حاجی واشنگتننقل قول:
نوشته اصلی توسط mohajer
من به شخصه شاهکارهای حاتمی و مهرجویی(هامون) رو دوست داشتم. لمس عشق حقیقی بغضهای واقعی... بازم می شه؟
من تقریبا از فیلمهای 10 سال اخیر سینمای ایران از هیچ فیلمی لذت نبردم!
نمایش نسخه قابل چاپ
حاجی واشنگتننقل قول:
نوشته اصلی توسط mohajer
من به شخصه شاهکارهای حاتمی و مهرجویی(هامون) رو دوست داشتم. لمس عشق حقیقی بغضهای واقعی... بازم می شه؟
من تقریبا از فیلمهای 10 سال اخیر سینمای ایران از هیچ فیلمی لذت نبردم!
Juno
محصول:2007
بازیگران: Ellen Page و Jennifer Garner و Jason Bateman
این فیلم که با بازی خوب بازیگر نوجوانش (الن پگ) نامزد اسکار شد داستان یه دختر 16 سالست که طی یک رابطه باردار شده و تصمیم میگیره سرپرستی بچشو بعد از به دنیا اومدن به یه زوج دیگه بسپاره.
نکته قابل توجه در این فیلم رفتار کاملا منطقی پدر این دختره که به جای راه انداختن جارو جنجال از نوجوانش حمایت میکنه و سعی میکنه با همراهی نوجوانش از مشکلات اینده جولو گیری کنه.
:72:در ضمن از دوستای خوبی که همکاری میکنن ممنونم:73:..:72:
سلام
تاپیک بسیار جالبی هست .
از فیلمهایی که نام بردید من ، مادر و Eternal_Sunshine_Of_The_Spotless_Mind را دیده ام و از آنها خوشم می آید .
و فیلمهای بید مجنون و چشمان کاملا بسته و حاجی واشنگتنن بنظر من زیاد جالب نیستند .
و بقیه فیلمها را هم ندیدم .
فیلم Eternal_Sunshine_Of_The_Spotless_Mind از معدود فیلمهای غیر کمدی جیم کری است ( فکر کنم بجز این فقط دو فیلم ترومن شو و سینما مجستیک وی جدی هستند ) . این فیلم یک شاهکار سینمایی است و من از دیدنش خیلی لذت بردم .
یک فیلم جالب هم من در این پست معرفی میکنم .
لاکپشتها هم پرواز میکنند . ساخته بهمن قبادی
من خیلی فیلم دیدم نمیدونم کدوم رو بگم واستید فکر کنم
به نظر من هم فیلم آپوکالیپتو فیلم بسیار عمیق و زیبایی بود، فکر می کنم یکی از نویسنده هاش هم ایرانی بود.نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohajer
:72:
من با نظر خانم شا د موافق هستم
به نظر من یکی از بهترین فیلما فیلم memento هست
که خیلی زیاد تاثیر کذاره
اینم لینکش تو imdb
http://www.imdb.com/title/tt0209144/
با درود؛
هامون
بزرگراه گمشده Lost HighWay
سرچشمه Fountain
مادر
مودیلیانی modgiliyni
بدرود./
sweet nowember
محصول:2001
بازیگران:charlize theron , Keanu Reeves
این بار مردی که خودشو پابند یکسری قیدو بندها کرده و به غیر از موفقت شغلی به چیز دیگه ای فکر نمیکنه با یه خانوم اشنا میشه که ازش میخواد یک ماه با هم باشن تا یه چیزایی رو یادش بده و.........
نکته ای که من گرفتم اینه که بعضی سخت گیری ها و قید وبندهای اضافی تو زندگی باعث میشه معنی اصلی زندگی رو فراموش کنیم و نتونیم از لذتهای زندگیمون اونجوری که باید استفاده کنیم و در کل نتونیم از لحظه لحظه زندگیمون لذت ببریم.
ببخشید ولی میشه لطف کنین حداقل موضوع فیلما رو هم بنویسین.
اینجوری اینجا فقط یه لیست از فیلم ها میشه که اونایی که این فیلما رو ندیدن هیچی متوجه نمیشن.
ممنون:72: