سمیرا جون میشه شما این نظرات کارشناسی بچه گانه رو واسه خودت نگه داری!!!!!!!!!!!!
نمایش نسخه قابل چاپ
سمیرا جون میشه شما این نظرات کارشناسی بچه گانه رو واسه خودت نگه داری!!!!!!!!!!!!
سلام
اینگونه روابط مثل فرورفتن ترکش در نخاع می مونه. اگر باهاش بسازی، باید درد زیادی رو تحمل کنی و اگر بخوای ترکش رو از نخاعت بکشی بیرون، بسته به مقدار و عمق نفوذش، احتمالا جا یا جاهائی از وجودت رو فلج می کنه.
از نخاعت درش بیار. زود و قبل از اینکه آسیب بیشتری به هردوی شما برسه.
امان از دوستی های مزخرف بین پسر و دختر!
از نخاعت درش بیار!
ضمنا، وقتی اینجوری بزنی توی دهن کسی، اولین طرفی که ضرر می کنه خودتی. چون اولا اون آدم رو از دست می دی، ثانیا خیلی های دیگه رو از اظهار نظر کردن می ترسونی.نقل قول:
نوشته اصلی توسط tanaz28
جان گرامی،
تو از آدمهای دیگه کمک خواستی ،پس باید به نظر اونها احترام بگذاری.
و این کار رو بکن.
شاد زی...
سلام خانوم ببخشید دیگه نظر نمیدم ونظرات خودمو واسه خودم نگه میدارم
ولی به قول معروف :تا توانی دلی بدست آور دل شکستن هنر نیست
این بار دومتون هست که دلمو شکستی با حرفت موفق باشی:302::302::302::302::302:
سلام همونطور که تو نامه های قبلیم گفتم من با دوستم کات کردم.با اینکه به درستی کارم ایمان دارم ولی خیلی حالم بد میشه یکم دلداریم بدین خیلی احتیاج دارم
مرسی
این تاپیک را مطالعه کن . مفید خواهد بود :
http://www.hamdardi.net/showthread.php?tid=5345
سلام
آخرین بار براتون نوشتم که تموم کردم ولی الان که دارم واستون اینو می نویسم مطمئنم که اینجوری نیست یعنی پیام(دوستم) هر سه باری که قرار شد تموم کنیم نذاشت و هر دفعه زنگ زدو گریه کرد البته گریه ک نه زار زد.... می فهمین چی میگم !!!!!! میتونین بفهمین اونیو که خیلی دوستش دارین وقتی داره گریه میکنه چه حالی میشین!!!!!!!!
به هرحال هر دفعه خواستیم که تموم بشه اون به یه نحوی نذاشت.
دوشنبه شب بعد اینکه کلی با هم حرف زدیم و منطقی تصمیم گرفتیم من از فرداش(سه شنبه) گوشیمو خاموش کردم.عصری که داشتم با خواهرم میرفتم خونه زنگ زد به اون و ازش پرسید خواهرمم گفت ازش خبر ندارم.پیامم گفت من دم خونتون واستادم تا طناز بیاد!!!!!!!!!
خلاصه منم با دوستام رفتم بیرون و ساعت 10 که برگشتم خونه دیدم هنوزجلو در واستاده و تمام بدنش یخ کرده رفتم وباهاش حرف زدم و دوتایی1 ساعت تمام تو خیابون گریه کردیم!!!!!!!!!!!
توروخدا شما بگین من باید چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ به خداخودم دیگه نمیتونم فکر کنم!!!!!!!