تمام سوال هایی که کردید رو من تجربه کردم به جز ازدواجش...
من و دوست دخترم عاشق همدیگر بدیم و درسته که بدلیل مخالفت خانواده ام از هم جدا شدیم ولی هنوز هم دوستش دارم.... راستش جدایمون هم بیشتر به نفع اون بود چون می دانستم با وجود مخالفت خانواده ام و اینکه هنوز شرایط ازدواج را ندارم نمی توانم خوشبختش کنم...خیلی سخت بود از کسی که تمام زندگیت بود بگذری اما به نظرت عاشق به کی میگن به اونی که به فکر خوشبختی و سربلندی عشقش باشه... حالا اگر عشقش مال خودش باشه یا مال.....
الان هم وقتی می بینمش از این حال به اون حال می شم اما می دونم که بدون من خوشبخت تر میشه...
از زندگیم راضیم ولی از خودم نه چون باید زیاد تلاش کنم....
چرا عشق گذشته ام خیلی اذیتم می کنه خاطره هاش سختی هاش خوشی هاش ولی ....
نه حاضر نمی شم از همه چیز بگذرم تا به اون برسم چون من وقتی می تونم سبب آسایش اون بشم که همه چیزمو داشته باشم
آره هم خندم می گیره و هم تاسف.... اما عشق دروغ نیست البته اگر معنای واقعی عشقو بدونیم
می توانم درکتان کنم اما به شما اطمینان می دهم او را فراموش می کنید محققان به این نتیجه رسیده ان که عشق های رمانتیک 12تا18 ماه دوام می آورد(بعد ازدواج) و کم کم اثر خود را از دست می دهند و هر دو طرف عاشق باید بازهم برای دوام زندگی خود تلاش کنند.... پس زیاد هم ناراحت این نباش که من چون عاشق او بودم فقط با او می توانستم رابطه داشته باشم و ازدواج کنم.
مشکل شما این است که فکر می کنید کسی را بهتر و شاید با لیاقت تر از او نمی توانید پیدا کنید و اگر هم پیدا شود شما نمی توانید رابطه ای با او داشته باشید.
از ظاهر شروع کن مطمئن باش به ته دل هم میرسه عجله نکن خانمی حوصله داشته باش
نقل قول:
نوشته اصلی توسط وهم
از ظاهر شروع کن مطمئن باش به ته دل هم میرسه عجله نکن خانمی حوصله داشته باش
وهم عزيز چيو از ظاهر شروع كنم ؟:303:
راستي يه سوال خارج از برنامه ؟ معناي امضاي شما چيه ؟ خيلي كنجكاوم كه بدونم
نقاب عزيز شما چقدر خوب ميتونين تحمل كنين ! مشكل من اينه كه اراده ام ضعيفه ! نميتونم روي حرفم وايسم تا يه چيز بشه سريع همه چيزو ميسپارم به دلم يعني همش كوتاه ميام ...
گاهي از شخصيت خودم حالم بد ميشه
چون معمولا زحمت هايي رو كه كشيدم به باد ميده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sstanha
وهم عزيز چيو از ظاهر شروع كنم ؟:303:
راستي يه سوال خارج از برنامه ؟ معناي امضاي شما چيه ؟ خيلي كنجكاوم كه بدونم
عزیزکم خنده رو گفتم از ظاهری و الکی شروع کن تا به قهقه و از ته دل برسی
امضام رو از یکی از شعرهای گروه متالیکا به نام "کشمکش درونی"="the struggle within" انتخاب کردم از آلبوم "سیاه"="black"
معنیش: ای سالوس
کسالت تنها در ذهنی کسل جای دارد
دوست عزیز و گرامی شما هم می توانید اراده خود را قوی کنید...بخدا می شود.
اولش بسیار دشوار است چناچه در اول هم من شرایط شما را داشتم ولی اگر بخواهی می شود اگه میگی نمیشه فقط یک بار امتحان کن نه بیشتر :
یک روز صبح که از خواب پا میشی کمی ورزش کن..... صبحانه رو خودت آماده کن...بگو امروز روز منه فقط باید بخندمو شادی کنم اصلا فقط همین یک روز فکر کردن رو بی خیال .. فکرهایی بد رو از ذهنت بیرون کن به زیبایی ها به عشق به خدا به هرآن چیزی که داری و دیگران در حسرت داشتن آن هستند(مثل اتمام درس که آرزوی من است اما شما تمام کردید)
فقط یک روز..... خواهر بزرگم شما می توانید کمی تلاش کن.
امیدوارم هر جا و در هر مرحله ای هستید همواره شاد و سربلند باشید.
دختر ناز در مورد سئوالاتت که عاشق شدی که بهش نرسی و ....
من این تجربه رو نداشتم ولی از نزدیکانم کسانی بودن که چنین تجربیاتی داشتن یکیشون که معشوقش فوت کرد و الان ازدواج کرده و زندگی خوبی داره یکیشون تا یاد اون روزاش میفته به اون روزاش می خنده یکیشون هم هنوز دوستش داره با اینکه شرایط ازدواج با هم رو دارن (خودش ازدواج نکرده و دوستش هم طلاق گرفته) نمی خواد باهاش ازدواج کنه میگه نمی خوام چهره اش توی ذهنم خراب بشه اینجوری خیلی دوست داشتنیه!
من برگشتی ندیدم شما هم بهتره به جای اینکه به اون روزا فکر کنی و رویا سازی کنی به واقعیتهای زندگی با دیدی منطقی نگاه کن
پیشنهادهای مقاب جالب و خوبه (فقط برای انجامش در کوتاه مدت) شما قرار نیست همون کارهایی که نقاب گفته رو انجام بدید می تونید شبیه سازی کنی ایشون میره بیرون قدم میزنه شما برو استخر شنا کن ایشون با کامپیوتر خودش رو سرگرم میکنه شما با تلویزیون یا یه آلت موسیقی خودت رو سرگرم کن
ولی هدفهای زندگی و دلیل حضورت در جهان رو فراموش نکن