RE: آیا چادر بده؟(آقا پسرا هم جواب بدن)
سلام دوست گرامی و عزیز....
من اجباری در چادری بودن ندارم........چون نمی شود گفت کسی که چادر می پوشد دختر پاکی است و محجوب است و کسی که چادر سرش نمی کند خدایی نکرده دختر خوبی نیست....
چادر سر کردن یا سر نکردن بسته به نگرش هر کسی دارد..... بستگی دارد چادر را چرا بر سر می کنیم؟؟؟؟؟
اگر دختری ببنید که چادر سر کردن برایش راحت است و سبب آسودگی او می شود هیچ اشکالی ندارد اما نباید چادر را به اجبار پدر یا هر کس دیگر بر سر کرد...
امروزه مانتو های به بازار آمده که علارغم راحتی و شیک بودن از نظر پوشیدگی و حجاب حتی از چادر هم بهتر هستند....
اگر بعضی از پسرها هم دختران چادری را مسخره می کنند بسبب این است که دختری را تحریک کنند تا دیگر چادر سرش نکند وگرنه دلیل دیگری ندارد....
شما خود حتما دختر فهمیده ای هستید..... با خود فکر کنید آیا با چادر راحت هستید و می توانید بدون زور با چادر کنار بی یایید اشکالی ندارد چادر سر کنید اما اگر با چادر سر کردن مشکلی دارید می توانید از مانتو استفاده کنید....
سلام به همه دوستان
هر چند دير رسيدم اما كوتاه نظر خودمو مي گم.
همين سوالو يه روز كه پاي تلويزيون بودم يه خانم از يه عالم فقيه پرسيد.
عالم گفت هيچ چيز مثل چادر نمي تونه برجستگي هاي بدن زنو بپوشونه!(قبول دارين؟)
اميدوارم اين عادت صحيح رو اول براي خدا و الگو گرفتن از حضرت فاطمه زهرا و بعد با رضايت خودتون انجام بدين و سعي كنيد به حرف بعضيها توجهي نكنيد!
موفق باشي
خواهر عزیزم بضی از ادمهای بی تربیت همه را مسخره میکنند
چادردی باشی یه جور
مانتویی باشی یه جور
عینکی باشی یه جور
و.........
به خودت اعتماد داشته باش و کاری که از ته دل بهش راضی هستی رو انجام بده
اما در مورد کسانی که میکن چادر حجاب برتر است بایدد بگویم که به عقیده من حجاب برتر به متانت و نجابت ادما است
شاید چادر یه زمانی حجاب برتر بود اما الان که متاسفانه بعضی از زنای فاحشه چادری هستن نمیشه به صرف چادری بودن کسی در موردش نظر داد و اینهمه با ظاهر نگری جلو رفت که چون چادری هست از تمام گناهان به دور است
هر چه را که واقعا قبول داری انجام بده و بدون هیچ انسان واقعی تو را مسخره نمیکند
اما یه توصیه کوجولو اگه چادری شدی هیچ وقت ارایش زیادی نکن چون اصلا صوورت خوبی ندارد
سلام
ممنون از نظرات شما دوستان
منصوره جون ، منم مثل شما نمیتونم چادرو جمع و جور کنم و از چادر ملی هم بدم میاد چون چاردرو که نمیتونم جمع و جور کنم هی تو خیابون باز و بسته میکنم اینجوری که بدتره.....
با مانتو هم حجابمو رعایت میکنم آرایش هم نمیکنم قدم کوتاهه و لاغرم برا همین فکر نکنم جلب توجه کنم
ولی مشکل بابامه میگه باید چادر سرت کنی
یا عمه ام میگه تو چادر سرت نمیکنی من نمیتونم به دیگرون بگم که اونوقت میگن اول برو برادر زاده ات رو جمع کن بعد ما
گفتم خب عمه تو هم بگو پند رو باید از گوینده بشنوی چیکار داری خودش چجوریه اونم گفت خب همه که اینطوری برداشت نمیکنن
با درود؛
یک کاغذ را برداشته و یک طرفش را سیاه نمایید و آن را به چیزی روی میز تکیه دهید.سوی سیاه شده اش به سمت جلوی میز باشد.آنگاه از جلوی میز به آن بنگرید،چه می بینید؟از پشت میز به آن بنگرید،این بار چه می بینید؟
فرض کنید بجای ایران و تهران در نروژ و اسلو به دنیا آمده باشید یا اصلاً در هیم تهران و در یک خانواده ای که زنانشان اصلاً حجاب ندارند و تنها در بیرون به خاطر قانون حجابی سبک دارند و از آن سوی در خانواده ای متدین و مقید که دختران به محض بلوغ چادر جزوی از آنها می شود.
با عنایت لازم و بدون حرف پس و پیش خوب یا بد بودن یک امر و در اینجا چادر بستگی به زاویه دید و محیطی دارد که آدمی در آن رشد یافته است.البته تغییرات باورها در برخی انسانها را نیز باید اقزود.
به طور کلی شما دوستان جوانم باید این را بیاموزید که درباره هیچ چیزی بجز آن اموری که به جان یا حق انسانها آسیب مستقیم می رساند،داوری نکرده و حکم ندهید.باور خودرا داشته باشید و به باورهای دیگران نیز احترام وافر بگذارید،هر چند آنها را نپذیرید.این از این . . .
در مورد روابط زناشویی اگر مطلبی باشد،در همان زمان گزینش اولیه باید کسی را برگزید که با ما هم کفو باشد و باورهای همانند بخشی از هیمن هم کفوی است.بدرود./
سلام
آقا یا خانوم BABY
ممنون از راهنماییتون
نه هنوز استخدام نشدم از اونجا هم خبری نیست زنگ نزدن
پرنده عزیز، اگه قرار باشه کاری رو به خاطر کسی انجام بدی یا ندی، هر چند که ارزشمنده اما هیچ وقت خودت رو راضی نخواهد کرد. شاید دیدگاه شما با دیدگاه پدرتون متفاوت باشه و من احساس کردم که شما توی این تایپیک قصد داشتین به خودتون کمک کنید تا دیدگاهتون رو نزدیک دیدگاه پدرتون کنید این تلاش خوبیه.. اما باید مواظب باشید که مثل داروی مسکن تأثیر موقت نداشته باشه. در واقع باید بگم اینکه شما به خاطر تمسخر دیگران چادر سرتون نمی کنید با اینکه شما به خاطر دیدگاه اطرافیانتون چادر سرتون کنید برابره. چون در هر دو مورد شما، خودتون نیستید. باید ببینید چه نوع پوششی رو برای خودتون می پسندین. دوست دارید واقعا چطوری باشید. چطوری احساس امنیت و آرامش می کنید... باید اول از همه به دیدگاه خودتون برسید باقی چیزها حل خواهد شد..
:72:
سلاام پرنده ي عزيز
اينكه به زور پدرت مي خواي چادر سر كني, نكني بهتره
اما اگه خودت به منطق چادر پي ببري و اينكه چادر يه يادگاريه كه از حضرت فاطمه(س)براي منو تو مونده اونوقت سرت كني مطميناهم تو اين دنيا امنيت داري و هم....
ولي اينكه مي گي پسرا چادريارو مسخره مي كنن معذرت مي خواما ولي بي خود مي كنن و اعتقاد قشنگي نيست كه شما داري,اما همين پسرايي كه ازشون حرف ميزني خيلياشون معتقدن كه زن آيندشون بايد چادري باشه حالا به همون دليلي كه همتون مي دونين....!
زن مثل يه مرواريدمي مونه و اين چادر براش مثل يه صدف ازش مواظبت مي كنه
به نظر من منو شما و هر دختري انقد ارزش داريم كه نبايد بذاريم نگاه هرزه ي مردي مارو به گناه بكشونه
يا حق:72: