مردمك عزيز منم الان تاپيك جديدتونو خوندم و برات آرزوي زندگي شيرين تري رو دارم و مطمئنم خداوند برات يه برنامه بهتري داره در ضمن اون مقاله هايي رو كه بالا ذكر كردي رو مي شه خواهش كنم معرفي كني؟؟
نمایش نسخه قابل چاپ
مردمك عزيز منم الان تاپيك جديدتونو خوندم و برات آرزوي زندگي شيرين تري رو دارم و مطمئنم خداوند برات يه برنامه بهتري داره در ضمن اون مقاله هايي رو كه بالا ذكر كردي رو مي شه خواهش كنم معرفي كني؟؟
این تایپیک رو بخون مشکلشونو کامل توضیح دادن
"راهنمایی در نجات زندگی"
مردمک جان برات یه پیغام خصوصی گذاشتم ممنون میشم جوابم رو بدی
از دوستان گلم بابت همدردیشون ممنون و سپاسگزارم.
ویونا جان من فقط 3 ماه عقد بودم و خداروشکر خدا نجاتم داد.
همتای عزیز اون مقاله رو در اسرع وقت تو همین تاپیک واست میزارم .
وهم عزیزچشم آجی پیغامتو خصوصی جواب میدم.
دوست عزیزم تاپیکتو خوندم من فکر می کنم شوهرت یک مشکل روحی و روانی داره که نتونسته با شما و خانم قبلیش بمونه. بازم خوشحال باش که زود فهمیدی و جلوی سختی ها و دردسرهای بعدی اش را گرفتی. انشااله آینده بهتری پیش رویت باشد.
ممنونم مردمك عزيز.....
http://www.seemorgh.com/lifestyle/default.aspx?tabid=2298&conid=23372&mID=12632
همتا جان این لینک اون مقاله است. ببخش دیر شد.
مردمک عزیز خدا جای حق نشسته فقط قانونی عمل کن و کوتاه نیا بذار قانون این آدمها رو ادب کنه به آینده فکر کن و اصلا خودت رو به خاطر وضعیت پیش اومده اذیت نکن
مردمك جان برايت آرزوي بهترين ها رو دارم
فاطیما و دلناز عزیزم ممنون از همدردیه شما
خدارو شکر خیلی بهتر شدم . فقط گاهی فکر لحظه طلاق آزارم میده نمیدونم اون موقع چه حالی میشم . از الان دارم واسه اون لحظه از خدا کمک میخام . شما هم برام دعا کنین .
سلام دوستان همیشه همراه
امروز مهلت اعتراض تمام شد . با وکیلم تماس گرفتم گفت که تو پرونده هیچ اعتراضی نیست یعنی اونا هیچ اعتراضی علیه مهریه نکردن . خیلی تعجب کردیم وکیلم گفت فردا میرم حکم اجراییه میگیرم. ولی خیلی عجیبه به قول وکیل اگه اعتراض میکردن حداقل دو سه ماهی قضیه عقب میافتاد و مهریه رو قسط بندی میکردن ولی چرا اینکارو نکردن؟
از دوستانی که اطلاعاتی در این مورد دارن میشه کمک کنن یعنی چه فکری تو سرشونه؟ میتونن چه اقداماتی انجام بدن؟