عزیزم منظورم رو وقتی تاپیکی که کیوان معرفی کرد بخونی متوجه میشی.
نمایش نسخه قابل چاپ
عزیزم منظورم رو وقتی تاپیکی که کیوان معرفی کرد بخونی متوجه میشی.
سلام رویا جون ممنون از راهنماییت
منم مثل شما از شیر و ماست بدم می اومد وقتی هم بچه شیرخواره بودم بیشتر شیر خشک خوردم تا شیر مادر
اره رویا جون یکی از دوستای منم بهم گفت خوشبحالت قد تو خوبه ولی من نمیتونم یه کفش برا مجلسای عروسی یا بیرون پیدا کنم همه کفشا پاشنه بلندن(منم فکر کردم از قصد داره میگه)
یا اینکه منم تو کلاس اولین نمره رو میگرفتم معلمام بهم اعتماد داشتن همیشه معلمم ازم تعریف میکرد همکلاسی هام حسودی میکردن
راستی اونی که تو کتابخونه مسخره ام کرد اونم هم قد من بودم ولی مثل من لاغر نبود
خلاصه رویا جون ممنون از راهنماییت
یه دنیا تشکر
سلام عزيزم
ببين دوست من اولن براي يك دختر قد 154 اصلا كوتاه نيست خود من با قد 170 همسري با همون قد 154 تا 160 انتخاب مي كنم
افلاطون مي گفت انسانها از نظر هيكل به 2دسته تقسيم مي شوند 1_انسانهايي با هيكل قوي و تنومند و بلند براي فرمانبرداري و باربرداري
2_انسانهاي با اندام نحيف و كوتاه اما مغزهاي ورزيده براي فرمانداري
اون مي گفت معمولا دسته 1 در خدمت دسته 2 مي باشند و بردگان دسته 2 هستند(من شخصا اين را قبول ندارم )
اما هدفم از گفتن اين بود كه مغزت اون چطور ؟اون را كه مي توني ورزيده كني !اون نبايد كوتاه باشه اون را قوي كن
ما در دستگاه رواني ميكانيزمي داريم به نام ميكانيزم دفاعي از جمله ميكانيزم دفاعي جبران سازي _ پيشرفت در زمينه هايي ديگر براي جبران در عدم پيشرفت در زمينه هاي ديگر از جمله مواردي كه از جبر زندگي مي ايد مثل اختلال در تكلم و رشد و.................
اره عزيزم مغزت را فكرت را بلند متعالي كن اولين قدمش هم مطالعه همراه با انديشيدن هست به مطالبي كه مطالعه نمودي تحليل انها و احيانا به نظر و عقيده شخصي رسيدن