سلام
رویا جان
چرا میخوای بری؟
امیدوارم مشکلت حل بشه
وقتی گفتی میخوام از این تالار برم دلم گرفت
انشالله مشکلت حل میشه و دوباره برمیگردی
خداحافظ
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
رویا جان
چرا میخوای بری؟
امیدوارم مشکلت حل بشه
وقتی گفتی میخوام از این تالار برم دلم گرفت
انشالله مشکلت حل میشه و دوباره برمیگردی
خداحافظ
دست حق نگهدارت عزیزم برای همیشه .
هیچ مشکلی نیست که به وجود بیاید و راه حلش کنار دستش نباشد ، کافی است خوب به دورو بر مشکل نگاه کنی و با امواج مثبت خواستت را در مورد آن مسئله به شکل مثبت از جهان پیرامون بخواهی . موفق باشید
از همه ي شما دوستان عزيزم ممنونم :72:
اي كاش مشكلم هر چه زودتر حل بشه
ولي تا اون موقع نميتونم بيام
موفق باشين همگي ، دوستتون دارم
خداحافظ
امیدوارم مشگل شما بزودی حل شود ،جواب شما را در مورد قد خواندم خیلی پخته ومنطقی بود امیدوارم با رفع مشگل دوباره شاهد حضور پر ثمرتان باشیم
رویای عزیزم، امیدوارم هر چه زودتر مشکلت بر طرف بشه و دوباره به تالار برگردی. عزیزم مواظب خودت باش و همه چیز رو بسپار به خدا.
:72:
یاد باد یاران یاد باد...
سلام رویا خانم امیدوارم مشکلت زودتر حل بشه به تالار برگردید امیدوارم همیشه سلامت باشید
الان که اینجا رو دیدم شرمنده تو شدم . منم زیاد نمیام تالار .امیدوارم از دست من ناراحت نباشی.
دوست عزیز من برات کاری نکردم که ازمن تشکر میکنی.تو هم همیشه تو سخت ترین شرایط با من بودی .
دوست من اگه میتونی یه چیزی بگو ما رو از نگرانی در بیار.
منتظرم.
روياي عزيز من
برات دعا مي كنم كه خداوند همرات باشد
خدا را هميشه به همراه خود داشته باش
به وقت دلتنگي سوره والعصر را بخوان
و هر روز صبح سوره فلق را بخوان
خداوند به تو كمك خواهد كرد و به آرامش خواهي رسيد.
دوستدارت، دانه
سلام
ما همه ، همدیگر را دوست داریم
به هم تعلق خاطر داریم
و برای كمك به یكدیگر،همدردی و همراهی وهمدلی آماده ایم.
رفتن و برگشتن هایمان ، تولد و مرگهایمان، جابجایی ها و مشغله های گاه و بیگاهمان اجتناب ناپذیرند.
اما همه اینگونه دوستدار هم می مانیم.
شاید اینجا نباشد...
شاید برویم...
لیكن همدرد هم می مانیم.
میدانیم این كلبه را اعضایش صبورانه و هر كس از یك گوشه از ایران عزیزمون ، با یك نگاه ویژه روشن نگاه داشته است.
مطمئن هستیم هر وقت كه نیاز به یاری ناشناخته داشته باشیم. كه همدرمان باشد و بدون اینكه بشناسد نگرانمان باشد، می توانیم ، صبحی ، عصری یا حتی نیمه شبی به تالار سری بزنیم تا ببینیم كسانی كه آنجا منتظر هستند كه دستهای ما را بفشرند و از راه دور به ما امید و برانگیختگی لازم بدهند تا انرژی خود را در راه حل مشكلاتمون متمركز كنیم.
خدا را شكر كه چنین زیبا اندیشان و زیبا دلانی را الهام كرد، كه به غیر از خود همراه و همدرد ما باشند و كمكمان كنند.
میرویم، یا می مانیم یا دوباره بر می گردیم فرقی ندارد، مهم اینست كه همدل و همدرد همیشه خواهیم بود.
حتی اگر هرگز همدیگر را نبینیم.
خوشحالیم كه با همه این تعلق ها وابسته نمی شویم. حتی وابسته به تالار همدردی.
تالار هم در مسیر زندگیمون تجربه خاص خودش را دارد،ای كاش تاثیر مثبت پایدار باشد آن هم به كمك تلاش خودمون