RE: من حساس نیستم او بی مسئولیت است
حق با شماست. حالا چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
می گم اصلا حالیش نیست من قهرم. البته کم کم دوزاریش می افته.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ani
من تو را می فهمم فشار قسط و واهمه از عقب افتادن اقساط همیشه تو را به هم می ریزد وهر بار نزدیک تاریخ پرداخت اقساط که می رسد تو کاملا به هم می ریزی .
نازنین واقعا نمی دانم تو با چه دیویی رو به رو هستی !جوری حرف می زنی انگار این مرد یک خر و احمق بی مسئولیت است ! آیا نازنین واقعا اینطور است ؟!
نمی دونم. واقعا دارم به این نتیجه می رسم متاسفانه که شاید واقعا همین طوره!
همیشه قسط ها به وسیله من پاس می شه . من هم از کجا می یارم خدا می دونه!!!!!!!
خودت از اول خواستی که از طریق تو پاس بشه اگه از روز اول بهش فشار میاوردی شاید الان وضعت یه کمی بهتر بود.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط homa_59_25
خودت از اول خواستی که از طریق تو پاس بشه اگه از روز اول بهش فشار میاوردی شاید الان وضعت یه کمی بهتر بود.
خب. حق با شماست من 200% اشتباه کردم. حال چه کنم؟؟؟
نازنین عزیز شما مقصر نیستی
الان نباید دنبال مقصر گشت باید دنبال راه حل باشیم
یه سوال امکانش هست یکم از قسطاط کم کنی ؟؟
منظورم اینه که اگه وامی گرفتی که هنوز پولشو خرج نکردی وامو تسویه کن
تا اونجایی که یادمه خونتونو پیش خرید کرده بودی به امین بگو تا اینجا شو اومدم ولی اگه کمکم نکنی قرار دادو فسخ می کنم ببین مزه ی دهنش چیه ؟؟
ماهی روهروقت از اب بگیری تازه است . پس الان بهش بیشتر فشار بیار . تو فکر میکنی با قهر کردن چیزی درست میشه . اون تازه الان میگه که خوب موقعی قهر کرده چون نزدیک پاس کردن قسط .بهش زنگ بزن و بگوباید تا فردا پول جور کنی من دیگه ندارم پول قسط بدم .بزار وارد مشکلات زندگی بشه . تو همیشه مشکلات رو خودت به تنهایی به دوش کشیدی چون اون نداشته چون اون سربازه چون اون ......... به نظر من یه کم بترسونش . اون خیالش راحته که بالاخره تو داری تلاش میکنی که یه سرپناه درست کنی .
عزیزم بت که گفتم
زن زنه و مرد مرد.تو نمی تونی نقش مردا رو بازی کنی نگرانی برای قسط و خرج خونه و دانشگاه و مدرسه بچه و بانک و شهریه دانشگاه و ...... وظیفه مرداست حالا من به درست و غلط بودنش کار ندارم عرف جامعه ما اینه از اول هم همین بوده و هست.عزیزم زنا موجودات ظریفی هستن این خلقتشونه و کارای مردونه اونا رو خیلی زود پیز می کنه و از پا می ندازه.همونطوری که الان می بینی چقدر احساس فشار می کنی.
عزیزم با خودت رو راست باش ببین اصلا جدای از زندگیت ما برای چی اومدیم تو این دنیا و می خوایم کجا زو فتح کنیم!!!!
دو روز دنیا زنده ایم پس این دو روزم همش باید تو سر خودمون بزنیم و همش نگرانی و غم و اضطراب به نظرت ارزش داره یا نه!!
ما از این زندگی مگه جز آرامش و پویایی چیزی دیگه هم لازم داریم ؟تو تحصیلکرده ای فکرت باید فراتر از اینا باشه.
خودتو تا جاییکه میتونی سبک کن از مسولیت و بدهی نگران نباش عزیزم همه اینا اگه خدا بخواد جایگزین میشه ولی اعصاب و جوونیت دیگه بدست نمی اد.
زندگیتو شوهرت باید بسازه نه تو.اگه الان این بنای کجو درست نکنی تا آخر عمرت درگیر این مساله خواهی بود.
نازنین بزرگ ترین اشتباه تو همین قهر کردن هایت است این برای اولین مرحله باید تصمیم بگیری این رفتارت را ترک کنی . قهر یعنی چه ؟!
نازنين چقدر زندگي من و تو شبيه همه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
از روز اول عقدت تا به الان
هر روز که بيشتر مطالب تاپيکت رو مي خونم ، با خودم بيشتر آشنا ميشم ، واقعا برام عجيبه که يه دختر ديگه مثل من با اينهمه شباهت اخلاقي و رفتاري يه گوشه از اين نقشه نشسته و داره از بد روزگار ميگه و قرباني اونهمه گذشت و صداقت خودش و بي مسئوليتي هايه همسرش شد ،
ببين نازنين بيا همون کاري رو که من کردم و تو بکن ، من يه وام گرفتم که به نام خودم بود ، همکارمم ضامن شده بود !! اوايل فکر کرد چون وام به نام منه ، خودمم بايد قسطشو بدم در حالي که من واسه پيش خريد خونه خودمون وام گرفته بودم ، دو ماهه اولو من قسط دادم ، ماه سوم ديدم اصلا نا فرم خودشو زده به در بي خيالي ، تکونش دادم و گفتم آقا فردا سومين ماه قسط وامه ، پرداختش کنيد !!
واسه يه لحظه شوکه شد ، اومد به خودش بياد قسط وام رو پرداخته بود ، فرداش گفت ، تو چند تا قسط و دادي ، گفتم خوب ميدوني که دو تا رو !! از اين ماه هم يه قسط و شما ميدي ، يه قسط هم من !!!
حالا طوري شده که داره هر ماه قسطهايه وام رو ميده ، مگر در شرايطي که ديگه نتونه بده ، از من ميخواد که بپردازم !!
من اين مشکلم رو اينطوري تونستم حل کنم ، اميدوارم تو هم بتوني که مطمئنم ميتوني ، با مسئوليت بارش بياري
آقا از عصر تا حالا برای من اس ام اس جوک می فرستاد!!!!!!!!!! اصلا انگار حالش نیست چه خبره؟؟!!!
از عصر انگار یک کم به خودش اومده معذرت خواهی فرستاد !!!
دوستان این تو بمیری دیگه از اون تو بمیری ها نیست. به خدا 15 دقیقه است از دکتر اومدم. نمی تونم بگم دکتر چی ولی واقعا داره جونم کم کم در می ره. بی غیرت 3 هفته پیش بهش گفتم خستم خستم خستم الان فهمیدم چم بوده!!!
آ ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه
واقعا دل زدم از خودش و بی خیالی هاش و ظلم های خانوادش. مثلا یک فیلم سینمایی از روز آشناییمون تا الان همش از جلوی چشمم رد می شه و من چه احمق بودم که تا الان خودمو انقدر گول زدم...
چقدر دلم می خواد مادرشو ببینم و تو چشم هاش زل بزنم و فقط 4 تا جمله بهش بگم ...
قسم می خورم اون 4تا جمله رو چشم در چشم بهش می گم.
یا تا عید خودشو خانوادش می یان و ازمون رسما معذرت خواهی می کنن و امین تعهد می ده یا ...
واقعا دیگه نمی تونم. واقعا جونی برام نمونده...
تا به الان اشتباه کردی بعد از این اشتباه نکن
اولا قهر نکن که دردی ازت دوا نمیشه
دوما هزینه ها رو بذار به عهده اش
سوما هر وقت که ایشون قهر کرد شما پا پیش بذارید و آشتی کنید
چهارما هیچ وقت هیچ وقت بهش ناسزا نگو و توهین نکن